Skoro všechny xelibri byly koncipovaný na nošení na krku zejména pro ženský, akorát tenkrát nikomu nedošlo, že málo která si poradí s ovládáním, proto jsou jedinečný a je jich už opravdu málo
Všechny telefony mají původní kryty, takže jsou na pár místech lehce opotřebované, tedy kromě C35, ta toho zažila nejvíce. MT50 má zepředu lehce zamudlanou část okolo displeje od koženého pouzdra a A57 má lehce ošoupanou horní bradu od silikonového pouzdra. Jinak jsou úplně v pořádku a plně funkční. Pro zajímavost, MT50 má v sobě 900mAh akumulátor od českého MJI.
Jolla is a movement.
Superfórum pro Symbian (v1.4.5) http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Pár kousků mě zaujalo: BenQ-Siemens S68 a Sony Ericsson T630, Nokia 7650, Siemens S65; teoreticky i ta druhá symbianová Nokia, co teď nevím číslo, a Samsung D600, pokud by to bylo oboustranně výhodné...
Majkle, hádám, že bys měl na mysli spíš výměnu? S65 je nefunkční a ta T630 je ve špatném stavu, neměl jsem chuť to telefonem fotit zblízka Tomeek: 400 kila třebas. Až budu doma, ještě ji zkontroluju. Mě ty telefony už jen leží ve vitrínách. Je pěkná, bývala myšpulína.
Naposledy upravil seterwohipikule dne 16. 5. 2012 16:00, celkově upraveno 2