Omylom som si nechal zaslat nastavovaciu sms z nokia.com (http://www.nokia.sk/support/settings.php) a omylom som tam zadal aj iny typ mobilu - takze asi preto mi nic neprislo.Chcem sa spytat nebude mi za to urcite nic nauctovane?
dik sa odpovede vsetkym.myslel som si to ze to bude tak.ved ked to nevyzadovalo suhlas toho komu sa to posielalo tak keby to nebolo zadarmo dali by sa s tym robit veci.niekto by niekomu z pomsty naposielal 100 smsiek a ten by platil...
a este sa chcem spytat.tym ze som tam zadal iny typ mobilu ako mam ja tak sa to dufam stale nepokusa dorucit
//Sh4dow: ak chceme nieco dodat upravime svoj prispevok a nepiseme novy!
melod píše:a este sa chcem spytat.tym ze som tam zadal iny typ mobilu ako mam ja tak sa to dufam stale nepokusa dorucit
no ono to isto odoslelen raz a snazi sa ti to dorucit sms centrum tvojho operatora.. vazne pochybujem ze by este Nokia zbierala spatnu vazbu o tom ci to bolo dorucene a snazila sa to posielat az kym do nedoruci
Podla mojich skusenosti je to zadarmo aj z Nokia aj z Orange.
Ale niekedy to nepride vobec, niekedy o hodinu, niekedy o dve... obcas aj o par minut...
Napriklad, ked si dat poslat nastavenia z Orange (ak tam ten svoj model telefonu najdes), tak ti pride najprv SMS, ze o chvilu ti pridu nastavenia a dosta casto sa mi stalo, ze nikdy neprisli...