Blokuje stale tmobile telefony?

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Turek 19. 11. 2007 11:38

Chcem sa spytat ci tmobile este stale blokuje telefony, konkretne nokiu 6120. Dakujem za odpoved
Turek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 19. 11. 2007 12:29

Neviem ci tento model nie ale blokuje takze aj tento asi. Ale len dotovane.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Filip_Hanker 21. 11. 2007 10:37

blokované sú takmer všetky mobily z dotovanej ponuky. Len občas sa nájde nejaký, ktorý nie je.
šéfredaktor Živé.sk a MobilMania.sk
Filip_Hanker
Šéfredaktor SK projektov

Odeslat příspěvekod Turek 21. 11. 2007 11:22

OK a potrebujem vediet este jednu vec tmobile sa vyhraza ze odblokovanim, teda neautorizovanym zasahom do mobilu mi odmietnu uznat pripadnu reklamaciu. Co v pripade ked ten telefon odblokujem prostrednictvom kodu, berie sa to ako zasah do teledonu? ja si myslim ze nie a tmobile len takto strasi zakaznikov.
Turek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 21. 11. 2007 12:06

ak odblokujes mobil kodom, v servise nezistia ci bol mobil blokovany.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TA 21. 11. 2007 18:16

čo znamená odblokovať kódom?
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod Turek 21. 11. 2007 19:53

TA píše:čo znamená odblokovať kódom?d/quote]

To znamena ze ked je mobil bloknuty a vlozis simku ineho operatora tak telefon chce od teba cislo, ktore sa da vacsinou vygenerovat podla imei cez nejaky softver. Nasledne odblokujes mobil pre vsetky siete.
Turek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kiwi 27. 11. 2007 20:40

tiez by som rad vedel ci t-mob blokuje telefony, teda konkretne se k550i?
Kiwi
Junior

Odeslat příspěvekod Jurajda 27. 11. 2007 21:06

Môj k550i od t-mobilu je blokovaný. Naviac ešte aj s nejakým infantilným menu. Rád by som sa toho celého firmwareu zbavil či ako sa to v tej hantírke nazýva. Ak niekto má nejaké rady sem s nimi.
Blokovaný s hnusným menu asi bude aj ten tvoj.
Jurajda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 1. 7. 2008 21:55

zdravim,
viem ze je tu obecna diskusia o LG Viewty, ale nechcem to tam napisat bo aby nebol zbytocny chaoz v tom. Takze napisem novu temu!

Chcem sa opytat zakaznikov TMO SK co maju LG Viewty zakupene na pausal samozrejme ci maju svoje pristroje blokovane.
Pri kupe tohto pristroja som sa pytal pracovnicky TMO v EuropaSC v BB ci je pristroj blokovany, ona odvetila ze samozrejme.
Tak mi to nedalo a doma som vyskusal sim Orange a telefon ju s mojim prekvapenim spapal a fungoval, takze je neblokovany.
Chcem sa opytat ci je to aj tak u Vas alebo mam zas nejaky zazracny kus z TMO. Bo pred 2rokmi som bral Nokiu N73 a ta bola tiez neblokovana ale potom sa uz objavovali len blokovane druhy.

Diky za odpovede :tleskani
Naposledy upravil matho83 dne 2. 7. 2008 08:00, celkově upraveno 1
Důvod: tema tykajuca sa operatora zlucena
Andrew-DC
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pRo_lama 7. 7. 2008 10:57

@ Jurajda: Ak sa chceš zbaviť všetkých úprav od operátora, tak navštív stránku http://www.se-tuning.cz. Tam sa o tom dočítaš viac. ;-)

@ ALL: T-Mobile blokuje všetky mobily !!!
pRo_lama
Junior

Odeslat příspěvekod Trubiroh 15. 8. 2008 22:08

Trochu neskoro ale:
No ja mam od t-mobile symbianovy a ten nie je blokovany, tusim "hlupe" telefony blokuje ale smartphony nie.
T+ Toyota Positive
Trubiroh
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 16. 8. 2008 12:35

S blokovanim symbianu nemam skusenost. Take drahe by som brandovane nekupil. Ale od leta 2002 od leta 2008 siemens, alcatel a 7 nokii s40 kupene na pausal alebo s easy kartou su blokovane.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel