a s tim FW, asi na tom neco bude..ale u servisu bych cekal, ze to neposere, coz se mne treba statmuze docela lehce

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
scepy píše:ahoj, mam dve otazky, tak kdo bude vedet pisnete mi na mail. 1) když chci poslat sms tak je tam nabidka poslednich cisel kterym sem posilal sms, da se ten seznam nejak smazat? 2) jde nejak nastavit abych mel zaplej zvuk jen na jeden kontakt nebo skupinu? aby kdyz by mi volal nekdo jiny, aby me to nezvonilo? diky
muzete mi prosim zaslat odpovedi na email: skic@volny.cz dekuji
flatliners píše:dnes sem zkoušel poslouchat na u800 nějaký mp3 a opravdu sem se zhrozil.fakt ho někdo používá jako hudební přehrávač?poněvadž to co z něj leze snad ani nelze nazívat hudbou.kvalita audio výstupu je asi nejhorší co sem měl možnost slyšet.plechovej zvuk,žádný prostor,basy nejsou,středy i vejšky zastřený no prostě děs běs...
djlooper píše:flatliners píše:dnes sem zkoušel poslouchat na u800 nějaký mp3 a opravdu sem se zhrozil.fakt ho někdo používá jako hudební přehrávač?poněvadž to co z něj leze snad ani nelze nazívat hudbou.kvalita audio výstupu je asi nejhorší co sem měl možnost slyšet.plechovej zvuk,žádný prostor,basy nejsou,středy i vejšky zastřený no prostě děs běs...
Především je to mobilní telefon, funkce mp3 přehrávače je (alespoň pro mě) druhořadá. Jestli máš na hudbu tohle: Cowon Q5 80GB+Cowon S9 16GB+Sansa Clip+Ultimate Ears triple.fi 10 Pro, tak se ani nedivím, že je pro tebe podání přehrávané hudby ze Samsungu katastrofa. A pokud to není vyloženě hudební mobil, tak na poslech hudby je a vždycky bude lepší značkový hudební přehrávač, poslech mp3 na tomto mobilu beru pouze jako nouzovku. Navíc jsem už dávno upustil od špuntových sluchátek. Ale na druhou stranu podle mě nehrajou ty špunty u Samsungu zas tak špatně, jen škoda absence vlastního nastavení ekvalizéru. A co se týče reproduktoru - v porovnání s jinými mobily hraje hodně potichu a nevýrazně.
flatliners píše:dnes sem zkoušel poslouchat na u800 nějaký mp3 a opravdu sem se zhrozil.fakt ho někdo používá jako hudební přehrávač?poněvadž to co z něj leze snad ani nelze nazívat hudbou.kvalita audio výstupu je asi nejhorší co sem měl možnost slyšet.plechovej zvuk,žádný prostor,basy nejsou,středy i vejšky zastřený no prostě děs běs...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků