Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 11. 9. 2024 11:21

.... a pritom v telefonu je, protoze jsem si ho s nim koupil.
Kupil som s23 bez AI, tak to aj nadalej chcem bez AI . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 11. 9. 2024 13:34

aikoN píše:Tak ono, co si budeme říkat, používat telefon nastavený do angličtiny, bude vždy zaručovat nejlepší funkčnost a podporu.

To je nesmysl. Už jen to, že pak musím nastavit formát data a měny apod.
A ohledně češtiny: už to byl funkční Google Now. Ono nejde jen o simultánní překlad hovorů, což nám mimochodem na školení nadšeně ukazovali a říkali, že čeština bude do půlky roku, ale třeba o to, že žádný asistent česky nerozumí. A ne, fakt nejde nastavit vytáčení českých jmen v angličtině. Fakt nemůžu odpovídat mamince na SMS anglicky. Fakt se nedokážu s anglicky nastaveným telefonem nechat navigovat na ulici "Na Poříčí".
Osobně kromě několika nepřesných překladů tipu "menstruace" místo "kolo" u měření běhu (period) na žádný problém s nastavenou češtinou nenarážím. Ale čeština jako taková mně chybí.
P.S. Jak jsem psal, už jsme měli funkční hlasový vstup, ale vzali nám ho, Teď máme funkční hlasový výstup přes TTS - co kdyby nám ho také vzali? Budeš v klidu? Nikdo ho nepotřebuje?
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 11. 9. 2024 17:55

Nezastávám se slepě Samsungu, jak tu někdo naznačuje. Ale fakt je prostě ten, že Samsung je v české verzi prostě nejdál, nikdo zde nic česky nenabízí. Z toho bohužel plyne, že kde není konkurence, nebude posun. Navíc jak píšu, simultánní překlad není pro masy, lidi si kvůli tomu telefon nekoupí. Takže čekat na rozšíření nemá smysl. Kdo chce může odejít třeba k tomu Applu, který češtinu neslibuje vůbec a vlastně neslibuje ani samotnou AI.
Jinak teda dát na sliby a koupit si něco s tím, že to dostanu později, považuju za blbost.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 12. 9. 2024 16:06

. . . Takže čekat na rozšíření nemá smysl. . . .
Ja cekam na odobratie . . . vsetkeho, cim sprznili dobry telefon . . . AI, geni(t)alne postprocesingy v spracovani foto . . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 18. 9. 2024 16:08

Stalo se něco, co jsem nečekal. Objednal jsem si Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB a zítra by měla dorazit. Tento model jsem chtěl vynechat, protože mám S23, ale sestře se podělal telefon, tak jsem jí S23 věnoval a budu mít S24+. Zlákala mě 7 letá podpora, větší, jemnější, QHD displej, tak snad jsem neudělal chybu.
Acer Nitro AN17-41-R8FE Gaming Notebook
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB šedá - Spigen Liquid Air Matte Black
Yamaha A-S701 Silver, Denon DCD-1700NE Silver, Quadral Argentum-The Chord
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 18. 9. 2024 17:01

Pokud ti u S23 vyhovovala kvalita foťáku, pak budeš s S24+ spokojený.
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 19. 9. 2024 15:54

Ahoj, mám s24 ultra, nemám žádnou folii. Teď jsem se vrátil z dovolené, na displayi jsem stále pozoroval nějaké jakoby mastné olejové skvrny, které nešly normálně šetřit. Doma jsem to zkoušel pořádně vyčistit, a nic. Prostě je to jak zažrané do displaye. Stalo se někomu něco podobného? Čím se to mohlo stát?
petrajss
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 19. 9. 2024 17:02

Poškozená olejofobní vrstva.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 19. 9. 2024 17:09

Mne se to stalo na S7edge, taky jsem to sudlil az se to zvetsilo. Pak uz to slo do haje cele a displej se rychle spinil a blbe ovladal.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 19. 9. 2024 17:57

Dá se s tím něco dělat? Případně, je to důvod k reklamaci? Nechce se mi smířit s tím, že budu mít po půl roce už permanentně flekatý display.
petrajss
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 19. 9. 2024 18:52

Otázka je, zda sis to nějakým způsobem nezapříčinil sám.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod petrajss 19. 9. 2024 20:12

To je dobrá otázka, ovšem já vůbec netuším, jakým způsobem se něco takového stane.
petrajss
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 19. 9. 2024 20:15

Jen hádám, slaná voda nebo jemný písek?
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hons1 19. 9. 2024 20:25

Ja to mam na s23u.cca 5x5 cm v dolni polovine displeje.Pripada mi i mene klouzavej dotyk.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 19. 9. 2024 21:31

Bude to hejt? Občas sem ještě zabrouzdam. Už jen ze zvědavosti. Co mě ale jako fakt překvapilo, že zde se pořád dokola řeší jen samé problémy... S nastavením, s foťáky, se signálem... Prostě pořád něco...
Apple nyní vydal řadu 16 a na topicu Apple není ani založené vlákno. Čím to je? Vysvětlí mi to někdo? Na vláknu Applu se prostě nic neřeší... Nechápu....
Snad Renek nedostane infarkt, snad mi a min tento post pustí, protože i když zde už nic nepíšu,nůž rok zde mám Ban a ani žádný admin prostě nikdo na mě soukromé zprávy neodpovídá!!!
Domin7
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka