Nvm no klucí... Já neříkám, že 17000 je málo, ale když si ten telefon nemůžeš za 17 dovolit, tak si ho nekupuj hned a počkej si a nekecej h-vna! Mně je třeba cena u *****, hĺavně ho chci hned! A jestli branded nebo unbranded je úplně jedno, pokud tedy nejsi lama... Ikdyby ten telefon koupil za 5000, a prodával ho teď za 17000, tak je to z hlediska momentálního trhu reálná cena! Telefon se nedá sehnat po celé evropě, tím pádem ho nemá ani český sklad od kterého tento telefon berou všichni čeští prodejci! Myslím si, že bude problém ho sehnat ještě příští týden a možná i dýl (doufám, že se mýlím). A jsou tu lidi, kterým jsou peníze u prd*le, tak sí ho vezmou třeba za 50000 a néřikejte "jejich blbost", jim je to jedno... Tím vším chci říct, že 17000 není momentálně vysoká cena! pozn.: pro toho, kdo to nepochopil!
BTW: nekoukal někdo po novým FW?

jsmelepsi.cz píše:Marypakapaka píše:Jsem z Teplic a příští týden budu v Uherském Hradišti . je za 17 000 a ano je to Orange
Pokud je s cestinou a s darkem vcetne dokladu a moznosti uplatneni zaruky v CR...tak proc by ne. Ale jestli je to Orange, s ENG verzi - bez aktualniho firmware, ktery zrychluje mobil a uplatneni zaruky bude nekde ve Velke Britanii, tak promin, ale jsi blazen tohle nabizet za 17 000kc

A nepis pls, ze jinde neni na sklade atd. Ikdyby nebyl, tak si klidne i 14 dni pockam jen at je cena nizsi. Vzdyt usetrim min. 1000-2000kc a to uz jsou sakra nejake penize.
Nabidni ho za cenu kolem 15 500kc....a prodas ho lip.
Ofiko o CZ verzi:
Samsung i8910 Omnia HD by měl být dostupný na přelomu června a července 2009
Mobil: Nokia 3310 -> Philips Fisio 620 -> Philips BeDJ 530 -> SonyEricsson Z600 -> Nokia 6630 -> Nokia N95 -> Samsung i8910 Omnia HD -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S2 - > Samsung Galaxy S4 -> iPhone 6 -> iPhone X