no takze s tymto mam cerstvu skusenost

otec dal fone do servisu 20. januara...26 februara dosiel neopraveny..povedal som ze chcem novy telefon a novu zmluvu..orange oznamil ze sa k tomu potrebuje vyjadrit

ze dalsich 30 dni..pockal som tyzden a sup na 905..tam mi bolo oznamene ze som telefon reklamoval u firmy SE a teraz reklamujem u orange..takze som slecne oznamil ze reklamoval som telefon v orange na reklamacnom protokole je podpisany pracovnik orange a odcitoval som je paragraf...potom mi volal jej teamleader zase s tou istou pesnickou.takze zase som mu to zopakoval ze maju 30 dni na reklamaciu a na vyjadrenie...on zase ze riesia reklamacie z januara naco som mu povedal ze ma to nezaujma ze porusuju zakon atd.....
ten pan bol tak aktivny ze do hodiny bola reklamacia vybavena..co mi chceli oznamit cez telefon...zialbohu v praci nemozem dvihnut telefon kedy chcem..
o 2 dni bolo doma vyjadrenie kde pracovnicka reklamacneho arogantne oznamila ze reklamacia bola vyriesena prednostne a mi ani neuracime dvihnut telefon..volala raz a to s CLIRom co je to za profesionalitu...takze zase ten isty kolotoc..vo vyjadreni stalo ze maju 30 na preskumanie odpovede !!!!!co je spolu uz 90 co potrebuju na reklamaciu...
takze opat 905 rozpravanie z TL..a z 30 dni boli 4 pocas ktory zoberu stary telefon a daju novy...
tolko ku skvelemu orange...

to som vynechal par drobnosti ako peniaze za telfon mi poslu na fakturacny ucet a az potom mozem poziadat nech ich prevedu na ucet v banke a tak...