Flarion-450MHz externa antena-zlepsi signal??

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milansvk 20. 3. 2006 21:07

Zdravim ludia . Mam Flarion v skusobnej dobe (7dni) ale mam aj slaby signal a to by som rad nejak vyriesil...neviete kde v Ziline pripadne aj inde ci na nete zozeniem 450MHz externu antenu?? Mate s tym nejake skusenosti??A kolko zhruba stoji?? Diki za pomoc :oboze :!: :?: :hm :roll:
milansvk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sh4dow 20. 3. 2006 23:10

Skusal si zavolat do T-Mobile? Mali by ti vediet poradit pripadne aj predat antenu.
Sh4dow
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milansvk 21. 3. 2006 21:49

skusal, ale oni ako vzdy nic nevedia...lepsie povedane nechcu vediet...ved by si ich len "obral o signal naviac"... a je to stara NMT siet 450MHz tak vraj na to uz nie su anteny som sa dnes z ineho zdroja dozvedel.....
milansvk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod THOMAS 22. 3. 2006 14:23

niekde na nete som videl link na eshop kde predávali tieto mnt antény , ked to nájdem dám vedieť
THOMAS
Junior

Odeslat příspěvekod staffy 23. 3. 2006 19:03

http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/ ... ts_id=3954

tu je antena, na tej stranke je aj silnejsia, ale je to na NMT/CDMA , neviem ,ci by to fungovalo aj na Flarion...
staffy
Junior

Odeslat příspěvekod THOMAS 23. 3. 2006 19:24

opresne úto stránku som myslel . Na FLARIONE by mala ísť tiež veď sa len inak kódujú dáta a to od antény nezáleží ....
THOMAS
Junior

Odeslat příspěvekod 123kiko 29. 3. 2006 14:33

Bež si kúpiť klasickú televíznu antenu 460 - 480 Mhz k tomu konektor ako koncovku pre modem a bude to 100 % šlapať.Mám to doma.Predtým 1 až dve palice .teraz 3 až štyri.Šlape to cca. 950 kbs a skoro stále.
123kiko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod airpoint 5. 4. 2006 23:51

to je zaujimava myslienka...

...mate niekto skusenost aj PCMCIA modemom? tam je dost divny konektor... myslite ze sa da aj taky zohnat? kde?
airpoint
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123kiko 10. 4. 2006 14:59

To nie je myšlienka .... to je fakt
123kiko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod airpoint 13. 4. 2006 11:58

123kiko píše:To nie je myšlienka .... to je faktt/quote]

fakt? a kde sa da taky konektor zohnat napriklad? lebo v "normalnyx" obxodox ked sa opytam tak na mna cumia jak puk...

...alebo ako sa presne ten konektor vola? - by som si potom podla toho nasiel predajnu na nete...
airpoint
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Brco 6230i 13. 4. 2006 12:04

To akoze si kupim antenu na 3g a pojde mi na fone 3g ked tu nieje pokrytie?
Brco 6230i
Junior

Odeslat příspěvekod THOMAS 13. 4. 2006 17:56

Brco , NIE . Táto diskusia je o zlepšení FLARION signálu , starej siete na 450 Mhz , a nie o 3G
THOMAS
Junior

Odeslat příspěvekod airpoint 16. 4. 2006 10:48

hmmmmm no ale vie niekto ako sa vola ten konektor ktory je na PCMCIA karte??

uz som si objednal toto:
http://pc.itek.cz/k_244-WiFi-Anteny/p_N ... 450MHz-NMT

...uz aby som to mal doma... :)

...kurnik ale ma to konektor na ceske CDMA modemy :(

kde zozeniem konektor na moju kartu?? pomooooooooooooooc
airpoint
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123kiko 18. 4. 2006 00:16

Ten konektor sa da kupit v Piestanoch v predajni ALSET pri stanici.Ako sa vola si uz nepametam.Ale pozor ja to konektor na antenu pre stolny modem.Nazov toho konektora sa da zistit na internete u predajcom antenej techniky.Ja som v tej predajni aj z antenou a nebol problem stojí asi 45 Sk.
123kiko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod airpoint 18. 4. 2006 11:56

123kiko píše:Ten konektor sa da kupit v Piestanoch v predajni ALSET pri stanici.Ako sa vola si uz nepametam.Ale pozor ja to konektor na antenu pre stolny modem.Nazov toho konektora sa da zistit na internete u predajcom antenej techniky.Ja som v tej predajni aj z antenou a nebol problem stojí asi 45 Sk../quote]

...no ved presne o tom hovorim - ja potrebujem konektor na PCMCIA - kuuuurnik ale to fakt nikde nemaju.. :(
airpoint
Kolemjdoucí

Další stránka