Nastavení připojení k Internetu pro Vodafone :
Menu -> Nastavení -> Připojení -> Přístupové body - Dej volby a pak "Nový přístup. Bod" a pak vyplň:
Název připojení - Internet
Datový nosič - paketová data
Název př. bodu - internet
Uživatelské jméno - WAP
Vyžadovat heslo - NE
Heslo - WAP
Autentifikace - normální
Domovská stránka - dle libovůle každého soudruha

potom dej Volby a Pokročilé nastvavení :
typ sítě - IPv4
IP adresa telefonu - automatická
DNS adresa - automatická
Adresa proxy serveru - 010.011.010.011
Číslo portu proxy - 80
Zajímavé je že na stránkách Vodafone jsem tohle nikde nenašel, možná jsem hledal špatně, nicméně s tímhle nastavením se mi povedlo připojit a aktivovat mapy.
Mě už od začátku provázejí komplikace s tímto telefonem, tím nechci na něj házet špínu, možná je to způsobeno mou neznalostí, ale dodali mi telefon se špatnou pamětovou kartou, takže jsem nebyl schopen vůbec Mobile Navigator nainstalovat a stále mi to hlásilo chybu, potom jsem si taky nemohl aktivovat ty mapy díky připojení....
No a ted jsem zjistil, že mi to nechce najít pořád satelity, povedlo se mi to dvakrát poprvé jak mi nešla ještě navigace a podruhé již s navigací jsem nechal ležet telefon na venku a po asi 10 minutách to naběhlo tak jsem to podle manuálu ještě nechal nějakou dobu běžet a vypnul. Znovu už mi to nic nenašlo zkoušel jsem to v autě, před sklem za sklem a nic, nevím čím to je, a jaksi taková navigace je mi ničemu, jestli bude muset telefon ležet na venku pokaždé 20 minut než se chytne jestli se vůbec chytne tak to jsem potom z takové koupě značně sklamaný.....
Ale kdyby nebylo te GPS tak jinak spokojenost...
Pokud někdo víte čím by to mohlo být způsobeno tak poraďte díky....