Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sepulnation 8. 6. 2009 17:43

Hustý! To by mohl bejt nandro tak hodnej a říct jim aby mu ten českej fw vypálili na cd! :-D

The Rock: Takže už ti OPDA funguje jo? ;-)
Mobil: Nokia 3310 -> Philips Fisio 620 -> Philips BeDJ 530 -> SonyEricsson Z600 -> Nokia 6630 -> Nokia N95 -> Samsung i8910 Omnia HD -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S2 - > Samsung Galaxy S4 -> iPhone 6 -> iPhone X
Sepulnation
Junior

Odeslat příspěvekod the-rock 8. 6. 2009 17:47

No to snad ne..rekni, at ti ten firm poslou na mail a ja ti dam svuj a preposlat?! :lol: :oboze

Sepulnation: nene, jeste to porad nejde, ale jeden moderator z meho "drivejsiho fora" mi udelal laskavost a vytvoril certifikat.. ;-)
Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
Auto: Honda Civic 1.5 16V -> komplet tunning
the-rock
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 8. 6. 2009 18:17

Já se pokusím v obchodě domluvit,ať mi to nějak zálohují,jako kdyby něco,či co.Snad budou ochotni.Pak předám dále... ;-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod the-rock 8. 6. 2009 18:32

No nevim, jestli budou te "kozi dobroty", ale kdyby jen prece, tak bych ti byl vazne vdecny!! Kazdopadne, ten orange pry blokuje nejaky app, sakra, chci pri zapnuti Samsung mobile, ne nejaky orazovy orange..tak dej pak ve stredu echo..diky :tleskani ;-)
Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
the-rock
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 8. 6. 2009 18:42

Jo jo,také nemusím vidět ten Orange.Majitel mi slíbil,že mi vymění i zadní kryt,kde je malinké logo Orange......,taky dobré. ;-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod the-rock 8. 6. 2009 18:54

to mas dobre..ja si koupim potom origo zadni kryt.. Nepostradam tam cestinu, ale ten orange me tam vazne depta :-)) Jen se zeptam nebo spise reknu, ze at hledam jak hledam, NEmuzu za nic najit ten new firmware, tak netusim, jaky ti tam daji, kdyz na netu nikde (samo ze nejde o CZ verzi) neni ani jediny firm k stahnuti a naleznuti (pouze se o nem pise), tak se necham (jestli to vydrzim :lol: ) ve stredu prekvapit.. ;-)
the-rock
Junior

Odeslat příspěvekod jvees69 8. 6. 2009 19:14

yxyx: zkus to a pak dej vědět jak to dopadlo... :D
jvees69
Junior

Odeslat příspěvekod jvees69 8. 6. 2009 19:17

orgasmic píše:To Sepulnation:

No prave ze to tak snadne neni :) Zkus si precist zkusenosti zakazniku treba z toho obchodu dobirkamobil.cz
Je toho plny internet, zkusenosti s podobnymi obchody. Kdyz dojde na reklamaci, tak vas pekne utrou poznamkou, ze vada vznikla neodbornou obsluhou apod.
Nechci vam nic privolavat, ale pri takove investici bych si radeji cca 3 tydny pockal na ofiko verzi.
Navic kdyz ho budete chtit prodat, tak bude neprodejny :-))

(Ted jiste napisete, kdo by prodaval tak skvely mobil, ale kdo vi, co bude za modely dejme tomu za rok ;-) )

S těmi 3 týdny byc byl opatrný... :D
jvees69
Junior

Odeslat příspěvekod MaxT 8. 6. 2009 21:46

Dobrý večer,
už jsem se pokoušel ptát několikrát,ale bohužel se mi doposud nedostalo odpovědi.Chci se tedy majitelů zeptat: je možno na hlavní obrazovce mít zobrazeny záznamy z kalendáře,e-mail,sms atd jako na Nokii,nebo pouze ty widgety?
Kdysi jsem měl samsung tocco či jak se ten střep jmenoval a tam to možné nebylo,ale na druhou stranu to nebyl symbian.
Nebo jinak:je mezi těmi widgety takový který to umožňuje?Díky mé skleróze je to totiž pro mne naprosto zásadní otázka pro koupi či nekoupi.Děkuji
MaxT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nandro 8. 6. 2009 21:55

Zdravím Tě,MaxT.Tvůj dotaz se pokusím zodpovědět jakmile budu mít v telefonu českou lokalizaci.Osobně si teď myslím,že není možnéto co požaduješ,tedy ve stavu ,v jakém je po prodeji.Nejspíše na tohle ale bude nějaká aplikace,která Ti tohle umožní.Osobně bych to uvítal.Jak ale píši,jakmile budu mít v telefonu češtinu,důkladně to prozkoumám.Jinak jsem hodil na YOUTUBE video se Samsungem,takové malé,velmi amatérské představení(po pravdě nic moc),ale věřím,že s češtinou,která má být ve středu natočím něco použitelnějšího.Pokud chce ať mu natočím něco speciálního se Samsungem,tak se pokusím.Video jsem teď dal na YOUTUBE a tak se ještě spracovává,proto nemohu ještě dát odkaz,snad za chvíli,nebo zítra. :-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 8. 6. 2009 22:04

zdravim vseci nevite jestli ma durku na šnurku v tom videu mi prislo ze tam je diky.
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 8. 6. 2009 22:11

Jo jo,má to otvory pro poutko ;-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod Downland 8. 6. 2009 22:36

to nandro: pls pod cim to mam hledat to video :) dik :)
Downland
Junior

Odeslat příspěvekod skyner 8. 6. 2009 22:59

jvees69 ale z reklamackou sa mozes obratit na vyrobcu nemusis priamo na obchod kde si to kupoval
skyner
Junior

Odeslat příspěvekod skyner 8. 6. 2009 23:00

koderluk jasne je tam durka :D
skyner
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka