• jaké fotky fotíte nejraději? (Krajinky, osoby, makro...)
Šmankote paní redaktorko, to jste mne zaskočila... asi sebe, nic pěknějšího k zachycení mne nenapadá.
• za jakých příležitostí fotíte? (Např., jestli si občas vyjdete ven a něco vyfotíte..?)
Kdykoli, snad jen ze svých zkušeností mohu potvrdit, že podvodní snímek kačenky ve vaně nedělá mému telefonu dobře.
• vadí vám během focení přítomnost jiné osoby?
Tož především ty focené objekty...vždy znehodnotí pozadí.
• co např. uděláte, když chcete něco vyfotit a nejde to, protože např. vám někdo stojí v záběru..? (řeknete mu něco? Aby třeba uhnul, apod.?)
Nemilosrdně knock-outuji, v případě většího počtu zavolám na ústřednu, že hoří.
Dobře, dost blbého "rádobyhumoru":) Digitál mám k dispozici, ale mobil je vždy u mě...a tak si mapuji život. Je to zajímavé, mít všechny ty zážitky zhmotněné. Škoda, že se mi má galerie, obsahující tisíce fot, ztratila při "potížích s PC"
(to by bylo opravdu na dlouho), tak jsem to obrečel a jelo se dál:) Jinak má posedlost o co nejlepší focení s k750i je známá, a musím říci, že to bylo prospěšné..studiem ovladačů a pokusy "fotit co nejlépe s tím nejhorším" (což mobil vedle foťáku je) jsem se naučil hodně o principech, co znamenají jaké pojmy a jak nejlépe fotit...na perfektní zvládnutí zrcadlovky to není, ale většina fcí na digitálu už mi konečně něco říká:))
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro