Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Somebody píše:Mě už naštěstí signál vrásky nedělá - prodal jsem ho a koupil jsem právě tu Nokii E51, signál všude OK. Samsung měl jedinou výhodu - byl celý z kovu, takže nic nevrzalo jako u Nokie (kombinace kov + plast není moc dobrý nápad). Ale jinak úplně nesrovnatelné telefony - po Samsungu jsem jak Alenka v říši divů! I když jsem nikdy Nokie moc nemusel, tak tahle symbianová E51 je dnes jen o 500 Kč dražší než ten Samsung, ale je nabitá funkcemi. Navíc jde bez problému přes kabel doinstalovat na co si člověk vzpomene, ne být odkázaný jen na drahé stahování přes Wap ... Pokud někdo uvažuje o novém mobilu, tak Samsung SGH-U800 Soul b NEBRAT, raději si kupte tu E51 !!!!!!!!!!!!!
Bobroněnko píše:ja s ostatnima tlacitkama problemy nemel..jen sem ho proste jednou vytahl z kapsy bez toho ctyrsmeraku, ale jinak osoupaneho nebylo nic..
a s tim FW, asi na tom neco bude..ale u servisu bych cekal, ze to neposere, coz se mne treba statmuze docela lehce
snowboarder píše:majka: Já si ten telefon koupil asi prvního nebo druhého září a doteď na něm žádný škrábanec nemám. A to si troufnu tvrdit, že se k němu chovám dost tvrdě
Cheetah007 píše:snowboarder píše:majka: Já si ten telefon koupil asi prvního nebo druhého září a doteď na něm žádný škrábanec nemám. A to si troufnu tvrdit, že se k němu chovám dost tvrdě
Ja taky myslim ze se skrabance pri slusnem zachazeni jen tak neobjevi,narozdil od takove nokie 6300 kterou jste vzadu meli osoupanou a kdyz jste s ni zachazeli jak v bavlnce.On totiz ten hlinikovy kryt je jeste necim nalakovany a do kontaktu se samotnym kovem neprijdete....lak by mohl neco vydrzet.
Mirka82 píše:scepy píše:ahoj, mam dve otazky, tak kdo bude vedet pisnete mi na mail. 1) když chci poslat sms tak je tam nabidka poslednich cisel kterym sem posilal sms, da se ten seznam nejak smazat? 2) jde nejak nastavit abych mel zaplej zvuk jen na jeden kontakt nebo skupinu? aby kdyz by mi volal nekdo jiny, aby me to nezvonilo? diky
muzete mi prosim zaslat odpovedi na email: skic@volny.cz dekuji
myslím, že nejde ani jedno...
deska píše:Doteď jsem si myslel, že to tento telefon neumí, ale opak je pravdou.![]()
V pohotovostním displeji stiskněte postupně: zelený telefon - levou navigační klávesu - 9 - 3
Nepřišel jsem na to jak jinak se do tohoto menu dostat.
Šťastné a veselé Vánoce.
deska píše: ...
Na závěr jeden můj dotaz: zkoušel už někdo flashovat tento telefon? (a taky by mě zajímalo, kde zjistím číslo firmwaru?)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků