Majkl píše:EINEX.SIEMENS píše: jo a psal jsi že Siemens CT65 nebyl u nás téměř k vidění ale to je blbost největší protože je to nejvíce rozšířený model X65 vůbec...
U vás?Já bych se klidně přiznal k tomu, že jsem CT65 nikdy u nikoho neviděl, pravda je ovšem taková, že jsem dosud ani nevěděl, že něco takového existovalo.
Céčka, emka a eska jo - těch bylo tolik, až to hezký nebylo.
Tenkrát ještě na základce byly 3 v mé třídě o dalších 2 jsem věděl ve vedlejší třídě. potom ho měla ještě moje sestra několik kamarádů a třeba takovou C65 jsem znal jen 2 lidi co jí měli. prostě CT65 uplně C65 přerostla.
Petr1968 píše:rozšířený modelasi v Africe
V africe né ale v Ostravě mezi mládeží ve své době jo a hodně.
Funkční nabídka byla naprosto identická jediný rozdíl je v jiných ikonách hlavního menu a nesmí chybět ani odkazy ke stažení multimedílního obsahu z t-zones v každé složce.Sasakr píše:CT65 neznáte? Ošklivější brácha už tak ošklivé C65 a s omezenými funkcemi
rusnak-cobra píše:majkl: myslel som odosielanie nainstalovanych...
aj ked, co ta instalcia? JAR je stale JARom, to je akoby "spustitelny" subor pre fon. len sektory sa prepisu softverovym zamkom ktory sa tvari ako eeprom.
dobre to vidis v Symbiane, kde sa JAR app "nainstaluje" tak ze sa presunie do nejakej zlozky, a tam aj tak najdes samotny JAR, ktory mozes poslat.
Nejlepší to mají Siemensy příjmeš JAR on se ti uloží do složky Ostatní když na něj klikneš zeptá se jestli cheš instalovat potom vybereš složku hry nebo aplikce a chvíli počkáš. Po instalaci JAR zmizí ze složky ostatní ale později ho můžeš dohledat tím že otevřeš správce souborů a budeš chtít poslat hru " 3DStrilecka " tak otevřeš 0:/Java/Jam/Games/3DStrilecka/ a vce složce "3Dstrilecka" budeš mít JAR JAD i ikonku aplikace nebo hry. cokoliv můžeš odeslat.
Podle mě dodnes nepřekonaný systém

PS: Na LG Crystal se JARy ukládají do Ostatní ale po instalaci tam zůstanou a dají se odesílat.
PS2: Sony Ericssony ve složce ostatní nenechávají ale uplně všechny Hry některé prostě nainstalujou a zárověn smažou (teda aspon to tak dělá W300i C702 C510 a tuším S500i )