Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jvees69 11. 6. 2009 16:02

:D:D:D mazdaF je náš velký kamarád co má spoustu kontaktů z "venku" :D:D:D
jvees69
Junior

Odeslat příspěvekod Strip 11. 6. 2009 17:19

Já to nechápu, takovej vopruz jako je novej iphone chce hnedka každej operátor a u HDcka ani není ještě jistý, jestli ho budou prodávat všichni operátoři. :-(
Strip
Junior

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 11. 6. 2009 17:32

Dulezite bude, aby se vubec do CR dostal, byl pocesteny a sla uplatnit zaruka u ceskych dodavatelu. Jestli to budou mit operatori je me sumafuk...stejne si do toho naplacaji sve kraviny.
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Davemaniac 11. 6. 2009 17:40

Ja uz ho chci, hruza, mam penize, ale nemuzu koupit :D strasny :D
Davemaniac
Junior

Odeslat příspěvekod Strip 11. 6. 2009 17:42

jsmelepsi.cz píše:Dulezite bude, aby se vubec do CR dostal, byl pocesteny a sla uplatnit zaruka u ceskych dodavatelu. Jestli to budou mit operatori je me sumafuk...stejne si do toho naplacaji sve kraviny.

No já potřebuju, aby ho prodával tmobile. Beru ho za body...
Strip
Junior

Odeslat příspěvekod Ecthelion 11. 6. 2009 18:27

dotaz (mozno uuuplne mimo, ale sak skusim)...
existuje stylus na kapacitne display-e? Uz davnejsie som rozhodnuty ist do tohto MT a tusim sa tam daju pisat osobne poznamky, ale zda sa mi to trochu neprakticke cmarat prstom.
dik
Ecthelion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod the-rock 11. 6. 2009 18:46

Kluciii, prdte na to co je..iphone at je kde chce, v reklamach, operatoru..budme radi, ze se da vubec omnia HD vubec sehnat a bude v CZ lokalizaci..at si kazdy mysli, ze je iphone jednicka..kdo vlastni i8910 HD, tak vi sve..iphone bude znat kazdy a da se rict, ze kdyz jej vytahnete z kapsy, tak to nebude nijak zajimave ci okouzlujici, ale kdyz vytahnete takou omnii HD, tak to uz jen tak ostatni z ni nespusti oci..iphone je ted milacek celyho sveta, tak at je..telefon, ktery nema pohotovostni rezim a moznost vydelani baterie, nema pro me smysl.. SAMSUNG i8910 HD je mym snem (teda prozati!) ;-)

Hmm..myslim, ze to nebudes moct ovladat stylusem, zkousel jsem to nedavno dvema ruznymi stylusy a nic..mozna, ale opravdu mozna nekde takovy existuje, ale nevim o tom... :hm
Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
Auto: Honda Civic 1.5 16V -> komplet tunning
the-rock
Junior

Odeslat příspěvekod Davemaniac 11. 6. 2009 19:15

Stylus na tyhle displeje existuje, ale odkaz ti uz bohuzel nedam. Kazdopadne na 100% se vyrabi, jen hledat...
Davemaniac
Junior

Odeslat příspěvekod Kubeja 11. 6. 2009 19:23

Tady jsou stylusy na kapacitní displej ( iphone ) : http://aukro.cz/search.php?string=stylus+iphone Jinak fat Iphone si všichni oblíbili jenom proto že je to od applu , ve skutečnosti to je telefon přes deset tisíc který umí to co nokie za pět , P.S : Neznáte nějakou stránku s aplikacema/hrama pro Symbian S60 5rd ? díky
Kubeja
Junior

Odeslat příspěvekod Ecthelion 11. 6. 2009 19:28

dik moc... uz len kupit samsunga a potom aj stylus, xi
Ecthelion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Juraji 11. 6. 2009 19:34

cafte! ko mate tento telefon, chcel by som sa spytat ci tam idu vsetky aplikacie co aj na nokiu...specialne nokia handwriting calculator...premyslam o tomto telefone ale tato app by sa mi fakt zisla. dik :-)
Siemens C35i -> Nokia 8310i -> Sagem My-x7 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia 6230i -> Nokia N73 -> Nokia 5500
Juraji
Junior

Odeslat příspěvekod the-rock 11. 6. 2009 19:36

to Kubeja: hmm..nevim, jestli ti to pomuze, ale nase rozliseni je stejny jak N5800..
:arrow: http://forum.s60.cz/viewforum.php?f=2&sid=197ffe3284ab88347dfb68949c136ec0

Jinak se omlouvam, za ten stylus, nebyl jsem si vedom... ;-)
Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
the-rock
Junior

Odeslat příspěvekod Kubeja 11. 6. 2009 19:44

Dík , snad půjdou i prográmky z N97 ( Ovi store)
Kubeja
Junior

Odeslat příspěvekod milennium 11. 6. 2009 19:47

Pro všechny, je nový firmware BVIE7, ale Orange. Má datum 29.5.2009, takže je novější než ten nebrendovaný.
Mimochodem taky jsem tam natlačil ten XXIE6 a jak se tady psalo největší voprus bylo uvést i8910 do bootloaderu. Nicméně za 5 minut zkoušení různých chvatů a trojhmatů se mi to podařilo a za dalších 10 minut tam firmware byl.
Sice je pravda, že XXIE6 je rychlejší, ale jen o chlup. Důležité je, že tento firmware obsahuje mnoho dalších widgetů které neobsahují firmwary od Orange.
Teď bádám nad tím jestli mám provést další update na BVIE7... Přeci jenom je novější...
milennium
Junior

Odeslat příspěvekod the-rock 11. 6. 2009 19:58

to milennium: hmm..dobry typ, ALE nemyslis, ze je zase hloupost jen kvuli novejsi verzi prehravat firm, kdyz ti orange zamkne nejake aplikace, spomaly se ti GPS (nebo se to psalo!) a hlavne se ti uzamkne Widget..nene, az vyjde neco co neni orange, tak klidne..Orange-nikdy vice! ;-)
the-rock
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka