Na novu zmluvu potvrdenie od zamestnavatela

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Paulxp 2. 12. 2006 15:43

Zdravim vsetkych! Pisem tu len preto aby ste vedeli co ORANGE chce pri zriadeni zmluvy...

Dnes rano som sa zobudil a povedal som si ze pojdem zobrat telefon na vianocnu akciu. Nateseny som sa vybral do ORANGE-u :)
Mila pani mi vsetko vysvetlila bla bla a odoslala zmluvu. Ja uz naradosteny, hura mam novy telefon a ona vam na mna zabije ze potrebuje potvrdenie od zamestnavatela... Pozeram na nu ci je normalna, vsak som student. Nakoniec som siel do T-Mobilu a ten panko odomna nic nepytal...
Ale zarazila ma ta v Orangei... ***** zasrani cigani chodia kupovat telefon a 20 rocny student si nemoze vziat telefon... nechapacka
Amatéri postavili LOĎKU , profesionáli postavili TITANIC
Amatéri urobili LINUX (tm) a profesionáli WINDOWS (tm)
Paulxp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulo78 2. 12. 2006 17:49

Inak, Orange nemá čo pytať od teba žiadnu zmluvu od zamestnávatela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Počul som však že občas to tato pomarančova firma od ludí pyta.
T-Mobile to nerobí!!!!
Dobre si spravil: takto treba prechadzat ku konkurencii
TV Sony KD-49XF9005---Sony Soundbar HT-SF200--Sony Xperia XZ3
paulo78
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 2. 12. 2006 22:44

a pochval sa co si si vybral :) spravne si urobil
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod globalplayer 3. 12. 2006 09:50

ak sa nemylim vo vseobecnych podmienkach je ze OR si ju moze vypytat,ale nemal by to byt dovod preco niekomu nedat pausal,ved ak si student tak asi taku zmluvu nemas to je logicke podla mna
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod earwey 3. 12. 2006 11:03

A nebude tam treba nejake potvrdenie o navsteve skoly, pripadne index z vysky?
earwey
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 3. 12. 2006 11:20

Zaujimave..prvykrat pocujem o tom,zeby pomarancovnici cosi take pytali :shock:
hanni
Junior

Odeslat příspěvekod Ledermen 3. 12. 2006 12:09

Veru ze pytaju. Aj od mojej kamaratky,ktora tiez brala akc.tel. a migrovala z primi na pausal.
Ledermen
Junior

Odeslat příspěvekod Sh4dow 4. 12. 2006 02:36

No odomna chceli minule v t-mobile vypis z uctu za posledne 3 mesiace :). Ked som chcel prepisat pausal z mami na moje meno. Povedal som tete slusne ze nato dlabem a isiel som slusne prec :).
Sh4dow
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slamka 4. 12. 2006 08:01

Neviem, ale je podľa mňa možné že to pýtajú od "nedôveryhodných" ľudí.. Ak si párkrát (alebo pravidlne?!?) meškal so zaplatením faktúry, ak si prvýkrát zákazníkom,.....
Ak si už dlhoročným zákazníkom a máš u nich dve-tri zmluvy a nemáš problémy s platbami, nevidím dôvod prečo by to mali pýtať..........
Naposledy upravil Slamka dne 4. 12. 2006 10:38, celkově upraveno 1
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod milan.sd 4. 12. 2006 10:13

Takze male vysvetlenie:
- VOP (Všeobecné obchodné podmienky) OR hovoria jasne ze OR je oprávnený si vyziadat dodatocne doklady a to moze byt potvrdenie o zamestananí (alebo aj ine doklady) a nemusia pritom hovorit ani dovod
- okrem ineho sa vo VOP hovori aj to ze Orange je opravnený odmietnut uzatvorenie zmluvy o pripojení kde tak isto nemusi uvadzat dovod, takze treba si davat pozor na tvrdenia typu "Operator musi uzatvorit zmluvu o pripojení" - moze uzatvorit ale nic ho k tomu nenuti a ak si zak.berie akciovy telefon a ma 20 je jasne ze chce vediet ci ma s coho platit FA !!!! :pozor2
milan.sd
Junior

Odeslat příspěvekod dedi 4. 12. 2006 10:25

odomna chceli tiez nejake vyplatene faktury tak som siel do 2.predajne a tam my to dali bezproblemu, pytal som sa ich nato a vraj to zalezi len na kopnkretnom predajcovi co odomna ziada. a stacil my len obciansky.
dedi
Junior

Odeslat příspěvekod milan.sd 4. 12. 2006 10:46

Len v OR je to ine v tom ze zmluvu musia schvalit na centrale a ak si vyziadaju dodatocne doklady tak mozes ist aj na sto predajni a budu chciet to potvrdenie lebo zmluvy z celeho slovenska schvaluju na to istom mieste a ti isti ludia takze v tomto pripade je zybtocne behat po vsetkych predajniach
milan.sd
Junior

Odeslat příspěvekod borizz 4. 12. 2006 13:19

Neviem co sa tu takto rozculujete nad tym...milan to popisal uplne presne...proste pri akceptovani zmluvy si moze od teba vyziadat akykolvek nadstandardny doklad...
to Paulxp: A ty odkial mas ze kazdy c**an ma pausal...ti ludia sa posudzuju uplne rovnako...nuz mal si proste smolu takze sa s tym musis zmierit...alebo rovno smer T-Mob...
Sony Ericsson P1i (Elena) + HPM-82 + Sony EX71SL + 1GB M2
Sony Ericsson M600 (Lili) White Edition + 512MB M2
Ericsson T65, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson K700i
borizz
Junior

Odeslat příspěvekod MaTTo S 4. 12. 2006 16:38

Som bol v ORANGE z bratrancom a tiez sme spisali zmluvu atd. s telefonom odoslal to pracovnik a nam povedal ze system odneho ziada potvrdenie od zamestnavatela ja ze co je to za blbost ... sli sme do malej predajne dakde vo fetakove 4x4metre predajna ,, dali nam telefon zmluva bezproblemov presla a no problem ... Ta prva predajna bola AUPARK co je dost velka . No je to nehorazne aky to ma orangutan debilny system ... im na server dojdu poziadavky na vytvorenie zmluvy novej a na ziadanie dokladov od ucastnikov novych pouzije prikaz RANDOMIZE a kazdemu tretiemu to zadre taku somarinu ..... ,
ja som momentalne zrusil pausal v orange , a v septembri som dosiel vecer o pol deviatej do tmobile 30 minut pred zavretim ,mal som vypis z uctu , pas , obcanak.. a v pohode mi dali 55viac a fix200 , a telefon k tomu 55viac SDA2 .dôvod zrusenia zmluvy v orange bolo .. skuste hadat-- nemoznost prepisania pausalu z mamy na moje meno !! V troch predajniach chcel system potvrdenie od zamestnavatela tak nakonec som dal ziadost o prechod na PRIMU a nezajem ... ORANGE bye bye ,, mam dost inych problemov a vybavovaciek a je mi uplne jedno od ktoreho okradaca budem telefonovat
MaTTo S
Junior

Odeslat příspěvekod e1 4. 12. 2006 20:56

V prípade že kupuješ akciový telefón tak Orange má právo od teba žiadať dodatočné doklady a v normálnom prípade si to vyžiadajú na každej predajni, keď nevidia že máš dostatožnú bonitu. Nežiada to od teba samotný predajca, ale na základe zmluvy ktorú pošle na schválenie mu to zadá systém ako ďalší potrebný doklad na overenie. Systém = oddelenie na schvalovanie zmlúv. Keď si študent, tak je jasné že to od teba žiadajú, lebo z predajne odchádzaš s telefónom za X tisíc korún a nemajú istotu že im dokážeš ten telefón nasledujúce dva roky "splácať". To že v inej predajni ti to prešlo bez ďalšieho dokladu je preto, źe niekde zlyhal ľudský faktor, alebo sa jedná o nejakú malú partnerskú predajňu ktorá ešte nie je prepojená so systémom. ;)
e1
Junior

Další stránka