Sbírka mobilů

Fotky členů fóra, mobilů, organizace srazů...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Deleted user 10. 4. 2010 20:51

Nechci být kousavý, ale od značek jako LG mě podobné "podpásovky" ani moc nepřekvapují. O:-)

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 11. 4. 2010 13:40

A já mám to LG docela rád, protože snad jako poslední velký výrobce ještě neudělal žádný rádoby systém který funguje jen z datovým tarifem (jo narážím na android a iphone ) systém jako je symblian je pro mě fuj,WM se sekají , samsung BADA se mi nelíbí kvůli svému rozhraní,za to takovéSclass 3D od LG to je lahůdka , a telfony s od LG mají velmi kvalitní dílenské zpracování né jak blokie. Jinač jednou si koupím LG crystal :D Jediný telefon co mě za posledních pár let zaujal na tolik že bych si ho koupil :-P
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 12. 4. 2010 18:57

barusenicka píše:Caddy: super skvosty v tvé sbírce. A ty komunikátory jsou fakt síla :tleskani
Nevim jest-li si to uvedl, nenašla jsem to, nebo přehlídla, ale kolik těch telefonů máš dohromady? ;-)

ja to nevim :mrgreen: Ted je mam v krabicich po tom nataceni, tak mam v planu fotit, organizovat, tridit.....tak pak budem moudrejsi :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod barusenicka 12. 4. 2010 19:10

Caddy: Tak je pak spočítej a hoď počet sem. To by mě opravdu zajímalo :-)
barusenicka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 12. 4. 2010 20:51

Jinak ta S40, jak se tu propirala, to je docela sranda, koupil ji muj dobry kamarad, zrovna dneska mi volal kvuli ni...tak doufam, ze se EINEX brzo na ICQ probere, potrebujem pomoct s ni :))
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 13. 4. 2010 11:29

Nešlo by to probrat spíš na FB :D Na icq nechodím v jednom kuse to padá seká se to a žere to RAMky víc než celý Windous :D
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 13. 4. 2010 12:28

tak mas pouzivat nejakeho normlaniho klienta a ne origo ICQ, coz je nejvetsi sracka, jakou jsem kdy na PC videl a k memu pocitaci se nesmi priblizit na dva metry :) Men zas moc dobre nefunguje FB, ale budiz...mi kdyztak pisni, pod jakym jsi mailem, at je to jednoznacne :)

A nebo mu dam Tvuj mail a vyreseno..plati ten, co mas u profilu? :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 13. 4. 2010 15:16

Majkl vP. píše:Docela pěkně to vypadá, ale jak říká Hihitmen, ten D-pad už opravdu větší udělat nemohli. On celý ten ovládací blok pod displejem mohl být o něco menší, nebo se mi to zdá?

-- 12. 4. 2010 21:43:47 --

TomeekHoleek píše:S tou samsungovskou klávesnicí...na tom něco bude. :hm

Každý odněkud kopíruje, to nejde tak brát. Siemens od Nokie opisoval ovládání celé roky (než krachnul). :-P

Proboha snad to nemyslíš vážně :shock: pokud je to sranda tak když je o Siemensu tak jí asi nepochopím :D
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 13. 4. 2010 18:17

Proč by to měla být sranda? Odkud Siemens vzal nápad dvou softwarových tlačítek (teď nemyslím ty kolíbky, ale to, co se objevilo od série x45 dál)? Kde přišel na to, že se při psaní vyvolá hvězdičkou tabulka symbolů? Kde vykoukal, že u položek nastavení bude současně vidět i nastavená hodnota? Odkud má nápad grafického loga na displeji místo jména operátora? Kde se inspiroval při přepracování struktury menu? Atd atd...

Já ho za to neodsuzuju, protože tohle dělají všichni výrobci a koncový zákazník na tom vždycky vydělá. Ale právě proto není důvod za to jednomu z nich spílat, když žádný z nich tu nemá čistý štít. Ten vývoj je vždycky vzájemně ovlivněný, nikdy izolovaný; to ani jinak nejde.

Odeslat příspěvekod JAZZ MAN 14. 4. 2010 15:19

Byl bych býval rád,kdyby se tu ukázal pan Kryštof Korb a ukázal nové přírustky,zejména Mobiru Cityman ^^ 8-P ,že?Viděl jsem,že jsi ji vyhrál v aukci :-) ,alespoň já bych chtěl vidět trochu podrobněji tuhle krásku .
Nokia 6310i,HTC DESIRE X 4.1.2 unofficial sense 5,MOTOROLA International 3200(telefony)
PC-AMD Athlon 2 x3 450 ,8gb kingston hyper,Sapphire HD 7770,Asusu m5a97,seasonic 500w,windows 7 home premium 64-bit,SSD Crucial m4 120gb,hdd ezex western digital 1TB.
JAZZ MAN
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 14. 4. 2010 15:31

Jo, nějak to vyfotím ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 4. 2010 15:35

Kurňa, nemá někdo nabíječku na Nokii 9000? Bodla by.
Ještě sháním Nokii 9300i nebo Nokii 9500. Kdyby měl někdo zájem prodat :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Caddy 14. 4. 2010 16:23

nabijecku na 9000 mam, ale ke sve 9000, takze nedam :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 14. 4. 2010 17:12

Já mám taky, nějakou s praským konektorem, ale dobíjí :) A taky jenom jednu :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 14. 4. 2010 19:41

Caddy píše:tak mas pouzivat nejakeho normlaniho klienta a ne origo ICQ, coz je nejvetsi sracka, jakou jsem kdy na PC videl a k memu pocitaci se nesmi priblizit na dva metry :) Men zas moc dobre nefunguje FB, ale budiz...mi kdyztak pisni, pod jakym jsi mailem, at je to jednoznacne :)

A nebo mu dam Tvuj mail a vyreseno..plati ten, co mas u profilu? :)

Platí EINEX@Seznam.cz Ten EINEX17@SEZNAM mám na spamy :D
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka