Sbírka mobilů

Fotky členů fóra, mobilů, organizace srazů...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Deleted user 12. 10. 2010 11:15

Nokia vyráběla v Číně i dřív. Ty telefony se ale u nás nikdy běžně neprodávaly. Zdejší Nokie z 99% montuje líná evropská pakáž. :-)

Odeslat příspěvekod rusnak-cobra 12. 10. 2010 13:07

EINEX: ci som mal s nokiackymi dotykovkami tu cest? som ich hrdym majitelom!
nazaj na 400mhz procesore co by si od symbianu cakal? ale hovorim ze keby bezal na zeleze ktore ma trebars Desire, urcite by si na rychlost nenadaval.

to ze sa Tebe nepaci vzhlad Symbianu... Mne ano. mne sa zas nepacia ine veci :) takze vzdy je to len o tom aku GUI sa Ti paci, co povazujes za pekne. nechapem naco by mala nokia na symbiane menit grafiku. pockame este na MeeGo, aj tam je grafika viac menej znama

ale nemyslim ze by C7 a N8 mali slabe zelezo.
rusnak-cobra
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 12. 10. 2010 13:16

Taky nechápu. V poslední době si dotykovky se Symbianem kupuje dost lidí. Kolega před týdnem 5800XM, předevčírem jsem byl s kámošem v Ostravě pro dvě N97 mini, další by měla přijít poštou pro mou holku...
Nikdo nenadává, přestože kámoš patří k náročnějším uživatelům. Já mám dotykový Symbian za povedený. I vzhledově.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 12. 10. 2010 18:25

EINEX.SIEMENS píše:Nemohl by jsi to vyfotit?

Mohl, ale nechápu kam se propadl...možná je v autě, který je teď v servise... :eh

Asi sem to nepopsal moc pochopitelně, chápu... :-D
TomeekHoleek
Junior

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 12. 10. 2010 19:09

seterwohipikule píše:Taky nechápu. V poslední době si dotykovky se Symbianem kupuje dost lidí. Kolega před týdnem 5800XM, předevčírem jsem byl s kámošem v Ostravě pro dvě N97 mini, další by měla přijít poštou pro mou holku...
Nikdo nenadává, přestože kámoš patří k náročnějším uživatelům. Já mám dotykový Symbian za povedený. I vzhledově.

Budou si stěžovat až to porovanjí vedle jiných telfonů se stejnou cenovkou, vem si jen tu aplikaci fotoaparátu (překreslování) připadá ti to jako něco z roku 2010? Mi teda ne i ta S75 rychleji překresluje.
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod rusnak-cobra 12. 10. 2010 22:21

no neviem co za telefon mas ty, ale moje prekreslovanie nevyzera o nic horsie ako na Desire, Spica alebo Legend.
rusnak-cobra
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 12. 10. 2010 22:29

Ta potvora 5250 taky nemá s překreslováním vůbec problém, tak teda nevím...

Odeslat příspěvekod rusnak-cobra 12. 10. 2010 22:53

ma velky ping na server, asi mu laguje zobrazovanie reality, malo FPS :D
rusnak-cobra
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 10. 2010 06:51

einex: měl jsem sice pouhé dva telefony se Symbianem S60v5, ale nikdy jsem si toho nevšiml (nebo že by ten problém neexistoval?), nehledej problémy tam, kde nejsou :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 13. 10. 2010 15:01

Ok tak v tom případě jsem asi zhýčkán svým "hloupým" ale velmi rychlým LG GD900 protože mi se to prostě překresluje dost rychle a to i přesto že mám vyšší rozlišení displeje i fotáku. Přímé porovnání vedle nokie ajsně ukazuje jak je ta Nokia pomalá (Nokia = cokoliv s dotyk.symbianem)

Jak je možná že LG dovede na 300Mhz a 128MB ram udělat rychlé plynulé prostředí plné 3D efektů a to ještě ke všemu na displeji 480x800 ? Nokia která by měla mít silnější HW je zasekaná a pomalá a to ještě na displeji který má nižší rozlišení?

Žádné výmysly ale je to realita že Nokie jsou pomalé, pokud někdo užívá jen Nokie tak mu to nepříjde, ale kdo skusí cokoliv jiného tak ten rozdíl vidí,otázkou je jestli to potom opravdu přizná že je ta nokia pomalá a nebo jí bude bránit "ze zvyku" .
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod rusnak-cobra 13. 10. 2010 16:29

nokia je pomala, ale fotak? akoze blbost sorry. neviem co ty mas za kus, ale tak ja som tych telefonov vystriedal dost, a casto mam po dva po tri kusy dobrych telefonov. a aj tak som skoncil pri 5800 stale, resp, ona je u mna stabilne. nech je pomala aka je pomala, ale vyhovuje mi. naozaj hovorim keby dotykovy symbian bezi na zeleze ako ma Desire, nikto z nas sa nestazuje a zijeme si veselo dalej. jedine kto by nadaval je ten, komu chyba STORE. mne nie, fora kde diskutujem o aplikaciach, ich vyhodach nevyhodach, pripadne lepsich ekvivalentoch su komunita, ktora pri obycajnom STORE nikdy nebude. je to vsetko o uhle pohladu.
rusnak-cobra
Junior

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 13. 10. 2010 17:08

Tak schválně až nokia za 2-3 roky představí symbian model který má železo jako desire, tak jak bude ten symbian oproti dnešnímu desire "rychlý" ...
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod rusnak-cobra 13. 10. 2010 17:20

no :) aj by som sa stavil ;)

vies dufam ze MAC (a teda aj iOS) je postaveny na UNIXe, a ze Android je z Linuxu, coz je vlastne free UNIX (zjednodusene povedanem ci chcete detaily?)

Symbian je z EPOCu, pricom EPOC a MS-DOS mali spolocny zaklad. z DOSu je Windows, a teda aj WM, a WP urcite tiez.

Ked dokaze byt HD2 rychly s WM 6.5 ktory je fakt zaplata na zaplate...
rusnak-cobra
Junior

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 13. 10. 2010 18:51

To máš jedno kde to má základy, důležité jsou inovace a vylazenost a tu u symbianu postrádám, WM mám rád ale přiznávám že jsou časem spomalená a zasekaná (stejně jako symbian). A WM 6.5.3 to je inovace a velká oproti předchozím WM. Jenomže ten symbian už se dobré 4 roky neinovuje, a ten symbian3 jako to je změna že by se jeden zbláznil
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod rusnak-cobra 13. 10. 2010 19:45

proc menit neco co je dobre? to staci jen vylepsit aby to bylo lepsi ;)
teda ked doslo k zvyseniu rychlosti a pridaniu par dobrych veci do GUI, je vsetko ako ma byt.
rusnak-cobra
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka