Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod luboshak 7. 12. 2008 11:46

Mam ten samy problem s T9, take mne nejde vypnout nastalo. Zkousel jsem to ale na telefonu u O2 a tam to bez problemu jde. Nemuze byt tedy problem v softwaru T-Mobilu? Nebo je to vada telefonu?
luboshak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mir77 7. 12. 2008 13:28

Pokud by to u O2 varianty šlo, tak by se možná vyplatilo nahrát odněkud originální firmware od výrobce. Třeba bude mít už i nějakou verzi, která bude svižnější, protože to je fakt síla, jak se to vleče. Když už je člověk v menu, tak to je bezproblémů, ale když se vstoupit do menu, nebo číst zprávu, to je porod prostě.

Nevíte někdo, kde schrastit originální software?
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod yeseteer 10. 12. 2008 10:53

Mobil je to moc pěkný, velice vážně nad ním uvažuji. Ale musím si postesknout. Proč proboha nemůžou výrobci dávat do mobilů klasický 3,5mm JACK konektor na sluchátka :-| Tímhle u mě a nejen u mě bude Nokia vždycky tou úplně nejlepší volbou. Z toho plyne můj příspěvek do diskuze. Jak moc vám vadí redukce (je opravdu v balení?). Jak je zpracovaná? (třeba redukcím u Ericssonů nevěřím, přijde mi, že se to prostě musí ulomit). Nemáte někdo k dispozici zkušenosti (srovnání) tohoto stroje s Nokií 5310 X-PressMusic ?
yeseteer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djlooper 10. 12. 2008 20:11

yeseteer: redukce na sluchátka je v balení, protože dodávané špunty mají 3,5mm jack. Redukce se zapojuje na boku telefonu do zdířky s gumovou krytkou, která se musí odklopit, takže trčí a může se snadno utrhnout. Celkově dost nešikovné na nošení v kapse....
Obrázek Obrázek Obrázek
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod malkojc 13. 12. 2008 22:50

Zdravíím...já bych měla takovej dotááz etě k těm hrám.. :hm jak bylo v tom návodu.. tak tam bylo že se tam pak má smazat ta nová složka.. co se vytvořila.. :hm ae jak to zkouším jak to zkouším tak se mi tam nic nezobrazí :nenapadne :roll: a docela mě to štféé :/:/:D pže mi to nejde :roll:
malkojc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deska 13. 12. 2008 23:50

Divny, pokud postupuješ přesně podle návodu tak se tam ta složka poprvé vytvoří, když nahráváš více java aplikací najednou tak se vytvoří jenom jedna. Zkus popřemýšlet kde děláš chybu... (nenahráváš to třeba na paměťovou kartu? ;-) )
deska
Junior

Odeslat příspěvekod malkojc 14. 12. 2008 00:27

nenéé... fakt podle toho jak si sem dal.. a nic.. a pamětovku sem si ve čtvrtek kupovala.. že to zkusim z ni jestli to pak pujde.. tak sem si celej den stahovala jak debil písničky.. a před chvili sem to zkoušela a nic.. a misto toho se mi ty šecky písničky z tý pamětovky smazali.. tak mam chut ten telik hodit z vokna..... =(
malkojc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod malkojc 14. 12. 2008 00:42

což nechápu proč se to smazalo.. a dyž dam stav paměti tak mi to píše že mám ete půl mega k dispozici.. anic na to není... trošku loleckýýý... :roll: a dycky sem stahovala jenom jednu tu aplikaci.. a fakt tam ta složka neni.. a dyž sem to zkoušela ve čtvrtek.. tak sem tu kartu dala normal do komplu a zkoušela sem to z ní.. udělala sem tu složku games a tak..a dyž sem to dala do teliku tak mi to furt nešlo.. tak sem to zkoušela znova.. přes to ps studio.. furt nic.. jo a v tom pcstudiu mi nešla vytvořit ta složka games.. nvm jestli toE tim bo ne.. nvm.. fakt lolecky toE.. :roll: :hm
malkojc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deska 14. 12. 2008 01:03

No tak to bude asi ten problém přes PC studio se to nedělá, při zapojení kabelu zvol přehrávač médií (Menu # 4 6 Dotázat se při připojení)
Pokud je ten návod složitý, doporučuji si od někoho půjčit simkartu Vodafonu (mají internet na půl roku zadarmo) a někde z netu java hry sosnout přímo do mobilu. Já to teď tak dělám taky je to daleko rychlejší a pohodlnější.
deska
Junior

Odeslat příspěvekod malkojc 14. 12. 2008 01:25

jéé.. děkuju..:-* :tleskani
malkojc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deska 14. 12. 2008 01:39

:D ...už jsem se ale začínal pomalu bát, že problém bude někde jinde. :-)
není zač, rádo se stalo. ;-)
deska
Junior

Odeslat příspěvekod malkojc 14. 12. 2008 10:39

no ja bych se tomu nedivila..=D dyby to bylo áj ve mě..=D.. jako nechápu, proč se mi to smázlo z tý paměťovky :/ =D
malkojc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ziggyna 14. 12. 2008 19:22

Našla jsem tu dva dotazy na vypnutí T9 v smskách, nenašla jsem ale na ně žádnou odpověď a také mě to trápí - dá se tedy napořád vypnout T9, tak jak snad u všech mobilů?

Další moje otázka se týká osvětlení, dá se dioda, která zastává blesk při focení rozsvítit i mimo blesk - tj. jako taková malá svítilnička (jako u mého minulého E530)? Případně jak a kde. Dík za odpovědi ;-]
ziggyna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deska 14. 12. 2008 19:50

Na první otázku neznám odpověď, ale na druhou ano ikdyž trošku vtipnou. Dioda se dá "trvale" zapnout tím že spustíš nahráváním videa s bleskem.
deska
Junior

Odeslat příspěvekod ziggyna 15. 12. 2008 07:17

Lepší než nic :-)) předpokládám teda, že lepší způsob už není...? Když už to má takové krásné světýlko, je fakt škoda, jestli se to nedá využít, když mám na displeji tmavé pozadí tak toho světla od něj moc nejde a na posvícení si na něco je k ničemu. Nemám mobil jako baterku, ale často se to hodí.
ziggyna
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka