Sbírka mobilů

Fotky členů fóra, mobilů, organizace srazů...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 3. 10. 2010 08:46

Majkl píše:
EINEX.SIEMENS píše: jo a psal jsi že Siemens CT65 nebyl u nás téměř k vidění ale to je blbost největší protože je to nejvíce rozšířený model X65 vůbec...

U vás? :-)) Já bych se klidně přiznal k tomu, že jsem CT65 nikdy u nikoho neviděl, pravda je ovšem taková, že jsem dosud ani nevěděl, že něco takového existovalo. :-) Céčka, emka a eska jo - těch bylo tolik, až to hezký nebylo.

Tenkrát ještě na základce byly 3 v mé třídě o dalších 2 jsem věděl ve vedlejší třídě. potom ho měla ještě moje sestra několik kamarádů a třeba takovou C65 jsem znal jen 2 lidi co jí měli. prostě CT65 uplně C65 přerostla.

Petr1968 píše:rozšířený model :hm asi v Africe

V africe né ale v Ostravě mezi mládeží ve své době jo a hodně.

Sasakr píše:CT65 neznáte? Ošklivější brácha už tak ošklivé C65 a s omezenými funkcemi ;-)
Funkční nabídka byla naprosto identická jediný rozdíl je v jiných ikonách hlavního menu a nesmí chybět ani odkazy ke stažení multimedílního obsahu z t-zones v každé složce.

rusnak-cobra píše:majkl: myslel som odosielanie nainstalovanych...

aj ked, co ta instalcia? JAR je stale JARom, to je akoby "spustitelny" subor pre fon. len sektory sa prepisu softverovym zamkom ktory sa tvari ako eeprom.
dobre to vidis v Symbiane, kde sa JAR app "nainstaluje" tak ze sa presunie do nejakej zlozky, a tam aj tak najdes samotny JAR, ktory mozes poslat.

Nejlepší to mají Siemensy příjmeš JAR on se ti uloží do složky Ostatní když na něj klikneš zeptá se jestli cheš instalovat potom vybereš složku hry nebo aplikce a chvíli počkáš. Po instalaci JAR zmizí ze složky ostatní ale později ho můžeš dohledat tím že otevřeš správce souborů a budeš chtít poslat hru " 3DStrilecka " tak otevřeš 0:/Java/Jam/Games/3DStrilecka/ a vce složce "3Dstrilecka" budeš mít JAR JAD i ikonku aplikace nebo hry. cokoliv můžeš odeslat.

Podle mě dodnes nepřekonaný systém 8-P

PS: Na LG Crystal se JARy ukládají do Ostatní ale po instalaci tam zůstanou a dají se odesílat.

PS2: Sony Ericssony ve složce ostatní nenechávají ale uplně všechny Hry některé prostě nainstalujou a zárověn smažou (teda aspon to tak dělá W300i C702 C510 a tuším S500i ) :D
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 3. 10. 2010 14:57

Sasakr píše:CT65 neznáte? Ošklivější brácha už tak ošklivé C65 a s omezenými funkcemi ;-)

Přesně tak, jak to povídáš, jsem si to dogooglil. :-)

EINEX.SIEMENS píše:V africe né ale v Ostravě mezi mládeží

Těsně vedle. :-P Sám jsem byl tehdy už v maturitním ročníku, ale část mládeže žila hned vedle, takže vím, že tady se používalo jen čisté Céčko. A jeden gymnazijní kolega si koupil nakonec značně levnější C65 místo původně plánované Nokie 6230. Chudák. :-)

-- 3. 10. 2010 16:02:47 --

rusnak-cobra píše:aj ked, co ta instalcia? JAR je stale JARom, to je akoby "spustitelny" subor pre fon. len sektory sa prepisu softverovym zamkom ktory sa tvari ako eeprom.
dobre to vidis v Symbiane, kde sa JAR app "nainstaluje" tak ze sa presunie do nejakej zlozky, a tam aj tak najdes samotny JAR, ktory mozes poslat.

V S60 je ovšem instalace ruční. Zajímavější je to v S40, která všechny JARy uložené kamkoliv okamžitě automaticky zpracovává. Samotný spustitelný JAR ale zůstává pořád na svém místě, třeba na paměťové kartě, takže ho z ní můžeš kdykoliv překopírovat jinam. Akorát odesílat to nejdou - a to ani v S60, což obě platformy při takovém pokusu zdůvodní ochranou autorských práv.

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 10. 2010 20:40

rusnak-cobra píše:aj ked, co ta instalcia? JAR je stale JARom, to je akoby "spustitelny" subor pre fon. len sektory sa prepisu softverovym zamkom ktory sa tvari ako eeprom.

Tak tedy u SE ti po instalaci jaru vzniknout asi 4 soubory, jedním je tedy jar (s nulovou velikostí, tudíž jeho odeslání je na nic), pak samozřejmě jad a pak asi dva soubory s nesmyslnou koncovkou, v kterých jsou data samotný hry.

EINEX.SIEMENS píše:Funkční nabídka byla naprosto identická jediný rozdíl je v jiných ikonách hlavního menu a nesmí chybět ani odkazy ke stažení multimedílního obsahu z t-zones v každé složce.

