Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod deska 12. 11. 2008 19:15

Já koupil platinum silver tady a bez problému do dvou dnů. :-) A zdá se mi, že je fakt pěknější než ta černá co prodávají operátoři (osobní názor při porovnání obou na prodejně T-Mobile)
deska
Junior

Odeslat příspěvekod mir77 12. 11. 2008 19:24

já šel prakticky na blind, viděl sem ho, tak sem ho bral. Každopádně mi silně vadí, že T-Mobile nahradil v menu položku Zábava odkazem na t-zones wap, takže nemám přístup k Java aplikacím a nevim, jestli s tim něco nadělám. Chtělo by to asi někde splašit orig firmware.
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod deska 12. 11. 2008 21:15

Vždyť k java aplikacím jde přistupovat i přes Moje soubory -> Hry a další
deska
Junior

Odeslat příspěvekod mir77 12. 11. 2008 22:30

no vidíš :D já sem úplně slepej :D ale úplně :D tak to si s tim pohraju :) já to hledal snad všude :D
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod terez4 22. 11. 2008 23:46

Tak už mám doma ten soul grey :-) naživo jsem tedy ten silver platinum neviděla, ale na obrázcích se mi víc líbila ta varianta s černým plastem. Jinak mě docela překvapilo, že ta zadní strana- kartáčovaný kov- je ještě přelakovaná, takže otisky jsou na tom vidět jako na kterémkoliv jiném mobilu (mám dojem že jsem někde četla, že výhodou tohoto telefonu je, že na něm nejsou vidět otisky).
terez4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 11. 2008 10:42

Já tam ty otisky skoro vůbec nemám :-) Když tam položím prst, tak to za chvíli zmizí. Co se mi ale nelíbí, že ten zadní kryt moc nevydrží, rychle se "škrábe". Stačí jednou strčit do kapsy :( Ale na přední straně jsem otisk ještě neviděl.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod djlooper 23. 11. 2008 18:46

Otisky na zadní straně bych musel leštit pořád, stejně tak ty čistě kovové lišty vedle displeje a klávesnice, ale už je mi to jedno. Od začátku mám radši pouzdro, hlavně kvůli těm škrábancům.

Nevíte jak se spolehlivě spojit přes Bluetooth s telefony Nokia? Můj Samsung chce vložit PIN, Nokia chce vložit kód, po zadání obojího se spojení nepodaří.
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod terez4 23. 11. 2008 18:49

Jj, na přední straně otisky nejsou, ale na té zadní. Ne že by mi vadil každý otisk, ale telefon je normálně upatlaný, a to myslím že nejsem prase :-) Toho poškrábání se taky bojim.

btw mohl by mi někdo poradit kde najdu informace o hovorech- délka hovorů? díky
terez4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ircza 24. 11. 2008 15:21

Nazdar..Já jsem si tento mobil přála strašně dlouho. Když nadešel čas a já jsem měla nárok na dotovaný telefon, tak jsem neváhala a hned si ho koupila. Bohužel mě trošičku zklamal. Chci se zeptat, jestli je to jenom mou neschopností, nebo opravdu těchto pár věcí nedomysleli:

1. MP3 přehrávač: co je mi platné, že mám ve svých souborech krásně seřazené složky podle alb. Pokud chci vytvořit seznam skladeb, zobrazí se mi všechyn zvuky v telefonu a já musím jednu skladbu po druhé zaškrtat...no není to divný??? To samozřejmě vyžaduje si každej track pojmenovat, což je dost časově náročný:(

2. Fotoaparát: Výběr scén chybí.....????

Předem díky za odpověď. Páč v tom tápu a přemejšlím, kde se stala chyba....
ircza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ircza 24. 11. 2008 15:22

Zmáčkni zelené tlačítko, pak možnosti a podrobnosti..... ;-)
ircza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ircza 24. 11. 2008 15:23

snowboarder píše:Já tam ty otisky skoro vůbec nemám :-) Když tam položím prst, tak to za chvíli zmizí. Co se mi ale nelíbí, že ten zadní kryt moc nevydrží, rychle se "škrábe". Stačí jednou strčit do kapsy :( Ale na přední straně jsem otisk ještě neviděl.

Souhlasím..otisky tam zas až tolik vidět nejsou, jsou jiné věci, které jsou nedomyšlené...
ircza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 25. 11. 2008 01:20

ircza - výběr scén nechybí, po přepnutí např. 1 v menu fotoaparátu jste ve režimu scény a pak dále v nastavení jsou druhy scén jako text, protisvětlo atd.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod ircza 25. 11. 2008 09:13

carreaum17 píše:ircza - výběr scén nechybí, po přepnutí např. 1 v menu fotoaparátu jste ve režimu scény a pak dále v nastavení jsou druhy scén jako text, protisvětlo atd.

Super, díky, na todle jsem ještě nepřišla:-) A nevíš, kde se nsatvaju hlasitost mikrofonu??? A ten přehrávač?? :hmm:
ircza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ircza 25. 11. 2008 09:15

No ale když mačkám 1, tak se mi to přehazuje jenom mezi scénou kamerou a fotákem...:( :hm
ircza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ircza 25. 11. 2008 11:01

Myslela jsem výběr scén něco jako: Noční režim, krajina, portrét....
ircza
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka