O2 - problem s posielanim o2 jednotiek

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Toudyk 4. 2. 2007 03:36

Este medzi prvymi som sa zaregistroval na webe, a nic mi este neprislo. Myslim SIMka atd. Nieco mi uslo?

//matho83: upraveny nazov vlakna
Toudyk
Junior

Odeslat příspěvekod maco8 4. 2. 2007 09:07

to zalezi kde posielali karty do akych okresov skor a kde neskor.ale mam navrh pridavajte tu okresy kde uz su karty v tich spravnych rukach
Okres Cadca boli uz na poste a velmi pekna fura :D
Cogito ergo sum
maco8
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rapy 4. 2. 2007 20:25

Ja som si kartu objednal 17.12.2006 a do dnešného dňa mi nič neprišlo, tak neviem ako je možné, že tí čo si objednávali kartu v januári ju už majú!!!!!!! To je možné len na Slovensku, bordel na každom kroku!!!!!!!!
rapy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kokariko 4. 2. 2007 20:32

vy aspon nemate kartu, ale ja mam a stale mi nejde prihlasit do T-mobile siete ani za <> (:
kokariko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Garcia 4. 2. 2007 20:37

RAPY: niesi sam.. ja som si tiez 17.12 objednal kartu a tiez mi este neprisla.. proste v O2 je vecsi bordel ako na smetisku :?
HTC Charmer WM6 Chinese WWE Rom + 2GB SD
Samsung U800 Soulb
LG KS360 + 4GB MicroSD
Garcia
Junior

Odeslat příspěvekod kokariko 4. 2. 2007 21:16

No uz sa mi nabehla konecne..aj som nastavil wap, da sa ist na domovsku stranku..neviete co mam spravit aby som mohol ist aj na ine wap stranky? Nejako mi to nefunguje
kokariko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Toudyk 4. 2. 2007 21:54

uz som sa obaval ze som nieco prepasol. Tak snad na nas nezabudli. No kamoska sa prihlasila posledny mozny den, a hned fasla aj kartu...
Toudyk
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 6. 2. 2007 19:09

ja tu kartu tiez stale nemam... a to som si ju objednal ako jeden z prvych.. a moji znami (tiez z trencina) ju uz davno maju.. ja uz chcem gprs ...
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod Garcia 6. 2. 2007 19:17

zacinam si mysliet ze nie kazdy kartu dostane pretoze O2 nestiha nic posielat, termin rozosielanai uz posuvat nehcu a potom ked ukoncia posielanie kariet tak sa budu v TV buchat do hrude ze VSETCI svoju O2 kartu dostali... ale pritom pravda bude uplne ina.. najviac ma mrzi ze O2 este ani poriadne nezacala a z ich strany je to len same klamstvo..
HTC Charmer WM6 Chinese WWE Rom + 2GB SD
Samsung U800 Soulb
LG KS360 + 4GB MicroSD
Garcia
Junior

Odeslat příspěvekod zilincan 7. 2. 2007 08:00

Ja som si jednu SIM objednal hned po polnoci cez linku 0800020202. Kedze som dost dlho cakal na linke a operator mi povedal ze pocas jedneho hovoru si mozem objednat len 1 SIM tak som si druhu objednal cez internet.
Zatial mi prisla len 1 SIM. Neviem podla akych kriterii tie SIM karty zasielaju ale maju v tom chaos.
zilincan
Junior

Odeslat příspěvekod Muchapuk 7. 2. 2007 12:20

ja som si objednal 5kariet cez linku 0800020202 a dosli my dve , 1cez net takze teraz cakam na 4sim skor sa obavam toho ze neposielaju zamerne simky kvoli verdiktu ktory sa tyka transparentnosti vyberu tretieho operatora tak dufam ze po 19.f.07 doju ak nie tak volam operatorovi , dolezite je si ich doobjednat takze tak chaos ktory by ich stal par penazi za vystavenie simiek ale postupne prichadzaju . sused dostal vcera tak mozno to maju aj na etapy len oni vedia kde je hacik
Muchapuk
Junior

Odeslat příspěvekod rapy 7. 2. 2007 19:49

Ešte stále mi karta z O2 nedošla!!!! A Vám? Peťo z Košíc.
rapy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matus201 7. 2. 2007 21:33

som tam dnes zasa volal a povedali mi ze cim skorej si si kartu objednal tym neskor ti dojde... je to na hlavu ale tak mi to tam povedali..
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod mikosuo 7. 2. 2007 21:36

matus201 píše:som tam dnes zasa volal a povedali mi ze cim skorej si si kartu objednal tym neskor ti dojde... je to na hlavu ale tak mi to tam povedali..

no ja som si objednal 15.decembra a uz som ju dostal davnejsie...brat 17.decembra a on ju nedostal doteraz
-
mikosuo
Junior

Odeslat příspěvekod Cream 7. 2. 2007 23:29

17decembra aj mne aj mame a doteraz neprisla..otec ju ma doma uz tyzden :) tak tteraz nechapem v com/kom je problem..
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Další stránka