Tak už ho mám taky a tady je několik postřehů:
- je fakt pěknej - je ve skutečnosti mnohem elegantnější než na fotkách nebo jako maketa
- fotky u kontaktů v seznamu nebo obrázky skupin se při příchozím hovoru zobrazují jen jako hodně malé obrázky a nikde jsem nenašla, jestli jdou zvětšit
- automatický zámek klávesnice mě nenechá ani vydechnout a už je zamčeno; sice i po odemčení je telefon tam, kde jsem skončila, ale nebavilo mě pořád odemykat, tak jsem ho zatím vypla (zámek klávesnice)
- extra zvonění pro určité kontakty jde kupodivu nastavit až poté, co má onen kontakt i zvláštní melodii pro hovor - pokud nemá extra vyzvánění pro hovor, neuloží se ani speciální melodie pro zprávu - zvláštní, ale je to tak
- některé věci jsou podle mě dost schované - např. informace o délce hovorů
- oproti samsungu E530 mi chybí tlačítko "c", kterým jsem mohla rovnou mazat - tady musím do možností, pak odstranit, pak vybraný (nebo více a označím co), pak znovu potvrdím a pak teprve se položka smaže - dost zdlouhavý
- se signálem nemám nejmenší problém
- zatím jsem spokojená, tak doufám, že to vydrží
Možná, že některé věci, které jsem výše popsala, jsou nějak řešitelné - budu ráda za postřehy, doplnění nebo vyvrácení!

Díky M.