Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod elmister7 19. 1. 2009 20:04

A mám problém. Přešel jsem na Windows Vista Ultimate (naivně jsem si myslel, že když na PC jen pracuju a sem tam si něco zahraju, tak to bude fajn) a za nic na světě nemůžu připojit telefon do systému. Strčím do telefonu kabel a systém mi hlásí "instalace softwaru ovladače zařízení"....to trvá neskutečně dlouho a nakonec mi to najde jako MTP, které je naprosto nepoužitelné. Ať zvolím na telefonu jakýkoli typ připojení, vždycky se to chová stejně. Ovladač změnit nejde, protože ovladače co k tomu byly se nastavit ručně nedají a evidentně systém nechápe, že už je mám nainstalované. A nejhorší je, že po těch X hodinách co se nainstaluje MTP, tak to asi po minutě začne dělat znova. Nechápu. Ví někdo co s tím?
elmister7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 20. 1. 2009 00:56

djlooper píše:
Ztlumením tónu kláves bohužel dojde i ke ztlumení spouště fotoaparátu...taky škoda.

můj U800 soulB s tebou nesouhlasí :-*
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 20. 1. 2009 09:55

Bobroněnko: při nastavení Hlasitost tónů tlačítek na 00 mně spoušť fotoaparátu při pořízení snímku nevydá žádný zvuk (v nastavení Zvuk závěrky mám třeba Závěrka 1).... :love:
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod ondrazig 20. 1. 2009 11:28

řekněte mi až bude novy firmaware :) ja pořad doufam že odstraněj ty hodiny :D a pořad doufam že neco udělaj s javou aby na tom běhaly hry :)
ondrazig
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mo_ON 22. 1. 2009 13:00

Hoj lidi, měl bych na vás dotaz, kde/jestli se dá sehnat nějakej obal přímo na tenhle mobil. Pač s tim nalakováním povrchu Samsung musim uznat skutečně ustřelil, škrábance se vskutku tvoří velice snadno. Normálně bych pořídil nějakou "ponožku", nicméně to řeší jenom situace bez používání sluchátek (nemyslim bezdrátových), s připojením sluchátek to do podobných obalů nedostanu, alespoň ne natolik komfortně a bezproblémově jak bych si přál...
Díky za info. ;-)
Mo_ON
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 24. 1. 2009 21:15

djlooper - ok, ale muj s tebou stale nesouhlasi a vesele cvaka i pri ztlumenem zvuku :-D
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod smeri 25. 1. 2009 23:46

Bobroněnko píše:# Citace Bobroněnko

ten fotoaparát zase tak netrápí, spíš to utlumení prvních 3 vteřin vyzvánění, nejde to nějak obejít, použít jiný firmware nebo tak něco, je to docela zásadní nedostatek, alespoň pro mě :hm
S5830XWKP8
smeri
Junior

Odeslat příspěvekod Halfik 29. 1. 2009 23:39

Nejsem si jistý jestli už se tady někdo ptal, ale...

..nevíte o nějakých témetech pro tenhle mobil ?
..nevíte jak se používá přední fotoaparat ?

Predem díky ... :-)
Halfik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirka82 31. 1. 2009 14:28

To Halfik: Já myslim, že přední fotoaparát je jen pro videohovory, jinak se využít nedá..
Mirka82
Junior

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 31. 1. 2009 20:36

a co se temat (resp. wallpaperu, pac temata telefon myslim nepodporuje) tyka :arrow: zedge.net
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod Mo_ON 6. 2. 2009 16:08

Jenom k tomu návodu na hry do mobilu přes PC studio.. je třeba mít i program file explorer a nebo to jde nějak i přes samotný PC studio?..

Možná sem to vyjádřil špatně - kde vzít ten program z videa "JavaInstall - TheFileExplorer"? Resp. existuje jiná varianta?.. V PC Studio nejsou zmiňovaný adresáře vidět..
Nějak to tu postupně utichá...
Mo_ON
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mo_ON 6. 2. 2009 21:46

Beru zpět svůj dotaz - přehlíd sem odkaz na vše potřebný u toho videa..
Mo_ON
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirka82 6. 2. 2009 22:30

Myslím, že je to proto, že už tu všechno podstatný je a že už není na co se ptát a o čem diskutovat...

Kupříkladu já jsem teď s mou U800 naprosto spokojená.. Používám měnič tapety, hraju hry (hlavně Brain genius), při tom poslouchám rádio a před spaním nebo v MHD koukám na seriálky (v současnosti na Partičku IT).. :-)
Mirka82
Junior

Odeslat příspěvekod hovat 15. 2. 2009 23:32

Prosim Vas, chci se Vas zeptat, jak mam ovlivnit to, aby se mi sms-ky neukladaly na kartu, ale do mobilu, jelikoz na te karte se me jich vleze jen 25!! Dekuji za odpoved, nejlepe na mail hovat@seznam.cz dekuji
hovat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 16. 2. 2009 00:51

hovat : Jelikož jsem nic nenastavoval a telefon mám již delší čas, tak by to mělo vypadat následovně: jakmile se zaplní kapacita SIM, začnou se SMS automaticky ukládat do paměti telefonu.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Předchozí stránkaDalší stránka