Nešlo se dostat do adresářové struktury a tudíž nešly posílat nainstalovaný hry (to beru jako chybějící funkci :-D)
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Deleted user 3. 10. 2010 20:52

Mám tu T-Mobilem modifikovaný M65, tak můžu všechno hned prověřit. :-)

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 3. 10. 2010 21:07

Sasakr píše:
EINEX.SIEMENS píše:Funkční nabídka byla naprosto identická jediný rozdíl je v jiných ikonách hlavního menu a nesmí chybět ani odkazy ke stažení multimedílního obsahu z t-zones v každé složce.

Nešlo se dostat do adresářové struktury a tudíž nešly posílat nainstalovaný hry (to beru jako chybějící funkci :-D)

Mohl sisi najít zprávce souborů v nabídce extra, pokud by tam nebyl tak ještě sisi ho mohl přiřadit pod jakoukoliv klávesu :-P
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod adidas 3. 10. 2010 21:18

Posílání JAR souborů u Siemensů určitě funguje - mám Siemens CX70.
Stačí se k souboru dostat přes "Syst. souborů".
Mám tuto fci. přiřazenou k pravé fční. klávese - akorát se u ní zobrazuje popisek "FlexPam", jinde "Syst. souborů"...
Sagem MC939/Siemens ME45/CX70/Nokia 6234/Siemens S75/LG BL20/GD880/P990/Nokia N8 / Samsung Galaxy Note II / Samsung Ativ S / LG G Flex 2 / Moto X Style / Moto Z / S7 + Samsung Gear S3 Frontier / Nokia 7 plus / Samsung Note9 / Moto Z3 play
adidas
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 10. 2010 21:21

Einex: Jo, tak přes tu zkratku by to možná šlo, ale v Extra to nebylo, alespoň na tom, co jsem viděl já.
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Deleted user 3. 10. 2010 21:23

Tak tady je pár postřehů:

Zapíná se bohužel stejně jako čisté Siemensy. :-))

03102010379.jpg

Pohotovostní režim je náležitě zničený. Do menu se nevstupuje joystickem, ale pravou softwarovou klávesou, jelikož stisk joysticku musí vyvolávat u M65 fotoaparát. Levá klávesa přistupuje na t-zones. Všechny tyto zkratky jsou nastavené napevno a nedají se měnit.

03102010380.jpg

Parádnická grafika menu. Nechám na každém, ať se rozhodne, co je hezčí - zda toto, nebo dětské malůvky v originální verzi. :-]

03102010381.jpg

Upraven byl i správce souborů. Sice je jiný jen rozcestník první úrovně, za to je však jeho podoba neměnná a jeho počeštění se taky moc nepovedlo - viz Zvukynl, maďarský plurál Videók a s českým kroužkem nad u si neporadivší popisek Rùzné.

03102010382.jpg

V nižších úrovních už to vypadá celkem normálně - až na přehršel odkazů vedoucích na portál t-zones.

03102010383.jpg

03102010384.jpg

03102010386.jpg

Do pokročilého správce se nedá dostat jinak než přes "Moje menu", ve standardní nabídce k němu přístup opravdu chybí, jak psal Sasakr.

03102010390.jpg

03102010391.jpg

Děkuji za pozornost. :oops:

Odeslat příspěvekod Sasakr 4. 10. 2010 00:15

No to menu je ohavný. Nejpěknější měla C75.
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 4. 10. 2010 10:27

Rád bych zdůraznil že tohle menu není práce Siemensu ale T-Mobilu.

I když je prostředí pokažené T-Mobilem přesto na telefonu nechybí jediná funkce :-P

Jo MENU na C75 a ME75 bylo a je to nejkrásnější co znám :love:
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 5. 10. 2010 16:38

Teď se ptám z čistého neznalstvý...já žil v doměnce, že S75 měla menu překopané a tak nějak nejhezší z řad x65 a x75... jak tomu tedy je? :)
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 5. 10. 2010 16:49

S75 hlavně běžela na novější platformě než ty ostatní x65 a x75, takže místo devíti položek v menu jich měla dvanáct. Ale ikony mě nějak zvlášť nebraly u žádného z řešení. Nejvíc se mi líbily asi ty, co měl S65, ale zazdil je hrubý rastr displeje.

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 5. 10. 2010 18:05

paulis2 píše:Teď se ptám z čistého neznalstvý...já žil v doměnce, že S75 měla menu překopané a tak nějak nejhezší z řad x65 a x75... jak tomu tedy je? :)

S75 Jak píše Majkl, bežela na zcela nové platformě ... jako první Siemens uměla poloprůhledné obrázky v systému. Díky tomu byly její ikony vyhlazené a jemné při použití libovolného tématu. Ovšem ikony samotné se k tomuto lesklému telfonu moc nehodí, protože působí moc pastelově, je mi to trochu záhadou protože ostatní grafika je již lesklá.
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 5. 10. 2010 18:13

S tím si u Siemense moc hlavu nelámali. Podívej se třeba na tu S65; sice měla decentnější ikony v hlavním menu, ale zbytek grafiky byl úplně stejný jako u ostatních pětašedesátek. Stejný případ.

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 5. 10. 2010 18:16

Taky mi ta grafika střední třídy na S65 vadila, ak jsem vzal kabel a potunil ji :mrgreen:
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka