Staré pasty, prosím poraďte...

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RobertFico 3. 3. 2008 23:50

Ahojte, chcel by som sa informovať- mám o2 jednička a mám tam 1900sk normál kredit a 1900sk bonusový kredit a ak by som chcel prejsť na paušál a bonusový kredit sa neprenáša-ako ho možem zúžitkovať?Alebo mi len tak prepadne?Dík za rady... :?:
RobertFico
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eugen 4. 3. 2008 00:21

no asi len tak, ze ho dovtedy prevolas?

ak je to tak (podobne) ako v tmobile - kde som mal na easy cez bonus nabuchanych okolo 1000 korun a potom som presiel na pausal (ten dvestokorunovy na 'neobmedzene' volania v noci, ktory potom zlacnili na storokunovy), tak mi to cele prepadlo, pricom som naivne dufal, ze mi to zohladnia a budem mat zopar mesiacov pausal 'zadarmo'. podal som aspon reklamaciu a aspon jeden mesiac mi odpustili ...

treba si vopred nastudovat detaily ...
a hlavne sa na nikoho nespoliehat :D
eugen
Junior

Odeslat příspěvekod rastislav.j 4. 3. 2008 12:29

O2 pri nábehu sľubovalo, že ako prví sa bude spotrebovávať bonusový (ale sa nič nehovorilo či celkovo alebo po jednotlivých dobytiach). Ale najlepšie bude ak si overíš výšku kreditu čo by ti preniesli cez ich stránku - aspoň budeš mať nejaký "doklad" pre prípad.
Easy má spôsob najprv zaplatený potom bonusový po jednotlivých dobytiach (nedajte sa spliesť prípadnou inou informáciou od pracovníkov T-mobilu bod 7.3 ich VOP to jasne hovorí, len treba ho dočítať do konca)
rastislav.j
Junior

Odeslat příspěvekod dejvo8 6. 3. 2008 12:13

Pri prechode na Volnost mi preniesli kredit aj bonusovy kredit.
dejvo8
Junior

Odeslat příspěvekod TA 6. 3. 2008 14:51

dejvo8 : takže si z bonusového kreditu zaplatil paušál?
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod ferto 6. 3. 2008 22:06

Spytaj sa v predajni. Ja som mal na O2 Jednotke minusovy kredit a po prechode na pausal pre mna mi to priratali v prvej fakture. Ked vedia vymahat spatne tak by mali aj opacne. :)
ferto
Junior

Odeslat příspěvekod dejvo8 13. 3. 2008 19:40

TA: nie, neplatil sa mi pausal. V decembri som mal kredit cca 20 Sk, dobil som 550 a ku tomu som dostal bonus 550. Spolu som mal cca 1120 Sk. Chcel som prejst na Volnost 500 a ku tomu SE K750i. Mal som dve moznosti:
1. Zaplatit kupnu cenu 1000 Sk + 6 x 500 = 3000 Sk za Volnost 500 na 6 mesiacov + 949 Sk za K750i. Ku tomu by mi ostal kredit 1120 Sk.
alebo
2. Dobit 550 Sk, t. zn. celkovy kredit 1670 Sk, z ktoreho sa mi odpocitala kupna cena 1000 Sk a platil som len 3000 + 949. Ostal mi kredit 670, ktory vyuzivam na hovory mimo predplatenych minut.
Vybral som si druhu moznost.

Pekny gulas, ale dufam, ze sa to da pochopit.
dejvo8
Junior