Táák..mam ji z max-shopu..objednal v utery navecer a dosel v patek rano.. Prvni dojem je dobry, rekl bych, ze az moc dobry..doted jsem mel win. mobile, tak jsem byl zvykly na neco jineho..mam to v aj, coz mi neva, firmware je stabilni, neseka se, vse je plynule, rychle..je to new symbian, takze pro me novinka, doted jen WM a symbian 3rd.. Fotky to dela skutecne NADHERNY..ta dioda je silna, to jsem jeste nevidel, nerikam jak xenon, ale v noci na cca 50 cm uvidime vse (vetsi dalku jsem ani nezkousel)..music player-ne ze by me zklamal, graficky a v 5.1 je vazne velice krasny a prekvapujici, ale docela slabost oproti N78 v basach..jinak proste nadhera..dislej nemusim ani komentovat..moje Touch HD melo 2x takove rozliseni, ale ten "OLED nebo AMOLED" je proste s 16mil. barvami neskutecnej.. Video, zatim jsem spoutel jen tu helikopteru apod, ale ten procak snad je 2GHz

, delam si srandu, ale to video je v tak PREKRASNYM rozliseni, ty barvy, plynulost, Nikdy a Nikde jsem tohle v zivote NEvidel!! Co se tyka systemu, apikace (zatim nevim kolik) jdou instalovat, ktere jsou na nokii 5800..coz je vyhoda..jinak dotykac..opravdu nemusite tlacit, nevim, kde jse mto cetl, ale nekdo psal, ze musite nadmerne tlacit..HTC musite stisknou minimalne 2x silneji..odezva je dobra, nekdy se samozrejme chvilinku nacita, ale to z duvodu me rychlosti

co se tyka velikosti a tezkosti-krasne se drzi, oproti Touch HD, ktere je sirsi, fakt dobre..gramaz je jen u i8910 nepatrne vyssi..takze jsem si zvykl.. kdyby neco, ptejte se...

Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
Auto: Honda Civic 1.5 16V -> komplet tunning