Zaslanie nastavovacej sms z nokia.com - je naozaj zadarmo?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod melod 19. 8. 2006 15:31

Omylom som si nechal zaslat nastavovaciu sms z nokia.com (http://www.nokia.sk/support/settings.php) a omylom som tam zadal aj iny typ mobilu - takze asi preto mi nic neprislo.Chcem sa spytat nebude mi za to urcite nic nauctovane?
melod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mickaelb 19. 8. 2006 16:21

V cesku se za tyto sms neplati. Takze by nemoselo ani u vas. ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JSSK 19. 8. 2006 16:36

Nic neplatis ani u T-Mobile SK
SDA T-Mobile
JSSK
Junior

Odeslat příspěvekod melod 19. 8. 2006 16:47

a u orange je to ako?dufam ze ani tam sa nic neplati.lebo ja mam orange
melod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sh4dow 19. 8. 2006 16:48

je to free a basta.
Sh4dow
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod melod 19. 8. 2006 16:50

dik sa odpovede vsetkym.myslel som si to ze to bude tak.ved ked to nevyzadovalo suhlas toho komu sa to posielalo tak keby to nebolo zadarmo dali by sa s tym robit veci.niekto by niekomu z pomsty naposielal 100 smsiek a ten by platil... :D

a este sa chcem spytat.tym ze som tam zadal iny typ mobilu ako mam ja tak sa to dufam stale nepokusa dorucit

//Sh4dow: ak chceme nieco dodat upravime svoj prispevok a nepiseme novy!
melod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mobilama 19. 8. 2006 18:59

melod píše:a este sa chcem spytat.tym ze som tam zadal iny typ mobilu ako mam ja tak sa to dufam stale nepokusa dorucit

no ono to isto odoslelen raz a snazi sa ti to dorucit sms centrum tvojho operatora.. vazne pochybujem ze by este Nokia zbierala spatnu vazbu o tom ci to bolo dorucene a snazila sa to posielat az kym do nedoruci ;)
mobilama
Junior

Odeslat příspěvekod mario13 20. 8. 2006 12:12

Podla mojich skusenosti je to zadarmo aj z Nokia aj z Orange.

Ale niekedy to nepride vobec, niekedy o hodinu, niekedy o dve... obcas aj o par minut...

Napriklad, ked si dat poslat nastavenia z Orange (ak tam ten svoj model telefonu najdes), tak ti pride najprv SMS, ze o chvilu ti pridu nastavenia a dosta casto sa mi stalo, ze nikdy neprisli...
mario13
Junior