Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
na ake posudenie?? mne blikaja bioda ael nei stale. to ako ked nezbadaju ze blika tak neuznaju??maco8 píše:Uplne vycerpavajuca odpoved ja len dodam ze v orange to ide este na nejake posudenie kamaratovi to neuznali asi preto lebo ho mal v servise kazdy mesiac s tou istou zavadov 3krat po sebe
jann píše:Pokial si mal mobil v servise a 3 krat sa prejavila ta ista zavada, mas narok na novy kus toho isteho modelu alebo Ti bude cena, ktoru si za predchadzajuci mobil zaplatil, na poziadanie dobropisovana vo fakture a ty si mozes vybrat iny mobil z aktualnej akciovej ponuky telefonov.
skor kde si ty spal!!!!dnes som bol v sprostom orangi a tam hovorili ze 3X TA ISTA CHYBA POTOM JE NAROK NA NEW PHONE!A svin*e mi nedaju novy telefon lebo by som musel predlzit pausal na 1/2 rokaQuo píše:jann píše:Pokial si mal mobil v servise a 3 krat sa prejavila ta ista zavada, mas narok na novy kus toho isteho modelu alebo Ti bude cena, ktoru si za predchadzajuci mobil zaplatil, na poziadanie dobropisovana vo fakture a ty si mozes vybrat iny mobil z aktualnej akciovej ponuky telefonov.
kde si spal???
uz davno NEPLATI 3x TA ISTA CHYBA!!!
Ak si mal 3x mobil s akoukolvek chybou v servise a uznali ti reklamaciu.
Ved som sem cely zakon daval uz asi 100x.
Cize, mas narok aj na iny mobil - v hodnote aka bola cena reklamovaneho mobilu - avsak, o to musis poziadat. Pripadne mozes odstupit od zmluvy
Jann, pls, nabuduce nezavadzaj ak nemas korektne a AKTUALNE ( uz sa to da pocitat na roky) informacie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků