Samsung U800 Soul b - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod markus.22 6. 3. 2010 16:06

Uz som dosiel na nieco ale je to riadna piplacka....ale dik este kuknem to video
markus.22
Junior

Odeslat příspěvekod markus.22 6. 3. 2010 16:11

Jj tak ten navod co som nasiel ja je ten isty co si dal to video...este som skusal dalsie 2 navody ale tie nesli..takze dakujem
markus.22
Junior

Odeslat příspěvekod deska 7. 3. 2010 12:06

Nejjednodušší je někde sehnat datový tarif a stáhnout si prográmek někde z netu. Sice jsem vytvořil ten video-návod, ale teď už aplikace stahuju jen přes nějaké ftp (htm) z internetu. Je to rychlejší, pohodlnější a jistější... :-)
deska
Junior

Odeslat příspěvekod markus.22 7. 3. 2010 12:28

Nechapem tomu FTP....mlada ma v mobile 1GB free na mesiac ale dako to nevyuziva...a ja som to skor chcel kvoli skype
markus.22
Junior

Odeslat příspěvekod z.pepa 23. 4. 2010 11:55

přehrávač hudby

Zdravím, mohl by někdo poradit, zda lze nastavit přehrávač hudby, tak, aby si pamatoval, kde přestal hrát a opět při spouštění začal hrát kde skončil (obdobně jako Sonyericssony)?
z.pepa
Junior

Odeslat příspěvekod Mart78 31. 5. 2010 22:38

ten přehrávač mi nesedl..

jinak nezkoušeli jste někdo tento telefon s jakýmkoliv GPS modulem?? jde to sparovat??
Mart78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kapr73 8. 6. 2010 19:42

@Mart78: mno tak telefon pujde sparovat prakticky s cimkoliv, pokud potrebujes aby nejaka Java aplikace skrze externi GPS modul urcila Tvou polohu, je potreba aby bylo v telefonu (konkretne v implementaci JAVY MIDP) obsazeno JSR-82 API
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod Mart78 8. 6. 2010 20:11

co tak hledáým po netu tak vidím jen samé špatné ohlasy. Ani mě nejde hrát hra přes bluetooth porář do píše ať BT zapnu přitom je zaplé. Má tne telefon vůbec to JSR-82 ??
Mart78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod patrik.bb 13. 9. 2012 10:38

Pokoušel jsem se nahrát nový FW, ale nějak se to nepovedlo. Telefon začne nabíhat a čára nedoběhne do konce a restartuje se to. Dá se nějak vymazat všechny data v telefonu a nahrát tam nový FW? předem děkuji za pomoc
patrik.bb
Junior

Odeslat příspěvekod JKopy 4. 12. 2012 15:36

Dobrý den, nedávno jsem chtěl použít tento telefon, protoze mi ten muj prestal fungovat, ale kdyz jsem ho spustil, chtelo to po me bezpecnostni heslo, ale uz si nevzpominam jake tam kdysi bylo zadane (bylo zmeneno). Docetl jsem se na jinych forech, ze bych si ho mohl odblokovat sam, zkusil jsem to pres obycejny kabel, ale musi k tomu byt podle me kabel pro tyto pripady. Poradi mi prosim nekdo jak by se to dala jeste udelat? Az v posledni rade bych ho vzal aby mi ho odblokovali v obchode. Dekuji predem za rady. :-)
JKopy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sencor11 21. 4. 2014 09:24

Dobry den deti mi na tomto mobilu neco namackali a ted tam sviti modrooranzove download a s mobilem nejde nic delat jak se toho zbavit dik moc
sencor11
Kolemjdoucí

Předchozí stránka