Samsung I900 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mkappa 21. 4. 2008 18:16

Neví náhodou někdo lépe informovaný, zda se tento model bude prodávat v ČR/ SR, kdy asi přijde do prodeje a za kolik bude?

Obrázek

parametre
112 x 56 x 12.5 mm
GSM Quadband
bateria 1500 mAh
WM 6.1
touchscreen 3,5palca 240x400
EDGE, UTMS, HSDPA 7.2 mbps
Bluetooth 2.0
5 megapixel fotoaparat + autofocus
FM Radio
Java
8GB vstavanej pamate
slot na pamatovu kartu microSD
GPS
tv-out
wifi
funkcia, ktora umoznuje mavnutim ruky nad pristrojom stlmit vyzvananie alebo odlozit zvonenie budika
Naposledy upravil Fíla dne 6. 3. 2010 00:21, celkově upraveno 6
Důvod: doplnene parametre
BlackBerry Bold 9700 (OS 5.0.0.423)
mkappa
Junior

Odeslat příspěvekod mANGEL 22. 4. 2008 19:06

urcite bude...
este by som upravil, ze ten touchscreen ma rozlisenie 240x400
telefon obsahuje aj akcelerometer, cize preklapa UI podla toho ako je otoceny ;-)
dalej ma fotak funkciu smileshot, ktora automaticky cvakne fotku ked sa fotena osoba usmeje :-)
plus este nejake to vylepsene uzivatelske rozhranie s Launcherom podobnym HTC touch, opticku mysku, priamo sa bude dodavat s Operou, a niekolkymi dalsimi skvelymi aplikaciami, bude obsahovat prediktivny slovnik xT9 a podporu pre DiVX a bude moct fungovat ako fotoramik...
Keby niekoho zaujimalo, co mam na obrazku, tak je to doska z D500E ;-)
mANGEL
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mkappa 23. 4. 2008 08:51

Hm, vypadá zajímavě. Osobně jsem moc zvědavý, jak půjde dohromady ten 5MPx foťák s WM. Pokud se nepletu, tak to ještě nikdo nezkusil.
mANGEL: tebe bych tu nečekal ;-) Netušíš náhodou, kdy se tenhle model (zhruba) dostane k lidem a kolik za to ti kluci korejský můžou chtít :-D
mkappa
Junior

Odeslat příspěvekod mANGEL 24. 4. 2008 08:54

Presne neviem, ale mal by byt asi niekedy v oktobri, cena by mohla byt okolo 500 max. 550 euro, ale to je len taky hruby odhad...
mANGEL
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pavel tomek 24. 4. 2008 14:29

Podle informací, které nám poskytl přímo Samsung ohledně jarního Katalogu mobilů, by se u nás model i900 prodávat neměl:-( Úplně jisté to ale není, Samsung tyhle informace často mění a tenhle telefon by byla škoda minout.
Pavel Tomek
pavel tomek
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mkappa 24. 4. 2008 14:39

Informace poskytované českým zastoupením Samsungu považuji z principu za irelevantní. Pánové na dotazy buď nereagují vůbec nebo píší nesmysly. Jeho "invenci" týkající se zavádění modelů na českých absolutně nechápu. Příklady? Chcete-li i780, musíte si zajet na Slovensko, do Rakouska, Německa nebo Polska (to jsou tuším všechny sousední státy). Jen na tom našem 10-timiliónovém ostrůvku máte smůlu. Model i620 resp. i640V? Stejná situace.
mkappa
Junior

Odeslat příspěvekod mANGEL 25. 4. 2008 09:49

Za takuto situaciu su zodpovedny sami ludia, kedze si kupuju hlavne low-endove sr*cky...u vas napriklad nie je i780 ale u nas nie je i560....preco? Lebo jedna teta v T-mobile povedala, ze by to nikto nekupil, pretoze na Symbian su tu predsa Nokie. A vzhladom na to ze v oboch nasich statoch open market tvori asi 5% trhu, distributor vacsinou zoberie len tie telefony, ktore zoberie aj operator, pretoze operator robi telefonu vlastne reklamu, tym padom distributor na reklame usetrii...
Samsung ma vela dobrych telefonov, ale na trh sa vacsinou dostanu bohuzial len tie low a mid endy, na ktore potom kazdy frfle...
mANGEL
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mkappa 25. 4. 2008 13:06

Možná máš trochu pravdu (i když ten 5%-ní podíl volných prodejů se mi nějak nezdá). Ale trvám na tom, že české zastoupení Samsungu je špatné. Celkem chápu, že se na našem malém trhu nemusí prodávat každý model, ale když už je nějaký podel Samsungu někde oficiálně představen a píše se o něm všude na webu, tak by ho místní "product manager" měl aspoň znát. Nebo jejich webové stránky :tleskani Neaktuální, download centre mizerný, novinky žádné... A přitom to asi jde - když se člověk podívá na stránky slovenské, německé, dokonce i polské
mkappa
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 11. 6. 2008 17:55

Čauves lidi

Tahle novinka mě dost zaujala, trochu jsem teďka pátral po nějakých obrázcích a našel jsem srovnání s iPhone

To má ten iPhone o tolik kontrastnější displej? Já ho nikdy v ruce neměl, ale z této fotky nevypadá displej Samsungu moc dobře :-(

Obrázek
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EOSCompany 11. 6. 2008 19:49

Je to presne tak - at vedle iPhonu postavis jakykoliv jiny telefon - iPhone bude vzdy lepe citelnejsi a kontrastnejsi... Nevim cim to, ale fakt jsem lepsi displej jeste nevidel...
http://www.techible.com/wp-content/uplo ... prada2.jpg
http://www.intomobile.com/wp-content/up ... da-pt2.jpg
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN
http://dailymobile.files.wordpress.com/ ... hone03.jpg
Jsem mistni oblibenec, vyvolavac flejmu vsech kategorii. Kdo si chce zaflejmovat, necht posle SZ a nasmeruje me na diskuzi, kde mam udelat chaos a vyvolat paniku.
EOSCompany
Junior

Odeslat příspěvekod neveceral 15. 6. 2008 14:42

Samsung SGH-i900 Omnia Review http://www.youtube.com/watch?v=cXPP1Cqchr8
neveceral
Junior

Odeslat příspěvekod mANGEL 17. 6. 2008 13:35

Neviem preco tam neukazal to najpodstatnejsie...widgety...

Mini recenzia Omnia
mANGEL
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 17. 6. 2008 13:41

Vypadá hodně pěkně 8-D
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod banan16 19. 6. 2008 15:58

no ja sem byl z 99% rozhodnut, ze si koupim iphone, ale samsung me velmi mile prekvapil, tak doufam ze se bude prodavat i u nas, ptz iphone je funkcne oproti samsungu uplny nic...
banan16
Junior

Odeslat příspěvekod EOSCompany 19. 6. 2008 16:46

Ale volat umi a sem tam posle i sms :D
EDIT: A jeste jsem zapomnel dodat, ze iPhone ma i budik a stopky, coz je uz docela nestardatni v teto kategorii hloupych telefonu. :-))
Jsem mistni oblibenec, vyvolavac flejmu vsech kategorii. Kdo si chce zaflejmovat, necht posle SZ a nasmeruje me na diskuzi, kde mam udelat chaos a vyvolat paniku.
EOSCompany
Junior

Další stránka