Ahoj, včera jsem si tenhle telfon přines domu. Původně jsem šel najisto pro D900i, ale když jsem vyděl v T-Mobilu jak dopad ten, kterej maj na zápujčku, tak jsem se zděsil. Příšernej omlácenej stříbrnej proužek kolem dokola, no děs.
Vzal sem teda Soula a mám pár problémů.
První je T9. A ano, pročetl jsem si celou diskuzi a hledal jsem na netu a nepřišel jsem na způsob, jak jí trvale vypnout. Postup přes Možnosti - Způsob vstupu jí neutralizuje pouze po dobu psaní jedné SMS. A vypínat jí pořád hvězdičkou se mi fakt nechce

Jestli víte přesně jak na to, tak sem s tím.
Další věc jsou hry a java aplikace vůbec. Možná je to tím, že má telefon firmware upravenej T-Mobilem, ale nenašel jsem nikde nic, co by vypadalo jako Zábava - Hry a Aplikace. Je mi to divný, že by T-Mobile takhle zrušil zrovna tuhle sekci jen proto, aby si dal do menu web'n'walk nebo t-zones.
Chtěl jsem si nainstalovat jimma a aplikovat na něj stejný postup, jaký tady byl vidět na videu, ale nejdřív jsem si to chtěl vyzkošuet s nějakou hrou. No, postup jsem dokončil, ale když nemám v menu položku se zábavou, tak je mi to vcelku k ničemu

Takže pokud mi někdo můžete poradit, buďte od té lásky.