Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Michalisko66 6. 11. 2024 13:51

https://www.gsmarena.com/some_samsung_g ... -65204.php

no, asi fakt lepší to neřešit a počkat na to, co představí :D
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 6. 11. 2024 15:58

Jirkash píše:Presne tak, Pixel je slabý papírově, ale v reálu je znatelně rychlejší a plynulejší než Samsung. Nudný rozhodně není. Vyměnil jsem ho za S23 Ultra a už nějak nemám chuť ani potřebu se k Samsungu vracet. Takže soustředit se na parametry jen papírové nemá kolikrát smysl. Samsung versus Pixel to znatelně potvrzuje. Ale chápu, víc proužků, víc Adidas.

Tohle je rychlejší a plynulejší běh? Navíc při daleko vyšší spotřebě? Nevím, ptám se...
https://www.youtube.com/watch?v=Fbp4O4UdmoA&t=90s
https://www.youtube.com/watch?v=nhyV0-eD064
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 6. 11. 2024 16:19

Pixel chválí jen ti, co ho mají. Fotky oproti ťamťungu má milionkrát lepší, zvlášť v pohybu. Ale ten převlečený exynos je prostě špatný. Jak ve výkonu, tak ve spotřebě. Nic co by člověk měl chválit. Snad další verze pixelu bude už bez exynosu (s názvem tensor).
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _baudis_ 6. 11. 2024 18:36

Eaazy: ano, tohle je podle mnohých uživatelů Pixelů, ten nejlepší chod androidu, protože má k tomu i HW předpoklady. I sebe lépe vyladěný systém, potřebuje také vhodný čipset. Tady se Google svým uživatelům vysmál, zdražil a osadil čipsetem 2 roky starým. To je perla. 8-)
Acer Nitro AN17-41-R8FE Gaming Notebook
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
Yamaha A-S701 Silver, Denon DCD-1700NE Silver, Quadral Argentum 590 - The Chord
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 6. 11. 2024 19:53

Jako když to nevidím přímo vedle sebe, tak by mi taky mohl připadat Pixel jako perfektně odladěný stroj - nicméně to je možná dané tím, že Samsung sice může být rychlejší, ale není tak, jak to říct...snappy? Takový rychlejší a plynulejší v animacích. V tom je určitě Pixel lepší a čínští výrobci a Apple úplně někde jinde.

A takhle by to mělo být - měla by být kritika na místech, kde je oprávněná. Uvidíme, jak se s "rychlostí" popere OneUI7. Stejně tak by měla padat kritika na foťáky, ale také s nějakým nadhledem - čínští výrobci jedou na nejlepší možný HW a mají excelentní foťáky. Pixely jsou rozhodně horší a Samsung s Applem jede zcela jiný přístup, kdy HW mění velmi pozvolna a vše se snaží dohánět SW. A já osobně tuto kategorii nehodnotím černobíle jako horší x lepší. Je to prostě jiné a je fajn, že trh má na výběr.

Navíc mě jsou použité fotočipy úplně jedno, protože asi jako drtivá většina lidí kouká na fotky pouze v telefonu a tam je cokoliv nad 15-20k velice podobné. Pro rozdíly musím buĎ zoomovat, nebo se dívat na PC. A to asi dělají jen uživatelé Pixelů, že zoomují fotky v PC a kontrolují šum, vinětaci, doostřování, detaily, kresbu, apod.

Spíš mi přijde směšné, že staré fotočipy (byť s lepšími výsledky, díky procesingu a SW obecně) u Samsungu strašně vadí a je to k smíchu, ale starý procesor odpovídající Ex2200 (byť s lepšími animacemi systému) je zcela okrajová věc a nezaslouží si posměch. Takže asi tak...
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 6. 11. 2024 20:52

:mrgreen:
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hons1 8. 11. 2024 16:11

No tak podle uniku to vypada na zaaoblene rohy.Mam s23u a cekal jsem na novy s25u, ale vypada to, ze si necham s 23u nebo prejdu na s24u.
Vzhled rovnych rohu dela ultru necim vyjimecnym a odlisuje od vzhledu VSECH ostatnich mobilu v jakekoliv cenovce.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 8. 11. 2024 18:35

I zkřivená vidlička se odlišuje ode všech ostatních. Za mě radši ať vypadá jako všechny ostatní, pokud ta odlišnost je na úkor praktičnosti - díky těm rovným rohům se blbě drží a tlačí v kapse.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 8. 11. 2024 18:41

hons1 píše:No tak podle uniku to vypada na zaaoblene rohy.Mam s23u a cekal jsem na novy s25u, ale vypada to, ze si necham s 23u nebo prejdu na s24u.
Vzhled rovnych rohu dela ultru necim vyjimecnym a odlisuje od vzhledu VSECH ostatnich mobilu v jakekoliv cenovce.

No tvl.
Kež by konečně vyrobci předevšim mysleli na praktičnost v tomhle připadě zaoblenost než na to co se kde jakemu lojzkovi libi.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod ladisg 8. 11. 2024 20:08

Já bych ty ostré rohy Ultry přirovnal k hranatým kolům u auta, sice je to na p.ču, ale najde se dost lidí, kteří se chtějí odlišit, protože přece kulatá kola má každý. :-D
ladisg
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 8. 11. 2024 22:57

Spis k hranatym volantum u aut. Vypada do suprove, drzi se to suprove, ovlada se to suprove, jen pitomci to nedovedou pochopit.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 9. 11. 2024 06:27

No pro mě je praktičtější rovný hranatý displej bez zaoblených rohů. Tvar jaký má S24U mi vyhovuje a rozhodně nesdílím názor, že se hůř drží, nebo nedej bůh řeže do ruky. Nicméně z nového designu se asi taky neblázním a příjmu ho jak bude.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod ladisg 9. 11. 2024 08:48

Já si myslím, že ta změna tvaru Samsungu přihraje spoustu nových kupujících, pro které byl ten ultrahranatý design nevyhovující. Stávající budou možná trochu remcat, ale stejně jej budou kupovat dále. Jednak jsou Samsungáři docela věrní značce a ty rohy budou zaoblené jen minimálně, oproti jiným telefonům. Takže já předpovídám, že to bude prodejní hit, pokud něco jiného nepokazí.
ladisg
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 9. 11. 2024 09:24

Jelikož kupuji vlajku každý rok, tak za předpokladu, že se nevyskytne nějaká nepředvídanost v podobě mnou neakceptovatelné překážky, pak opět kupuji. Za tu spoustu let jsem spokojený, i když netvrdím, že by některé věci nemohly být jinak nebo lepší, ale komplexně mi prostě Samsung vyhovuje.
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6EtopHzd40Y
Sklo S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=7Vap9u8T7aU
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 9. 11. 2024 10:37

Miromen
A proto se prodali miliony note a ultra za dobu prodeju.
Ano, rohy jsou neprakticke, ale pokud clovek je trosku zrucnej a premysli tak i tak se da v pohode pouzivat.
No a pak jsou takovy jak ty co chteji i kulatou obrazovku.
P.s.prpc napr.tv nema kulate rohy?Z funkcniho hlediska.Proc jsou papiry, sesity,knihy hranate?
hons1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka