Ako sa vola ta pesnicka z Orange reklamy?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vector 14. 4. 2006 23:51

vfotor píše:Vola sa to "You're the Georgeuos" a hra to "Babybird".
Skvela starsia vec!

Si si isty? Hladal som to na DC a tam mi to nenaslo.
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod Vector 14. 4. 2006 23:56

No uz som to nasiel, spravny nazvo je Babybird - You're Gorgeous. To "the" tam nepatri :). Ale aj tak vdaka :tleskani
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod Vector 20. 5. 2006 22:57

Tak je tu nova reklama a s nou aj nova skladba. Neviete ako sa vola ta pesnicka z tej reklamy kde su parasutisti? :)
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod eduke 21. 5. 2006 14:09

Ty si ides urobit album zo songov, kt. OR pouziva vo svojich reklamach? :D
eduke
Junior

Odeslat příspěvekod vfotor 22. 5. 2006 21:53

Neviem, či sú tam zrovna parašutisti, ale v najnovšej reklame je skladba A Small Victory od Faith No More.
vfotor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vector 22. 5. 2006 23:28

eduke píše:Ty si ides urobit album zo songov, kt. OR pouziva vo svojich reklamach? :D

Hehe, nie kdeze,ziaden album si nejdem robit. Ale ja proste nemozem za to, ze sa mi tie skladby celkom pacia. Inac to ani nie je moj styl. Ja skor electro a hip-hop. :)
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod Vector 22. 5. 2006 23:36

vfotor píše:Neviem, či sú tam zrovna parašutisti, ale v najnovšej reklame je skladba A Small Victory od Faith No More.o/quote]

:tleskani
Waaw, diki, ano je to ta skladba, este raz vdaka :wink:

Takze teraz moze tento thread opat upadnut do zaudnutia, kym nebude mat Orange opat nejaku dobru skladbu v reklame :D.
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod cucikk 9. 12. 2006 20:15

ahojte.neviete ako sa volaju pesnicky z reklam na orange asi spred 2-3 rokov,spieval to taky chlap,asi nejaka starsia kapela.v jednej z reklam bolo to dievcatko s dvoma psikmi.jedna piesen bola taka pomalsia.prosim poradte,uz to zhanam dost dlho.uprimne dakujem.
cucikk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod foker 18. 12. 2006 00:27

Ja by som chcel vediet nazov pesnicky z reklamy ked chlapik hlada po celom byte vianocne darceky.Viete niekto?
foker
Junior

Odeslat příspěvekod foker 20. 12. 2006 20:14

Nikto nevie?
foker
Junior

Odeslat příspěvekod earwey 21. 12. 2006 15:44

Original z reklamy neviem, ale prespievana podobna verzia je od WHAT CHRISTMAS MEANS TO ME - PAUL YOUNG
earwey
Junior

Odeslat příspěvekod WikinQa 18. 9. 2007 20:18

awojte..neviete ako sa vola pesnicka co xodi ta reklama na orange fibernet..vsade som to uz hladala ale nikde ju neviem najst :cry: ..prosiim surne to potrebujem vediet.. :wink:
WikinQa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pade 18. 9. 2007 20:27

pesničky z reklam sa riešia na http://www.pauza.cz , sekcia hudba, téma: neznám návev pesničky
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod robi9 22. 9. 2007 21:27

nevie niekto ako sa vola pesnicka ktora ide v sucastnosti v reklame na orange music ako tam padaju tie CD ako domino? dik
robi9
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 22. 9. 2007 22:11

Pade píše:pesničky z reklam sa riešia na http://www.pauza.cz , sekcia hudba, téma: neznám návev pesničkyn/quote]
iwigirl
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka