Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ladisg píše:Tvl, vůbec nepůsobíte jako sekta .Takže to shrnem, Ultra má jediné ostré rohy na světě co netlačí, ba naopak příjemně hladí.....a ty jim ho miromene už přestaň závidět .
No já Ultru24 párkrát v ruce měl, naposledy dnes v Datartu a díru mám v ruce snad doteď, ale třeba mám jenom moc jemné ruce, nebo prostě neumím držet telefon
hons1 píše:Miromen
Ty jsi zvlastni tvor:ultru nemas, ale furt pises jak je spatnej.
Ja ultru mam jse spokojenej i s ovladanim i s drzenim.
A je to divne, ale po1.5 roku nemam diry ani v rukach ani v kapsach.A pri davani a vydelalavani z do/z kapsy nemam problem a mobil mi nepada.
Takze jsou dve varianty:bud jsi totalni traget nebo jsi si zapomel vzit prasky.
-- 10. 11. 2024 09:46 --
Miromen
Ty jsi zvlastni tvor:ultru nemas, ale furt pises jak je spatnej.
Ja ultru mam jse spokojenej i s ovladanim i s drzenim.Ty jsi asi videl jen video s karnikem na yt �
A je to divne, ale po1.5 roku nemam diry ani v rukach ani v kapsach.A pri davani a vydelalavani z do/z kapsy nemam problem a mobil mi nepada.
Takze jsou dve varianty:bud jsi totalni traget nebo jsi si zapomel vzit prasky.
aikoN píše:Já bych k diskuzi připojil 3 body:
1. Od vlastníků daného zařízení se dost často člověk nedozví upřímné hodnocení. Obvykle budou nedostatky naopak bagatelizovat nebo popírat, protože si chtějí svou koupi obhájit a nebýt v očích ostatních za hlupáky - dost často navíc nevědomě. I když je takové uvažování zcela zcestné, protože je jasné, že žádné zařízení není dokonalé a nemůže všesměrně vyhovovat skoro nikomu. Toliko k tomu, že vlastníci ví všechno nejlíp.
2. Na to, abych měl o některých věcech jasno, opravdu nepotřebuju dané zařízení vlastnit. To, že hranatý telefon bude víc tlačit v ruce a v kapse kalhot, je jedna z těch věcí.
3. Doufám, že S25U bude mít ty rohy trochu více zakulacené. Možná budu za slečinku, ale když dám za telefon 30k, chci být tím přístrojem ve všech ohledech hýčkán a ne se přizpůsobovat vlastnostem, které vnímám jako nedostatky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků