od T.C.X 7. 5. 2007 19:11
Vlastná skúsenosť s negatvnimi meraniami.
Takže existuje fabrika, ktorá púšta chémiu do vzduchu. Merania tam boli niekoľko krát a nikdy sa nenameralo nič škodlivé, hlavne, že ludia v okolí od doby spustenia tej fabriky majú dosť neprijemné zdravotné problémy a zázrakom všetkých cca 80 ľudí v susedstve majú rovnaké problémy a od zohdného dátumu, ktorý je čirou náhodou zhodný aj s dátumom sl´pustenia tej fabriky. Sa zobudte. Dnes veriť nejakým meraniam? Veď ide len o prachy. A za tie sa dá všeličo kúpiť. Čo myslíte, čo by sa stalo, keby sa preukázali dôsledky nielen mobilov na úžasnom náraste rakoviny? Čo z tých vecí je neškodné? Tvrdí sa to o všetkom, ale tá rakovina tu nieje zo srandy. A aké to je odskákať si rakovinu? Guľka do hlavy hotová slasť oproti tým zážitkom s rakovinou. Ja by som to neriskoval a spravi všetko preto, aby to nebolo ani nasusednom baráku. nech si to strčia na svoje villy. Bohate by stačilo všetkým operátorom jedna séria vykrývačov s nezávyslými stĺpmi, ale za to nikomu nestojíme, lebo merania su v norme...hahaha
Tie taniere sú prijímače, takže prakticky zanedbateľné, horšia je tá mikrovlnka. A je to v pohode, len za takých 5 až 25 rokov sa nediv, hlavne ak bývaš od 7 poschodia viššie a to nehovoriac o najviššom poschodí a máš deti do 17 rokov. Potom plač, keď ich prežiješ (samozrejme, neželám to ani tebe, ani nikomu, ale práve preto píšem). Všetkého veľa škodí a toto už je viac ako veľa. WIFI, NMT, GSM, UMTS, HSPDA, Microwave, ..., keď sa pridá tá ropa, ktorú jeme denne v chémií, obliekame si, dýchame, aspon 6 hodín denne pred PC pod neónmi a žiarivkami, 5 cigaretiek denne, trošku zmena, ktorá sa udiala za posledných 200 rokov, nezdá sa Vám? Veď živočích je schopný sa prispôsobiť už [color=darkblue]za niekoľko miliónov rokov (hlavne pri žiareniach)[/color] a mi sa tvárime, že to stíhame behom pár týždňov?
Naposledy upravil
seterwohipikule dne 28. 5. 2008 17:45, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny