Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Carismatico 15. 12. 2008 22:19

yeseteer - měl jsem jak Nokii 5310 tak tohoto Samsunga a můžu říct jedno, Nokie se může jít klouzat :) Samsung vede v

Lepším fotoaparátu ( kvalitní fotky a větší rozlišení )
Lepší displej ( konstrastnější, podání barev je taky věrnější )
Perfektní zpracování
Interní paměť
Datová výbava
3G
Lepší výdrž
Diodový blesk
Přehrává videa ve větším rozlišení
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod yeseteer 16. 12. 2008 22:27

máš pravdu, já už taky změnil názor. Vždycky jsem byl veliký zastánce Nokie, jiný telefon jsem nikdy neměl, ale Nokia v poslední době špatná ... jakože hodně ...
No ale nakonec jsem se rozhodl pro ještě něco jiného a sice LG KF510 - je sice o něco větší (velikost telefonu pro mě byl důležitý parametr, asi proto jsem si koupil takovou plachtu jako 510 :) ) ale výbavou předčí i tohoto Samsunga a taky je IMO hezčí... povedlo se mi ho najít v akci, takže mě nevyšel ani na tolik chechtáčků jako bych dal za SoulB
yeseteer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 17. 12. 2008 00:29

Tak ať dobře slouží. LG taky není špatný foun, až na to, že páni od LG kašlou na vydávání FW....
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 22. 12. 2008 20:51

jenom k tý krytce konektoru, ono ji stačí otočit tak, aby kopírovala tělo telefonu, a nijak zásadně nevadí
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod kessica 24. 12. 2008 14:42

Mam taky maly problem otec ma tento mobil a vooobec tam nemozeme najst polozku s prevolanymi minutami ma ju tento telefon vobec ? a ano poradte kde ju najdem dakujem a pekne sviatky :-)
kessica
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deska 24. 12. 2008 16:24

Doteď jsem si myslel, že to tento telefon neumí, ale opak je pravdou. ;-)
V pohotovostním displeji stiskněte postupně: zelený telefon - levou navigační klávesu - 9 - 3
Nepřišel jsem na to jak jinak se do tohoto menu dostat.
Šťastné a veselé Vánoce.
deska
Junior

Odeslat příspěvekod POBI 26. 12. 2008 10:36

Čus,nemohl by tu někdo ještě jednou rozebrat návod na instalavi java aplikací? Nebo alespon nějaký český návod :-) Vím že už se to tady rozebíralo,ale mě to pořád nefunguje...
Strašně moc díky
POBI
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 26. 12. 2008 13:19

deska: buď přímo pod volanými čísly, nebo skoro stejně Menu> Protokol hovoru > Možnosti > Správce hovorů; na číselné kombinace pozor, Samsung rád čísla přehazuje, když přibude nějaká možnost navíc
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ondrazig 28. 12. 2008 01:28

kdo mi sežene na tenhle telefon Summer games 3 tak mu dám metál a je to nejvetší týpek ever :) ale samozřejmě na nase rozlisení a hlavne :) aby to fungovalo. mam jich doma dost, ale prsote nejedou a nevim proč.

jinak když si tam třeba hodím needy tak me to haže porad neakej error a nevim proč ...

jinak ty provolany minuty me teda neak nejdou. zmačknu volat 9 a 3 a nic :)

dik ondrazig
ondrazig
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Theatre Of Madness 28. 12. 2008 11:51

zdravim vsetkych :) tiez vlastnim U800 a som s nim celkom spokojny. jedine, co mi vadi, je slabsi reproduktor, ale v sluchatkach znie hudba ozaj dobre :)
len som sa chcel spytat, ci tu ma niekto skusenost, ako v tomto telefone prehrat flash aplikacie, videa a podobne. je to vobec mozne? :oops:
Theatre Of Madness
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kristýn 28. 12. 2008 13:03

ahoj,
neví náhodou někdo, jestli jde změnit velikost obrázku volajícícho, při volání se totiž tento obrázek zobrazuje pouze jako velice malý..čekala jsem, že pujde zobrazit třeba na celý displej?..
Díky.
Kristýn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deska 29. 12. 2008 17:00

ondrazig:
ad1: některé hry prostě nejdou stačí třeba, aby bylo v nastavení hry, že má nějaký zvuk stáhnout z ...Nokia/sound... a je problém - proto jsou některé hry vydávané přesně pro daný typ telefonu. (Summer games 3 jsem zkoušel a je jen černo - takže asi tak... :-( metál asi nedostanu :-) )
ad2:MENU - PROTOKOL HOVORU - MOŽNOSTI - SPRÁVCE HOVORŮ - TRVÁNÍ HOVORU
(snowboarder byl rychlejší - nevšiml jsem si, ale stejně si myslím, že by fungoval i můj postup jen ondrazig nezmáčknul levou navigační klávesu... nebo se mýlím??? )

Theatre Of Madness: flash animace (respektive aplikace - když se tam třeba zobrazuje aktuální čas) přehrávat jdou (musí to být s příponou .swf, nebo jde i .dcf), ale zase je to závislé od animace (některé jsou prostě moc složité a buď nejedou moc rychle, nebo mají takové parametry, že je prostě telefon nespustí) většina však jde.

Kristýn: obrázek volajícího zvětšit zřejmě nejde... :-(

Samsung U800
deska
Junior

Odeslat příspěvekod Theatre Of Madness 30. 12. 2008 19:44

to deska:
a este by som mal jednu otazocku :) pouzivam tiez mobilny internet. a je mozne, ze ked navstivim nejaku stranku s hudbou /napr. bandzone/, kde je prehravac tvoreny pomocou flash-u, spustat tieto skladby? teraz mi tam svieti iba napis, ze treba mat nainstalovanu verziu tusim 7.. a ked som bol priamo na stranke, kde sa da flash stiahnut, tak mi vypisalo, ze tento pristroj nepodporuje nainstalovanie tejto verzie. tak bud som ja nieco zle spravil, zle pochopil alebo neviem :) nevies mi s tymto poradit?
Theatre Of Madness
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nobody76 31. 12. 2008 21:06

Jde u tohoto telefonu nastavit vlastní zvuk příchozí zprávy?
Nobody76
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djlooper 1. 1. 2009 16:42

Nobody76: ano, jde nastavit vlastní mp3 zvuk k příchozí zprávě

deska: po několika pokusech marně zkouším nahrát Java hry do mobilu, nejde mi vůbec vytvořit složka Games do paměti telefonu. Připojím telefon k PC (mám WinXP) jako přehrávač médií, otevřu okno Tento počítač/SGH-U800/Média - zde jsou složky Camera album, Images, Other files, Sounds, Videos, soubor DevLogo. V tomto okně telefonu mi z nějakých důvodů nejde vytvořit žádná Nová složka ani podsložka. Tak zkouším zkopírovat prázdnou složku s názvem Games vytvořenou v jiném okně, ale při kopírování vyskočí hláška:
"Při kopírování souboru došlo k chybě. Soubor Games nejde zkopírovat. Pravděpodobně neexistuje nebo je používán jiným programem."
Složku pod jiným názvem (třeba Game) bez problémů zkopíruju. Zkoušel jsem vytvořit novou složku Games přímo v telefonu a tam mi to zase napíše: "Název složky je již používán". Složku pod jiným názvem (třeba zase Game) vytvořím. Není to tím že když dám v mobilu zobrazit podrobnosti složky Hry a další, tak je tam jako jméno anglicky Games?
Co s tím? Resetovat mobil nebo rovnou vyhodit? Dík za odpověď od kohokoliv.
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka