Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod deska 4. 5. 2009 18:24

základní obrazovkou byla myšlena ta na kterém je vidět tapeta, hodiny, název sítě, atd. (takže bez té první možnosti - vstupu do menu) (FW mám stejný)
deska
Junior

Odeslat příspěvekod tomasii 4. 5. 2009 20:01

Dík, už mi to konečně došlo. Holt jsem měl předtím úplně jiný telefon a názvosloví bylo jiné.
tomasii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kmoda 5. 5. 2009 17:45

Zdravím,chci se zeptat co má být v menu vedle fotoaparátu napravo? Objednal jsem si tenhle telefon na http://www.dobirkamobil.cz,předem jsem se ptal jestli telefon nemá na sobě loga operátorů,bylo mi řečeno že ne a teď mi přišel telefon na zadním krytu má nápis T-mobile a menu předělaný pro T-mobile,místo prohlížeče NetFront je jejich růžový Web'n'walk a místo jedné ikony vstup do T-zones.Teď nevím co s tím,jsem naštvaný.Kdybych se jich předem neptal >:-(
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod tomasii 5. 5. 2009 19:48

To je holt T-mobile. Já mám U800 od Vodafone a je minimálně předělaný. Na tom místě mám Zábavu, tj. Hry a další, Editor obrázků a Video editor. O tom, co dělá T-mobile vím a tak jsem si raději fyzicky okouknul U800 u Vodafonu před koupí. Pomůže asi jen přeflashování, co pak ale se zárukou? 8-P
tomasii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mich3lin 12. 5. 2009 20:06

zdarec mam takovej dotaz jestli někdo neví jak odblokovat internetovej prohlížeč...no vono nejde ani tak o odblokování ale potřeboval bych abych moch stahovat všecky typy souborů přes interní prohlížeč... ( stačilo by aby mě to povolilo .rar protože jakmile cu něco takovýho sosnout tak mi to píše nepodporovaný obsah... :'( ) pokud by někdo věděl jak to obejít tak prosím napište....moc dííík. :-S
Mich3lin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kmoda 14. 5. 2009 07:48

Nevíte prosím někdo jestli se dají vypnout hodiny aby se neukazovali na displayi? Diky
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod zenda666 14. 5. 2009 15:42

Dobrý den, chtěl bych se zeptat dlohodobějších uživatelů samsungu u 800 na stav klávesnice, zejména na oděr. Četl jsem poměrně podrobně tuto diskuzi a v některých příspěvcích si uživatelé stěžovali právě na zvýšený oděr. Opravdu je to tak hrozné? Mám zájem o tento telefon vzhledem k poměru výkon a cena, ale tohle by mi asi vadilo. Děkuji předem za reakce.
zenda666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mir77 14. 5. 2009 17:51

zenda666 píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat dlohodobějších uživatelů samsungu u 800 na stav klávesnice, zejména na oděr. Četl jsem poměrně podrobně tuto diskuzi a v některých příspěvcích si uživatelé stěžovali právě na zvýšený oděr. Opravdu je to tak hrozné? Mám zájem o tento telefon vzhledem k poměru výkon a cena, ale tohle by mi asi vadilo. Děkuji předem za reakce.

klávesnice se docela opotřebovává... já sem teda ten typ s upocenejma rukama, ale telefon sem používal vlastně někdy od listopadu do půlky března a na klávesnici to bylo znát...
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod zenda666 14. 5. 2009 18:21

Díky za reakci, takže se jako smyla nebo jen upatlala ?...v některých recezích píšou, že je z oceli, ale je mi jasné, že je to lakovaný plast...a bylo ten oděr markantní typu - nejsou vidět písmena? Ještě jednou díky.
zenda666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mir77 14. 5. 2009 19:00

co se týče funkčních kláves a tlačítek pro příjem a ukončení hovoru, tak tam jakoby ta barva... "smejvala".. prostě je to ošoupaný...
co se týče klevý spodní části klávesnice, tak třeba hvězdička má podle mě tendenci se špinit.. jakože ten symbol je mnohem tmavší.. je hodně vidět, že se to tlačítko hodně používá nebo tak něco.. na druhý straně zase # jako mezera mi příde dost propadlá... chtěl sem to vyfotit, ale bohužel tady nemám dobrý světlo, aby to bylo vidět.. celkově je štěstí, že sem měl telefon ještě v tašce potom, co ho už nějakou dobu nepoužívám :)
ale furt drží nabitej :D
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod zenda666 14. 5. 2009 19:36

No každopádně díkes za vyčerpávající odpověď...pro mne sice moc nepotěšující :-( U T-mobilu je výběr opravdu mizernej, teda pokuď nechci moc doplácet - malý dítě je celkem na financích znát :-) Takže konečnej verdikt je že nebrat?
zenda666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenek sport 14. 5. 2009 19:49

Já bych se nebál a klidně do něj jdi je super,mezi náma takovejch chyb má skoro každej telefon a bohužel mnohdy ještě horší;-). A nebo zkus c510 sonak je také slušněj.
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod mir77 14. 5. 2009 20:11

ten telefon neni špatnej, tohle bych zas tak neřešil, má supr funkce, až na obtížnější instalaci javy se mu nedá nic moc vytknout, ale strašně ho do kolen stráží ten pomalej software... já z toho prostě rost... sice s nahránim novýho firmwaru se to podstatně vylepšilo, ale i po tom podstatnym vylepšení to stálo za starou bačkoru, asi tak :-\
mir77
Junior

Odeslat příspěvekod zenda666 14. 5. 2009 20:21

jj, o tom jsem tady četl taky...hodně mne taky točí úpravy provedené operátorem, ale beru to jako nutný zlo :-) O té C 510 jsem přesně uvažoval taky a pak byla ve hře ještě nokia 5310, ale po tom, co jsem viděl co leze z foťáku...ale jako hudební funkce a hlasitý odposlech jsem zatím lepší neviděl :o) Máte asi pravdu, na každym jsou plusy a mínusy...
zenda666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mir77 14. 5. 2009 20:25

tak úpravy operátora nevidim nijak kriticky... T-Mobile místo Access Browseru co se internetu týče přidal svůj web'n'walk, což je pokud se nemílim upravení Opera, takže to vidim jen jako plus... jinak tam bylo minimum rozdílů, co si vzpomínám..
mir77
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka