Ukažte nám svůj mobilek

Fotky členů fóra, mobilů, organizace srazů...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 22. 5. 2010 12:23

Protože tohle je premiové zařízení, kde cena nehraje roli.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2010 13:08

A čím je to prémiové? Designově o nic mimořádného nejde a výkon to má stejný jako netbooky o polovičku levnější. Přijde mi, že se prostě Nokia snaží svou telefonní politiku uplatňovat i mezi laptopy, ale o tom, že by to mohlo fungovat, mám tady spíš pochybnosti. :-]

Odeslat příspěvekod vizitix 22. 5. 2010 13:59

Přesně.

To máš asi tak, jako když srovnáš třeba Mazdu 3 MPS a VW Golf GTI. Golf je dražší, tak řekneš, že je VW oproti Mazdě prémiová značka? Když má Mazda lepší jízdní vlastnosti a třeba podle mě i design?

Kravina. :)
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2010 14:02

Navíc ve světě laptopů Nokia za žádnou prémiovou značku neplatí... resp. tam neplatí vůbec za nic. :-]

Odeslat příspěvekod vizitix 22. 5. 2010 14:06

Tak Nokia sází jenom na jméno, který si vybudovala v dřívějších letech. A může si dovolit experimentovat.. Pak jde jen o to, jestli se ubírá tím správným směrem..

Mimo to, ten netbook mi nepřijde ničím natolik exkluzivní, aby se mě, jakožto potencionálnímu zájemci o netbook, vyplatilo investovat do něj, a ne do něčeho stejně výkoného a cenově dostupnějšího.
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 22. 5. 2010 14:44

Majkl vP. píše:Designově o nic mimořádného nejde

Jde. A hlavně provedením, takhle kvalitně zpracovaný prostě není téměř žádný jiný netbook ani notebook (krom MacBooků od Applu).

Lidem, kteří si tohle koupí, nejde ani o výkon, ani o cenu.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod vizitix 22. 5. 2010 15:01

Já si prostě myslim, že pokud chce někdo netbook, tak šáhne po nějakym EEE, nebo Mini anebo něco podobnýho, a pokud zpracování a nejde o cenu a OS tak Macbook. Nedivím důvod, proč by někdo kupoval tohle..

Ale pokud to Nokii vyjde a bude to mít úspěch, tak proč by ne... :)

I když televize od Nokie nikdy moc rozšířený nebyly... :mrgreen:
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2010 15:12

Kryštof Korb píše:Lidem, kteří si tohle koupí, nejde ani o výkon, ani o cenu.

To ani nemůže, protože v opačném případě by byli za naprosté blázny. ;-]

Odeslat příspěvekod Slawall 22. 5. 2010 15:20

No...budou to kupovat ti, co mají iPhone, ale nemají na MacBook...takže ano, blázni. :-)
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 22. 5. 2010 15:27

MacBook není netbook, nejmenší má 13 palců. Tohle nemá nahradit notebooky, to má být stylovým doplňkem, kde nejde o výkon, ale o mobilitu.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod eRiper 22. 5. 2010 17:00

Cena necena. Za značku se vždycky platí a za zpracování dvojnásob. Nokia sice mohla cenu srazit aspoň na € 650, ale budiž.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Slawall 22. 5. 2010 17:05

Kryštof Korb píše:MacBook není netbook, nejmenší má 13 palců. Tohle nemá nahradit notebooky, to má být stylovým doplňkem, kde nejde o výkon, ale o mobilitu.

Nemám rád pojem netbook...Kde je ta hranice, kdy je to "jen" laptop a kdy už netbook? Prostě je to naleštěné a předražené *****. :-]
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 5. 2010 17:16

Slawall píše:Prostě je to naleštěné a předražené *****. :-]

+1 :-))
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2010 18:13

eRiper píše:Za značku se vždycky platí

Znovu se ptám: co je Nokia mezi laptopy za "značku"? Ani ze všeobecného hlediska přece není na sériovém výrobci mobilů nic exkluzivního. Že "za značku se platí", můžeš říct ve chvíli, kdy se rozhoduješ např. mezi mobilem tradičního výrobce a nějakého bezejmenného Číňana, ale tady..?

Odeslat příspěvekod eRiper 22. 5. 2010 18:40

Já se zeptám zase tebe jinak: Co byl Apple za značku mezi mobily v roce 2007, že nasadil cenu iPhone vysoko?

Kdybych cestoval hodně a potřeboval internet vždy a všude, nemrzelo by mě do Bookletu investovat.
eRiper
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka