Samsung I900 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 23. 12. 2008 09:26

Chtel bych se zeptat, jak nastavit spravne wap pripojeni a pak jestli jde rozchodit O2 wap tv,ktere nabizi tento operator.Je potreba pristupovy bod O2 Video :?: Mate nekdo zkusenost s timto nebo funguje tato sluzba nekomu.Za radu dik vsem.M :idea: :idea: :idea:
Anonym_654165

Odeslat příspěvekod scrand 24. 12. 2008 12:55

*11 - zeptej se tam :-) mě se wap nastavil okamžitě po vložení SIM
scrand
Junior

Odeslat příspěvekod Tarwas 24. 12. 2008 16:42

grrr.... mám nějaký bordel pod displejem.. je to zrovna přesně uprostřed, jde dobře rozdělat omnia nebo to budu muset dat na reklamaci??? :)
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod Jakubjak 24. 12. 2008 17:40

chcem sa opytat kde mi uklada subory ktore si na Omniu poslem cez bluetooth? bo som to cely den hladal a neivem ani za nic na svete prist ze kde
Jakubjak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tarwas 24. 12. 2008 19:54

do mojeho uloziste, primo do adresare

//edit: nebo moje dokumenty
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod scrand 25. 12. 2008 12:29

JAKUBJAK: Mám pocit, že se do dá někde nastavit a v tom nastavení se to i dozvíš, ale kde, to teď nevím :)
scrand
Junior

Odeslat příspěvekod Tarwas 25. 12. 2008 13:01

přišel někdo na to, proč se nějak zaplní paměť "moje uložiště" ničím? mám tam volných třeba 6GB a najednou jenom 8kB... pomůže zkopírování a formát, ale to je na dlouho.... neví o tom někdo něco?
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod Spidakk 25. 12. 2008 14:59

Jakej program by jste poradily na komunikaci z icq a podporou wifi ?
Spidakk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Spidakk 25. 12. 2008 16:30

Jeste prosim o radu...pri uspesne instalaci Route 66 .. kdyz kliknu na ikonu te GPS tak to napise chybnou hlasku : Your phone is currently switched off. Please switch on your phone and launch the application....nevite nekdo co s tim pls ? :-S
Spidakk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cajovnik 25. 12. 2008 21:33

Neručím za správnosť informácie, ale možno máte vypnuty Telefón...
cajovnik
Junior

Odeslat příspěvekod Spidakk 25. 12. 2008 22:01

cajovnik píše:Neručím za správnosť informácie, ale možno máte vypnuty Telefón...

ano bylo to tak,dekuji :-)
Spidakk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slowdive 26. 12. 2008 13:39

Stal se mi maly problem...nekdo mi ukradl nabijecku a nez mi prijde nova tak potrebuju nabijet Omnii pres USB...mel jsem ji napichlou na PC asi 6 hodin a nenabila se mi ani na polovinu?Je to normalni?Mam ji pripojeou jako Active Sync...nemam ji pripojit jako USB host?Mate nekdo zkusenost?
slowdive
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dydo 26. 12. 2008 17:35

Tarwas píše:přišel někdo na to, proč se nějak zaplní paměť "moje uložiště" ničím? mám tam volných třeba 6GB a najednou jenom 8kB... pomůže zkopírování a formát, ale to je na dlouho.... neví o tom někdo něco?

vedcinou sa to stava ked das autualizovat knihovnu v prehravaci medii ako keby si win, vytvoril virtualnu pamet ja som nasiel v priecinku moje uloziste tam kde mam mp3 zopat suborou ktore sa nedali otvorit tak som ich vymazal a zas som mal volnu pamet ako pred tim tak skus popozerat ci tam nenajdes take nieco ako ja ,ale nepametam sa ako sa tie subory volali.
dydo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 26. 12. 2008 17:55

miles77 píše:Chtel bych se zeptat, jak nastavit spravne wap pripojeni a pak jestli jde rozchodit O2 wap tv,ktere nabizi tento operator.Je potreba pristupovy bod O2 Video :?: Mate nekdo zkusenost s timto nebo funguje tato sluzba nekomu.Za radu dik vsem.M :idea: :idea: :idea:

Pro sledování TV je třeba přístupový bod O2 Video (mělo by stačit poslat sms NASTAV VIDEO na 999111). Ovšem TV funguje již jen v dosahu 3G sítě, není možné ji už nějaký čas přijímat přes GPRS/EDGE
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod haffen 3. 1. 2009 11:31

slowdive píše:Stal se mi maly problem...nekdo mi ukradl nabijecku a nez mi prijde nova tak potrebuju nabijet Omnii pres USB...mel jsem ji napichlou na PC asi 6 hodin a nenabila se mi ani na polovinu?Je to normalni?Mam ji pripojeou jako Active Sync...nemam ji pripojit jako USB host?Mate nekdo zkusenost?

Už som aj ja tak skúšal, trvalo to podstatne dlhšie a nenabilo ho úplne. Len ja takto nenabíjam, lebo nemam na to nervy. Telefon sa mi furt zapína z pohotovostneho režimu a display žerie baterku. Teda aj keď ho mam cez SPB nadstavený na minimum. Activesync je veľmi labilný na funkčnosť a relatívne často ho reinštalujem, kôli jeho labilnosti ho v telefone nevypínam.
Ostatne nabijačka stoji par korun, tak to ani nerieš. Viď napríklad tu:
http://www.gsm-shop.sk/prislusenstvo/na ... e210,-l760
Ja by som chcel zase dokúpiť nahradnu založnu baterku pre prípad, keď cestujem, aby som sa nazaťažoval tým, či mi vydrží pri väčšiej záťaži. Po shopoch čo som kukal, tak je len v čechách a slabšia 1200mah verzia.
haffen
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka