Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ircza 25. 11. 2008 11:56

Další problémek jsou JAVA hry a aplikace....halt nejsem technickej typ...příště si koupím Nokii :-D
ircza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djlooper 25. 11. 2008 14:13

Výběr scén
irza - není to digitální foťák, je to pouze mobil ;-)
Po zapnutí foťáku při přepnutí do režimu Scéna je vedle ikonky SCN ikonka jakoby ženské tváře, po rozbalení jsou v ní tyto druhy scén: na výšku, na šířku, sport, západ slunce, soumrak/úsvit, protisvětlo, text.
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 25. 11. 2008 14:36

Hudební přehrávač
Bohužel pro vytvoření Seznamu skladeb v Hudebním přehrávači je nutné stupidně zaškrtávat co chci a nechci přehrávat za sebou, protože opravdu zobrazí všechny hudební soubory vč. zvuků pro SMS. Akorát si nedovedu představit to zaškrtávání při vložení třeba 4GB hudby naráz. Jestli se nemýlím, tak podobný problém je i u hudebních walkmanů Sony Ericsson. Doporučuju skladby poctivě pojmenovávat v PC před vložením do mobilu (interpret + název skladby), jinak je v tom zmatek jak prase. Je to obrovská výhoda, protože mobil umožňuje prohlídnout si skladby podle Interpreta nebo Názvu písničky.
///|||||\\\
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 25. 11. 2008 17:34

No, to, že do nabídky hudby šoupe i zvuky pro volání a sms je fakt šílené :( Napadlo mě ty zvuky pro vyzvánění a sms přejmenovat tak, že na začátek všech dám "Z_" :) zkusím to :)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod m a j k a 26. 11. 2008 14:06

Po pročtení mnoha teoretických informací včetně této diskuze jsem se rozhodla, že si U800 také pořídím. Nakonec jsem včera vyrazila ještě na prohlídku skutečného exempláře do prodejny O2 a byla jsem naprosto šokovaná vzhledem ukázkového telefonu. Předpokládám, že tam tento telefon nemůže být déle než pár měsíců, ale plastová přední část, na které jsou umístěna tlačítka s číslicemi, byla aktivním používáním promačkaná a poškrabaná ve všech místech vyznačení číslic. Takový telefon bych se styděla položit na stůl i v hospodě :-( Pro jistotu jsem nakoukla i do prodejny T-mobile a situace byla stejná. Máte stejnou zkušenost při delším nebo častějším používání nebo jsou pouze v Brně bezohlední zákazníci :-) Dost mě to zklamalo a odradilo, protože mobil používám především v práci hodně aktivně..
m a j k a
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djlooper 26. 11. 2008 16:20

majka - Vážně to byl skutečný zapnutý mobil? Nebyla to maketa? Mně se nezdá že by byl až tak náchylný na poškrábání v místě tlačítek...teda když nespadne někomu 3x denně na zem.
///|||||\\\
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod mir77 26. 11. 2008 17:15

Mám ho asi 14 dní, poškrábanej určitě neni, ale na to si dávám pozor, každopádně pozoruju, jak se mi levá část tlačítek,, konkrétně 1,4,7 a hlavně * barví do tmava... myslim jako popisky těch tlačítek... hvězdička je už prakticky černá...
Taky mám pocit, že u mezery (#) je klávesnice lehce propadlá díky stálému používání.
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod ircza 28. 11. 2008 14:34

djlooper: Super díky moc za radu, ale ještě další věc...jak tu ženskou tvář rozbalím??? Ten foťák mě prostě zlobí. Jednou se mi také stalo, že jsem chtěla fotit a nechtělo mi to vyfotit a pořád mi to opakovalo "Opakovat!" Já vím, jsem trochu natvrdlá, ale nějak mi to s tím telefůnkem nejde :) Předtím jsem měla jednoduchou nokii :mrgreen: :-[

Jinak také musím konstatovat že levá strana tlačítek se mi začíná trochu propadávat... :roll:
ircza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m a j k a 28. 11. 2008 17:23

to djlooper - byl to vážně skutečný mobil :-)) dokonce zapnutý, takže jsem si i cvičně prolistovala menu. Ovládání O.K., ale ten vzhled..

Jestli začínají být změny způsobené běžným používáním znát už po čtrnácti dnech, tak to je fakt síla. To bych asi reklamovala. Zajímala by mě zkušenost někoho, kdo má mobil delší dobu.
Ach jo, je to pech. Docela dlouho jsem vybírala a tenhle samsung mě nakonec tak nadchnul, že se s tím teď nemůžu smířit :(
m a j k a
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flipek 29. 11. 2008 13:30

To deska:ahoj,prosimte,potreboval bych poradit...podle tveho videa se snažím dostat java aplikace do founu ale po vybraní režimu Přehrávač medií se mi v ntb nainstaluje ovladač jako že to je fotoaparát a když ho rozkliknu tak mi nic nenabídne....díky za radu
flipek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deska 29. 11. 2008 13:38

Nainstaloval jsi ovladače z CD? Pokud ne a už to tam máš jako fotoaparát tak ho zase odinstaluj a nainstaluj ovladače z CD. Mělo by to fungovat... ;-)
Nyní však doporučuji schrastit někde sim kartu Vodafonu a aktivovat na ní "Vánoční dárek - Internet v mobilu zdarma" potom už jen uložit java hry někde na net a pohodlně si je stáhnout do mobilu. ;-]
deska
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 29. 11. 2008 20:40

ircza: vezmi mobil na šířku, zapni foťák (červeným tlačítkem na boku :-) ), nahoře vlevo jsou zobrazené ikonky (displej mobilu na šířku), rozbalím je pomocí tlačítka mazání (nad ukončením hovoru), procházím směrovou klávesou nahoru dolů, doleva doprava, potvrdím středovým tlačítkem co chci vybrat . Vedle směrové klávesy je ještě rychlý přístup na blesk, jas, samospoušť a zobrazení ikon.
///|||||\\\
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod ircza 1. 12. 2008 12:13

Juchu..díky moc:-)
ircza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 2. 12. 2008 09:40

mam ten telefon od zari, a poskrabaneho ani promackaneho neni nic, a pouzivam ho vic nez casto.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 3. 12. 2008 10:58

majka: Já si ten telefon koupil asi prvního nebo druhého září a doteď na něm žádný škrábanec nemám. A to si troufnu tvrdit, že se k němu chovám dost tvrdě ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka