Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Somebody 18. 8. 2008 14:10

Jo to jsi psal Ty ... Vcera vecer jsem tu recenzi jen rychle preletel, podrobneji se k ni vratim az budu mit mobil v ruce. Jinak jak jsem psal - doufam ze je to chybka telefonu. Ale trosku me desi, ze ten signal kolisal i u druheho mobilu, na kterem to prodavac zkousel porovnat. Ze 3 carek na nulu behem 15-ti vterin ... Uvidime co servis ...
Somebody
Junior

Odeslat příspěvekod oscar.xll 18. 8. 2008 14:26

no k tomu kolisaniu signalu. Ja mam Samsung J600e a mam taky isty problem. Z nicoho nic mi spadne signala po chvilke naskoci na plny. Bol v servise a tam sa nic neprejavilo, prepalili za novy soft. ale telefon to robi stale. Pokrytie je plne. Uz ma to stve
oscar.xll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Somebody 18. 8. 2008 14:55

Aha - ze by to byl nakonec problem Samsungu obecne? To snad ne ... :-( Je fakt ze ted si na to davam pozor - a doma to nikomu nedela (2x SonyEricsson, 3x Motorola, 1x Nokia). I pri slabem signalu to nikomu nekolisa ...

To Ales: Hele, ted se divam na tu Tvou recenzi a co nevidim - na kazdem obrazku je sila signalu 0, max. 2 dilky (plny signal je tusim 6 dilku) !!!!!!!!!!!!!! To mi chces tvrdit, ze sila signalu je bez problemu?!
Naposledy upravil snowboarder dne 18. 8. 2008 15:20, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny, používej tlačítko upravit pro úpravu předchozího příspěvku
Somebody
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 18. 8. 2008 15:09

Somebody : Přesně tak ;-) Teď mám úplně plný počet v mé skromné kanceláři :)
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Somebody 18. 8. 2008 21:29

Tak kolem 19 hod. mi volali z O2 - mobil mel zavadu a mam narok na vymenu, zitra mam donest cele baleni a dostanu nove. Dam vedet, ceho presne se zavada tykala (pokud mi to reknou) ... Pozitivni zprava, novy kousek snad bude OK ...
Somebody
Junior

Odeslat příspěvekod Somebody 20. 8. 2008 07:44

Vysledek reklamace: "Zavada se projevila, splnuje zarucni podminky". Ale proc kolisal a ztracel se signal nevim (to tam nenapsali) ... Dali mi novy mobil, doma jsem ho zapnul - A JE TO STEJNE !!! Signal opet kolisal od 0 po 4 carky behem 20-ti sekund prace s telefonem, zatim nastesti nevypadaval uplne. Ted v praci je to lepsi (drzi 3-5 carek), ale nevim jak si povede v mistech se slabym signalem (at si ukazuje 0 carek, jen kdyz nebudou vypadavat hovory a pujde normalne odesilat SMS-ky). Nemam uz cas na dalsi reklamaci, takze ho budu "pozorovat" na dovolene a potom se rozhodnu co dal ... :-(
Somebody
Junior

Odeslat příspěvekod Křupina 21. 8. 2008 12:57

Tak uz ho mam taky asi 14 dni a jsem spokojen...problem zadny vse ok..jen nemam absolutne tuseni s instalaci java aplikaci jakychkoliv..Mate nejakou zkusenost s timhle?
Křupina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MakTaKo 22. 8. 2008 11:06

co se týče javy prohledej jinačí diskuze, tam se to myslim už řešilo, ale nevim jak zrovna na tenhle Samsung.
Siemens M50, odložený Siemens M65, nahrazený
Samsungem U900 + 8GB microSDHC(SanDisk) a i ten vystřídal odolný Samsung B2100 :)
MO: T-Mobile - BAV SE
MakTaKo
Junior

Odeslat příspěvekod Křupina 23. 8. 2008 17:49

:-)) no jo ale prave ze na u800 neni nikde ani prd... :oboze
Křupina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MakTaKo 25. 8. 2008 11:01

Tak zkus tohle http://www.youtube.com/watch?v=Yuuuws2EDmA Testnul sem to na své U900 a fungujeto, jen se nebát to zkusit ;-)
Jenom to pak mělo problém najít paměťovku, ale po vyjmutí a opětovném zasunutí se zase načetla.
Siemens M50, odložený Siemens M65, nahrazený
Samsungem U900 + 8GB microSDHC(SanDisk) a i ten vystřídal odolný Samsung B2100 :)
MO: T-Mobile - BAV SE
MakTaKo
Junior

Odeslat příspěvekod Křupina 25. 8. 2008 16:52

tak jsem to zkousel ale asi to je jen na u900..nedovoli mi to vytvorit slozku games protoze uz tam je nastavena a do ni nejde nic nahrat pres usb ani ji vymazat takze jsem v...prisel uz nekdo na hry do u800???? :oboze :oboze :oboze
Křupina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SuperMUF 25. 8. 2008 21:07

Nazdárek, měl jsem NOKIA 6300 a baterka mi klekla ve 4 odpoledne, měl jsem NOKIA 5310 xPressMusic - super ale svinilo mi Bluetooth ...

po několika problémech s mými posledními NOKIA telefony ( Symbian, bluetooth atd ... ) jsem se rozhodl pro Samsung U800 ( měl jsem i zálusk původně i na U600 ale ty senzory ... hrůza )

po vnitřním boji jsem se naučil že mezera je jinde, přepínání T9 atd ... orientace v menu je fajn ...

ALE ! ! ! dnes jsem při telefonátu chtěl kouknout do SMSky a něco z ní nadiktovat ... a nepovedlo se mi to ...

potom jsem několikrát volal na infolinku operátora ( to proto abych měl hovor ZDARMA a různě prolézal menu aby hovor byl dlouhý ) ... a různě jsem čaroval jak se uprostřed hovoru dostat do menu SMS a přečíst si doručené SMS ... a nepřišel jsem na to ... PROSÍM pomozte mi, díky :oboze
SuperMUF
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Garcia 5. 9. 2008 14:11

no ja ho mam doma a musim povedat ze je to fakt skvely kusok.. jedine minus (podla mna) je nestastne instalovanie java (iba cez wap).. fotky robi velmy pekne aj ked ma len 3MPx.. vydrz baterie este neviem pretoze mam len od vcera.. odozva a rychlost systemu je v pohode.. klavesnica je fajn aj ked na motorolacku sa nechyta... problem zo signalom ako tu niektory pisali vobec nemam.. signal mam full bez kolisania.. ikonka G alebo E mi tiez obcas zmyzne ale rozsvieti sa ked sa chcem pripojit na internet...
HTC Charmer WM6 Chinese WWE Rom + 2GB SD
Samsung U800 Soulb
LG KS360 + 4GB MicroSD
Garcia
Junior

Odeslat příspěvekod radzimko 6. 9. 2008 10:24

cafte ludkovia kde najdem a nasledne stiahnem najnovsi firmware na tento telefonik? patral som po nete a nasiel som len toto ale myslim, ze by to bolo len v nemeckom jazyku http://www.mobilfunk-faq.info/samsung-firmware/
radzimko
Junior

Odeslat příspěvekod Premek84 6. 9. 2008 16:04

Ahojky - včera mi telefon dorazil tak se pomalu seznamuju a nastavuju, ale neprisel jsem na to - jak uplne zrusit tony klaves?? Nemyslim tim ted tim zpusobem, ze bych se prepl do Ticheho modu.. kdyz si najedu do patricneho menu najdu tam 4 volby tonu klaves, ale nikde neni zadny MOD - bez zvuku...poradite?
Premek84
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka