tak dobrá,
to all: výdrž: mam posledni dve carky z tech 70%..dnes jsem se dival cca 40min na film, porad si s nim hraju, volam (dnes asi 30min celkem), menim obrazky, fotim sve nove nalakovane auticko

..proste porad neco..uznejme tedy, ze video nezere malo a volani taky ne..takze u me fakt dobra..od patku NEnabito!! Jeste dodam, ze displej mam na minimum, protoze i tak sviti vic jak N78 a Touch HD kdyz jsou nastaveny na 35%!!
Rozliseni videa: lidicky, proste fantazie..stahoval jsem si odtud to prilozene video, ale me se to neseka...vazne ne..nic, obraz plynuly, cisty a sakra krasny! Co se tyka tel a TV, tak jsem si od bratranka (kteremu jsem prodal N82 s podporou TV-out) pujcil TV kabl, tak jsem to dal na plosnyho Panasonicka a muzu rict, ze obraz se neseka, je lepsi nez video v .avi na pc, ale postrada tu ostrost AMOLED displeje..hold, AMOLED je ted vazne NEJ!!
Jde o to, ze Touch HD je win. mobile, takze sirsi moznosti aplikaci, ma vetsi zobrazeni displeje a o 0,1palce vetsi displej, to neni vubec poznat..integrovana pamet 8GB + slot na karty..u me vyhoda, displej fakt o poznani lepsi, video a fotak nesrovnatelny (HD neumi nahravat videa..umi, ale v jake kvalite

) a celkove je Samsung zivejsi..ma prechody plynuly, nacita se okamzite..takze Samsung vitezi!
Hudebni prehravac a celkove knihovna funguji na jednicku..ma nadherny vizializace, 5.1 pouze pro sluchatka nebo Tv myslim, basy ujdou (sice ne jak na N78, ale taky to hraje), hraje hlasite a celkove zadna z xpress music od nokie a ani ericsonu NEma tak krasny vizualizace..proste nema!! Na displeji co se tyka sms, je to o zvyku, ale klavesnice v landspace rezimu je dostacujici i pro vetsi palecky..

internet jsem zatim nezkousel, GPS cekam na vytvoreny certifikat (bohuzel sam si ho nevytvorim, protoze mi nejak blbne ta stranka na vytvareni, takze ted GPS nemohu posoudit)..
Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
Auto: Honda Civic 1.5 16V -> komplet tunning