Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hovat 20. 2. 2009 12:47

Jestě bych se chtěl podělit s váma a mou zkušennost s U800, byl jsem s ním velice spokojený, ale jednoho dne se mně sám vypnul, zapnul jsem ho a bylo to v pohodě, druhý den se mi to stalo znovu, tak jsem ho včera zanesl na reklamačku a uvidím, co se bude dít!!!
hovat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pajkos 3. 3. 2009 17:48

Ahoj, mám dotaz ohledně aplikací.Jak dostanu do U 800 aplikace jako jsou např.: motivy apod??Dík za odpověď
pajkos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mir77 8. 3. 2009 23:03

Ahoj, dneska jsem se odhodlal k nahrání nového softwaru. Už jsem nemohl vydržet pomalost uživatelského rozhraní. Řekl bych, že reakce o něco zesvižněly, ale furt to neni žádná sláva. Nahrál jsem tedy ten soft z Pink verze, musím říct, že mě potěšilo, že konečně narozdíl od T-Mobile softwaru jde vypnout T9 natrvalo, že přibilo rychlé menu po stlačení potvrzovacího tlačítko na základní obrazovce, integrace Google Maps je taky supr, každopádně trošku mi vadí, že defaultním internetovým prohlížečem je ten Access... v T-Mobile softwaru byla upravená Operu. Operu Mini jsem si sice nainstaloval, ale nevím, zda jde nastavit jako defaultní. Nemáte s tímto někdo zkušenosti?
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod mir77 10. 3. 2009 20:37

Ahoj, před pár dny jsem nahrál aktuální software U80FXEHK2 do svýho U800 a musím říct, že rozdíl v rychlosti telefonu je opravdu znát. Pořád je vidět, že to někde vázne, hlavně při přechodu do menu a do SMS, ale rozhodně je tam velká změna k lepšímu. Navíc jesem použil software z růžové verze, takže mi přibilo rychlý menu na středovou klávesu, do nějž je velmi rychlý přístup atd. Fakt supr. Potěšila přítomnost Google Maps a funkce falešného hovoru.
Co mě naopak moc netěší a na co se chci zeptat, je internetovej prohlížeč. Mám telefon od T-Mobilu a v jejich softwaru byla upravená Opera Mini jako defaultní browser a tady je ten Access :( Operu jsem si sice nainstaloval, ale když chci přejít na odkaz třeba z mailu s taženýho, tak se to pouští v Accessu. Nevíte někdo, jestli to jde nějak obejít?
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod duskin 11. 3. 2009 02:43

aj ked to nie je novinka na trhum zazujem kupu tohto fonu, ale je nejaky rozdiel v oznaceniach samsung U800, U800 soul, U800 soul B? Su este problemy so signalom, napr. aj co sa tyka SK?
duskin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavels4 14. 3. 2009 12:36

Zdravim,

Mam jisty problem s dostanim her/aplikaci do telefonu. Pouzivam normalne ten video navod.

Kdyz vytvorim slozku "Games" a pak chci vytvorit podslozku s nazvem hry, tak mi to napise : The folder could not be created in this location. Device has either stopped responding or has been disconnected ( slozka nemohla byt vytvorena v tomto miste , zarizeni prestalo odpovidat nebo bylo odpojedno ). Nevite jak tento problem vyresit ? Dekuji
pavels4
Junior

Odeslat příspěvekod Mo_ON 18. 3. 2009 12:51

http://www.youtube.com/watch?v=WNkTmdjstxg Řídil bych se spíš tímto návodem (co už se tu taky řešil), ten první nefungoval všem.
Mo_ON
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirka82 18. 3. 2009 13:00

Když do své U800 nahraju aktuální software, ztratím tím záruku? Je někde na to nahrání návod? A ještě, mám ho od Vodafonu, tedy bez jakýchkoli úprav, bude to tak i nadále? Aneb co znamená "pink verze"?
Mirka82
Junior

Odeslat příspěvekod Mo_ON 18. 3. 2009 13:02

1) Chtěl bych se optat, jestli se někomu taky děje, že když se zaplní SIM zprávama, tak to potom hlásí co chvíli "Na SIM kartě již není dostatek místa!" či tak něco..? Nepříjemnost je už samo o sobě fakt, že to na ni SMS ukládá přednostně, natož ještě toto.
2) A další dotaz, který souvisí - jestliže by mi nikdo nemohl pomoci s prvním problémem, dokázal by mi někdo poradit, kde vzít nový software (firmware?) a jak ten starý přehrát? Případně jaké můžu očekávat pak dopady (třeba změny v nastavení apod.)?
3) Ještě poslední věc - rád si zálohuji staré SMS v PC, nicméně PC Studio (aspoň to moje) neumí kopírovat multiSMS (nad 160 znaků) - označí je jako EMS a nedokáže s nimi pracovat. Ví někdo jak to řešit, krom řešení mávnout nad tim rukou? :-)
Předem díky za rady!
Mo_ON
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mir77 18. 3. 2009 13:09

2)
Kód: Vybrat vše
http://u800.webnode.cz/flash/
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 19. 3. 2009 17:16

ahoj.koupil sem U800 na aukru(jeden týpek je tam má teď za výbornou cenu) a mam dotaz.když přehraju fw na pink verzi,přijdu o záruku?díky
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod mir77 19. 3. 2009 19:15

flatliners píše:ahoj.koupil sem U800 na aukru(jeden týpek je tam má teď za výbornou cenu) a mam dotaz.když přehraju fw na pink verzi,přijdu o záruku?díky

já to risknul :) ale je to určitě zajímavá otázka :)
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 19. 3. 2009 19:28

kdyz si ho nechate prehrat v servisu, tak ne ;-)

jinak bych rad podotkl, ze muj U800 sel na reklamaci pote, co mu upadlo (doslova) ctyrsmerne tlacitko - patrne bylo prilepene a odlepilo se. tak si daveyte bach.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod mir77 19. 3. 2009 20:06

Je to klump... nic ve zlým, líbí se mi, má všechny funkce, co potřebuju, ale už po pár dnech jsem měl ošoupaný tlačítko s hvězdičkou, celkově ty tlačítka jsou ze dne na den opotřebovanější :( s tim čtyřsměrným ovladačem jsem to už někde četl...
Jináč kdybych musel na reklamaci, tak tam asi nahraju zpátky T-Mobile firmware, jen teda nevim, kde bych ho sehnal :D
Taky by mě zajímalo, jestli se náhodou neodblokoval díky tomu novýmu firmware, nevim, jak tohle přesně funguje...
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 20. 3. 2009 10:08

Bobroněnko:to už je přece jedno jestli v servisu nebo sám ne?do záručáku se to nepíše,páč je to placený a jak poznaj jestli sem to přehrál sám nebo přes servis...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka