A ještě co max. hlasitost ? řve to do sluchátek, nebo je to tak potichu, že chytáte každý slovo ? jsem na vysokou hlasitost

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hell_boy píše:U nás mezi kopcama jsou jiné mobily taky na půce a nebo níž (vyzkoušeno na SE, siemensu i nokii) ale pouze u vodafonu, O2 skoro pořád plná, T-mobile taky nad půl. Jinak signál fakt docela zajímavě lítá, ale připadá mi, že je to jen nějaká chyba zobrazení neboť jsem se dovolal v pohodě ze sklepní hospůdky ve které mi hlásil nulový signál (bez čárek)...navíc z této hospody jsem se s minulým mobilem (SE) nedovolal, neboť tam byl úplně bez signálu.
Jo a oprava ohledně focení A4 s textem...když je text ostrý a je dost světla, tak v pohodě (čitelné), ale fotil jsem A4 s tabulkou, trošku světlejší a menší písmo, a text byl čitelný jen částečně, ale zase tam bylo docela šero
deska píše:Při čem by jsi chtěl vidět tuto rychlost... myslím, že je dobrá, nějak nepozoruji, že by někdy měl být telefon rychlejší (jen tak pro informaci jBenchmark 2.0 mi dal myslím 108 bodů
Keet píše:Zdravim, neví někdo z Vás prosím, jak u tohoto mobilu vypnout T9? Nebo aspoň jak zapnout, že při psaní nové zprávy nebude hned aktivní a půjde psát text klasicky. Děkuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků