Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Carismatico 7. 1. 2009 11:56

djlooper - hry s pokročilejší grafikou Samsung ani náhodou neutáhne. Má žalostně nízké výsledky v Benchmarku a absenci 3D grafiky nemluvě...A pokud to spustíš bude to sekaný...
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod ondrazig 7. 1. 2009 15:11

to muzu potrvdit. dokonce stary summer games 2 se na tom trhaj ... to je ubohy. na mim starym se w800 to litalo jak svina a novym telefonu trhacka :D
jinak ferari gt sem rozchodil :D ale to bych ani radsi nekomentoval a šlo to hned delete :)
ondrazig
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod violka 7. 1. 2009 15:20

Ahojky, prosim, muzete mi nekdo pomoct???? Mam problem s hrama na Samsung u 800 soul b. Udelala jsem vse jak tady nekde uzivatel deska popsal v navodu, vse mi fungovalo uplne super......dneska jsem si chtela dat do mobilu dalsi hry, opet jsem udelala vse podle navodu, ale ted nastal problem. Kdyz kliknu v mobilu na hry a dalsi...trva to dost dlouho, nic se nedeje a pak najednou se vypne mobil a sam zrestartuje........proste nemohu vubec vlezt do her.:( Poradi mi nekdo co s tim? DIky Mirka
violka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LovecDuchu 7. 1. 2009 20:09

Chtel bych se zeptat, jak jsou kvalitni sluchatka v baleni? Napr. s porovnani slucatek od Sony Ericssonu. Nevite, zda se jedna o stejna sluchatka, jako se davaji do S7330 (je to odvozenina od Soulu)? Prip. mate nekdo zkusenosti s redukci a nejakymi lepsimi peckami (jaky je zvukovy vystup u U800 soulb?). Diky, moc by mi to pomohlo.
LovecDuchu
Junior

Odeslat příspěvekod Mo_ON 11. 1. 2009 17:58

Hoj lidi!

Dotaz: Přišel někdo na to, jak vypnout hodiny, co jsou přes tapetu? Stačily by mi ty co jsou na horní oznamovací liště, druhý o něco větší hned pod nima, když mi navíc neladí barevně ani tématicky se zvoleným obrázkem, bych si klidně odpustil. Nehledě na to, že bych je moh dát k přednastavenýmu motivu a mít pak na displayi hodiny troje, což mi připadá už fakt přehnaný.. :-)

Jinak bych chtěl ze zkušeností napsat, že bohužel U800 nepodporuje JSR-75, takže to trochu komplikuje situaci čtenářům e-booků, protože neni umožněno prolézt telefon a načíst potřebný textový soubor. Samosebou dá se to řešit převodem knih do .jaru už v počítači. Ovšem to je další problém - když někdo pak nechce soubory .jar tahat z netu, třeba z finančních důvodů, tak zbejvá jen varianta viz návody na internetu, jak dostat .jar do mobilu přes kabel/USB. Ale ne každej má to štěstí, aby to s tim návodem zprovoznil. Sám sem se s tim dost trápil, protože tři počítače mi přes možnost "media player" nedovolily nic nahrávat, zkrátka mobil našly jako jiný zařízení bez možnosti zápisu. Jeden ho nenašel vůbec a až pátej, kde jsem to zkoušel, umožnil vytváření složky Games. Takže pakliže tu je někdo, kdo postupuje dle návodu a přesto mu to nejde tak jak by mělo, potom to je patrně ten důvod. Nepřišel sem na to, čím to je, možná roli hraje ovladač USB, možná verze SP, resp. OS - to co popisuju je jev na XP. Kdyby někdo přesně věděl co změnit (krom OS), rád si to přečtu. ;-)
K rychlosti. Můj dojem je, že mobil běhá jak má, tam kde má. Nadstandart jako 3D java hry už pravda nezvládá, takže jestliže si to chce koupit nějakej hračička, pak se to doporučit asi nedá.
A co se zvuku a sluchátek týče, nevim kolik lidí využívá sluchátka dodaná se zakoupeným výrobkem, většinou to je spíš jenom "aby něco bylo". Nicméně ty u U800 špatný určitě nejsou, jenom jsou dělaný na konkrétní velikost ucha, což může bejt pro někoho problém - buďto po chvíli bolí uši nebo naopak chybí basy. Hlasitost umí telefon určitě postačující, ekvalizéry jsou standartní, zvuk nadprůměr. Kdo je hudební znalec, ten zůstane patrně u přístroje na hudbu dělanýho se studiovými sluchátky, ovšem pro normálního jedince tohle víc než postačuje..

Jinak dík předem za radu k tim hodinám, ač mam dojem, že s tim asi nic dělat nejde.
Mo_ON
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ondrazig 11. 1. 2009 20:49

to moon. hele kdyz se podivas na můj návod kterje je o 2 slidy předtim :) tak to de na kazdym kompu :) protože se nepotřebuješ připojit přes media :) obič se hodis do pc studia. je to 2x rychlejsi a naprsto v pohode. nemusis to ani 3x složite aktualizovat atd :) takže easy.

jinak ja sem hračička a sere me že me tam nejdou moje oblibeny hry. ale to bych videl asi jako jedinou vadu toho telefonu teda ne sou 2. jeste ta s tema hodinama. proste ten pruh odstranit nejde a to me uplne nejvic s**e :)
ondrazig
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 13. 1. 2009 16:01

LovecDuchu píše:Chtel bych se zeptat, jak jsou kvalitni sluchatka v baleni? Napr. s porovnani slucatek od Sony Ericssonu. Nevite, zda se jedna o stejna sluchatka, jako se davaji do S7330 (je to odvozenina od Soulu)? Prip. mate nekdo zkusenosti s redukci a nejakymi lepsimi peckami (jaky je zvukovy vystup u U800 soulb?). Diky, moc by mi to pomohlo.

oproti "walkmanum" sou dodavany sluchatka slabsi, ale zas tak spatne nehrajou. jinak zvukovej vystup je na mobil dobrej, mam pripojeny Sennheisery CX300 a pokud mas kvalitni MP3, hraje vyborne.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod smeri 15. 1. 2009 21:32

zdarec, potreboval bych se zeptat, proc mi zvoneneni zvoni vzestupne,, to znamena tri vteriny potichu a pak normálně nahlas, přito v nastavení mám normální vyzvánění, to samé i u příchozí SMS, a druhá věc, jde vypnout nějakým způsobem tón kláves???, předem díky...
S5830XWKP8
smeri
Junior

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 16. 1. 2009 09:52

ad 1, to asi nenaděláš nic, mám to tak i já a hádám, že asi všichni
ad 2, dá. buď ho ztlumíš v nastavení profilu, nebo bočníma tlačítkama přímo na základní pohotovostní obrazovce.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod Mirka82 18. 1. 2009 00:43

Mám dotaz.. Už nějakou dobu se snažím nahrát si do tohohle founu nějaký filmeček. Stáhla jsem si konvertor, který mi převede video do formátu 3GP, ale telefon mi stejně napíše nepodporovaný formát média.

Přitom když takhle převedu něco kratšího (třeba jen klip), bez problémů mi ho telefon přehraje. Tak mě napadlo, není třeba nějaký limit na velikost nebo délku videa, které může přehrát? Díky!
Mirka82
Junior

Odeslat příspěvekod deska 18. 1. 2009 11:54

Používám Ultra Mobile 3GP Video Converter a tady je nastavení, které mám vyzkoušené, že funguje (jde asi hlavně o framerate který mě telefon nepřehrává vyžší než 15fps)
deska
Junior

Odeslat příspěvekod Mirka82 18. 1. 2009 14:49

Našla, stáhla, vyzkoušela... paráda! S tím, co jsem měla předtím se to nedá srovnat, musela jsem čučet na rozlišení 176 x 144 a to byla příšernost.. :-) Díky moc!
Mirka82
Junior

Odeslat příspěvekod nitrama 18. 1. 2009 20:40

Zdravim, mam dotaz ohledně sms zpráv.Má někdo stejný problem jako já,že při stavu paměti 200 sms zpráv je pamět plná? Celkem mě to sere, kdyaž má mit pamět az na 500 sms.. :roll:
nitrama
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod potes83 18. 1. 2009 21:16

NO přesně tak nemůžu si taky do telefonu nahrát,aspoň pár dílu červeného trpaslíka jde mi max. 15 min´. a konec je to asi tím,že Ultra Mobile 3GP Video Converter nemám v plné verzi.Nevíte,kde tento prográmek stáhnu v plné verzi,nebo,kde je problém???
potes83
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djlooper 19. 1. 2009 10:38

Bobroněnko píše:ad 1, to asi nenaděláš nic, mám to tak i já a hádám, že asi všichni
ad 2, dá. buď ho ztlumíš v nastavení profilu, nebo bočníma tlačítkama přímo na základní pohotovostní obrazovce.

Tlumené zvonění ze začátku je opravdu podivné, moc to nechápu...navíc vibrace telefonu nic moc, takže pro mně je důležitější telefon slyšet...tím pádem to usekne nejvýraznější tóny na začátku skladby (například).

Ztlumením tónu kláves bohužel dojde i ke ztlumení spouště fotoaparátu...taky škoda.

Docela zvláštní je i vkládání více fotografií do jedné MMS. Nejde vložit více fotek naráz aby se rovnoměrně přizpůsobily rozměry do max. velikosti MMS 300KB. Musí se vkládat po jedné, takže první fotka má velikost třeba 250KB, druhá 25KB, třetí 10KB ...tudíž první fotka je přes celý displej, druhá už s bílým okrajem a třetí malá uprostřed...
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka