KNITER vidim ze v podpise mas napisane ze mas MI 2

Predpokladam ze mas zdielanie dat s pausalnou SIM kartou

Ak ano, tak problem by mohol byt v tom, ze notifikacia o prenesenych datach ti chodi len ked dosiahnes 90% a 100% z volneho objemu dat prenesenych len cez DATOVE ZARIADENIE alebo DATOVU SIM KARTU. Notifikacia v tomto pripade nekontroluje data prenesene cez zdielanu SIM kartu. Takze ak prenesenies s datovym zariadenim 1 GB dat a cez zdielanu sim kartu 2 GB tak (mas uz preneseny 1 GB nad ramec) aj tak ti ziadna notifikacia nepride. Prisla by ti az keby si preniesol 1843 MB (90%) alebo 2048 MB (100%) priamo cez datove zariadenie. Preto je dobre kontrolovat si spotrebu pocas celeho mesiaca na webe, wape a tusim to ide aj smskou.
Pripadne upresni pri akej sluzbe sa ti notifikacia dorucuje neskoro.
Reklamovat sa to asi neoplati. Znamy reklamoval situaciu ktoru som popisal vyssie a prisla mu odpoved ze notifikacia ma len informativny charakter, ze nikde v zmluve sa nezarucili poskytovat takuto sluzbu a ze mohol vyuzit ine kontroly spotreby. Ked im potom opat volal tak mu upresnili ze notifikacia nekontroluje data prenesene cez zdielanu sim kartu co dovtedy nevedel.