kontrola minut tmobile

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod amarilo 1. 3. 2008 12:47

Ahojte mam pausal cely den a vecer potreboval by som nejaku aplikaciu do mobilu ,ktory by dokazala urcite ze kolko minut bolo volane na tmobile a kolko do inych sieti a a kedy existuje daco take??? mam k500i
amarilo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubosss 1. 3. 2008 13:59

Spotreba na t-mobile.sk alebo cez wap by ti to mala ukazat.
Lubosss
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 3. 2008 14:21

Neviem ci na s60 take nieco je ze to sledovalo predvolby(je aj prenos cisla,alebo navolit si tam cisla) ale na java este skor nie.
Na stranke http://www.t-mobile.sk sa prihlas do svojho uctu(ak este nemas=treba sa zaregistrovat) a budes sa musiet uspokojit s ich uctovanim. Alebo cez wap v mobile na domovskej stranke t-zones cez vstavany prehliadac. Pomoc a nadstavenia>moj t-mobile> vsetky druhy spotreby fakturacne adresy a vsetko. Daj si to ako zalozku a obcas kontroluj. Zobere to asi 5kB. Operator to uctuje raz za den.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod amarilo 1. 3. 2008 14:27

cize neexistuje ziadny softik do mobilu co by to dokazal monitorovat ?
amarilo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Baileys 6. 3. 2008 12:29

Ale ano, existuje. Len si musis zadovazit nejaky mt so symbianom.
Baileys
Junior

Odeslat příspěvekod amarilo 9. 3. 2008 14:46

oki a nazov tej aplikacie ?
amarilo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Status1 9. 3. 2008 15:00

Len tak na okraj:
Ako spominana aplikacia /ci uz symbian alebo java/ rozozna, ci som si cislo nepreniesol k inemu operatorovi..?? :hm :hm :hm
Kto sa bojí pozrieť do slnka,
orla nikdy neuvidí...
Status1
Junior

Odeslat příspěvekod stano.mania 9. 3. 2008 15:02

mal som na pár mesiacov N70 a nič také na symbian som nenašiel :shock: Ak je aj nejaký soft, nefunguje určite vždy a za každých okolností, ja často mením SIM karty a taká java aplik. určite ešte nie je.
T-Mobile spotreba je "globálna", hovorí len o celkovej spotrebe, ale už nie do ktorej siete a pod. Ale lepšie ako nič.
stano.mania
Junior