Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hons1 píše:Eaazy píše:Opakuji znovu - aktualizace nevyšla mimo Severní Ameriku proto, protože se začaly kupit bugy a chyby a aktualizace byla pozastavena tak, aby byla vydána včetně oprav ⁶ celkem.
V podpoře není žádný rozdíl.
A to je prave ono-update plny bugu.Co je na tom prizniveho?Das auto na prezuti a oni ti daji vyfoukla kola a ty je budes chvalit a zastavat se?
Divne zastavani samsungu.
A kolikata akt.je to co ma v sobe bugy.Tak si praci odborniku nepredstavuji.Ty asi ano
Eaazy píše:7letá podpora blbost není - minimálně z důvodu následného prodeje a funkčnosti telefonu pro další uživatele. Co blbostí je, je podpora Samsungu obecně - je mi na prd 7 let podpory, když už po 1 roce mám problém sehnat pouzdro, nebo fólii. Jednoduše proto, že se už nevyrábí...
Jirkash píše:Eaazy píše:7letá podpora blbost není - minimálně z důvodu následného prodeje a funkčnosti telefonu pro další uživatele. Co blbostí je, je podpora Samsungu obecně - je mi na prd 7 let podpory, když už po 1 roce mám problém sehnat pouzdro, nebo fólii. Jednoduše proto, že se už nevyrábí...
To je nesmysl, i dnes sezenu pouzdro i folii na takovy Galaxy Note 9. Ani originalni baterie nebyla problem.
Abracas píše:No to s tou folií jsem řešil v létě a v ofiko Samsung shopu mi bylo řečeno, že třeba na S23Ultra už se origo folie nevyrábí. To mi po roce a půl od zahájení prodeje přijde trochu škoda.
Eaazy píše:hons1 píše:Eaazy píše:
To není zastávání, to je popis faktu - předchozí aktualizace totiž byla jedna z těch větších s OneUI6.1.1.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků