Za 1000 je na aukru, spíš tak polovinu. Takle jsem čekal asi dva roky na Neonodeho N2. Nejdřív byl za 6, pak 3, poté 1500 a nakonec jsem ho koupil na něco kolem litra
SG75 už mám asi 5let plně funkční a spolehlivou. Tady tuhle prodává jeden takový podivín.. je 100% nefunkční, protože když jsem mu nabízel že mu prodám baterku (mám navíc) tak nechtěl, stejně tak jí neche ani připojit do nabíječky. (Siemens SG75 pokud je funkční se zapne a funguje na nabíječce i bez baterky, ale on ho prostě nechce zkusit připojit.. Takže ví že je nefunkční)
Nechcete někdo do sbírky tuhle Motorku? Přišla mi dneska v balíku s pár dalšími founy a je jako nová. Je s baterkou, jestli funguje nevím, nemám nabíječku.
For your safety wear a helmet and a semen-proof vest. SIEMENS mobile lover, user & collector
Kolik za tu 3330?Uvidím,kolik navrhneš a potom uvidím
Nokia 6310i,HTC DESIRE X 4.1.2 unofficial sense 5,MOTOROLA International 3200(telefony) PC-AMD Athlon 2 x3 450 ,8gb kingston hyper,Sapphire HD 7770,Asusu m5a97,seasonic 500w,windows 7 home premium 64-bit,SSD Crucial m4 120gb,hdd ezex western digital 1TB.