Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Downland 13. 6. 2009 17:47

podle me by se nemelo davat mobilu bez qwerty klavesnice minus pro me je to spis plus :)
Downland
Junior

Odeslat příspěvekod Davemaniac 13. 6. 2009 17:59

N97 ma vyhodu v hlavni strance s widgetama, ktery ihned zobrazuji informace, napr. Facebook, coz je opravdu paradni, kdo tuto sluzbu pouziva... Samsung ma pouze ikonku jako widget
Davemaniac
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 13. 6. 2009 19:43

Sice jsem to ještě nezkoušel,ale Věřím,že i na Samsung budou různá schémata,která Vám změní komplet prostředí,kdo ví ;-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod Ra 13. 6. 2009 19:49

Majitelia, prosím ako je to s čitateľnosťou displeja na priamom slnku :?: Podľa toho čo som čítal na nete, tak je to slabé aj v porovnaní a nokiou 5800 :-(
Dík
Ra
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 13. 6. 2009 19:54

Ahoj RA.Tohle Ti teď nezodpovím,ještě jsem to na slunku nezkoušel,ale mohu skusit.Neviděl bych to ale nějak tragicky,určitě to nebude tak hrozné,že by to muselo odradit od zájmu
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod jvees69 13. 6. 2009 20:12

prý b na slunci mělo být vše vidět v pohodě... taky by mě zjímalo..

Jaký je dosah wifi ??? Jako u notebooku ??
jvees69
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 6. 2009 20:13

Jako u notebooku určitě ne
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Downland 13. 6. 2009 20:52

je pro tento symbian i naky p2p klient ?
Downland
Junior

Odeslat příspěvekod the-rock 13. 6. 2009 22:06

to Ra: uz jsem to tu psal..mam nastavene automaticke podsviceni (neni dobre z duvodu plytvani baterky, ale i tak mi tel vydrzi 3dny) a telefon podle automatickeho rozpoznani svetla sam nastavuje intenzitu podsviceni..mel jsem telefon tak 5x na slunci a NIKDY se mi nestalo, ze bych cokoliv neprecetl..proste parada, ver mi, nemam tady duvod lhat.. ;-)

to vevinek: diky za pochvalu, nemas zac.. ;-) postacil ti takstrucne napsany muj navod?!
Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
Auto: Honda Civic 1.5 16V -> komplet tunning
the-rock
Junior

Odeslat příspěvekod Sepulnation 13. 6. 2009 23:33

Nvm no klucí... Já neříkám, že 17000 je málo, ale když si ten telefon nemůžeš za 17 dovolit, tak si ho nekupuj hned a počkej si a nekecej h-vna! Mně je třeba cena u *****, hĺavně ho chci hned! A jestli branded nebo unbranded je úplně jedno, pokud tedy nejsi lama... Ikdyby ten telefon koupil za 5000, a prodával ho teď za 17000, tak je to z hlediska momentálního trhu reálná cena! Telefon se nedá sehnat po celé evropě, tím pádem ho nemá ani český sklad od kterého tento telefon berou všichni čeští prodejci! Myslím si, že bude problém ho sehnat ještě příští týden a možná i dýl (doufám, že se mýlím). A jsou tu lidi, kterým jsou peníze u prd*le, tak sí ho vezmou třeba za 50000 a néřikejte "jejich blbost", jim je to jedno... Tím vším chci říct, že 17000 není momentálně vysoká cena! pozn.: pro toho, kdo to nepochopil!

BTW: nekoukal někdo po novým FW? :-)

jsmelepsi.cz píše:
Marypakapaka píše:Jsem z Teplic a příští týden budu v Uherském Hradišti . je za 17 000 a ano je to Orange

Pokud je s cestinou a s darkem vcetne dokladu a moznosti uplatneni zaruky v CR...tak proc by ne. Ale jestli je to Orange, s ENG verzi - bez aktualniho firmware, ktery zrychluje mobil a uplatneni zaruky bude nekde ve Velke Britanii, tak promin, ale jsi blazen tohle nabizet za 17 000kc :tleskani
A nepis pls, ze jinde neni na sklade atd. Ikdyby nebyl, tak si klidne i 14 dni pockam jen at je cena nizsi. Vzdyt usetrim min. 1000-2000kc a to uz jsou sakra nejake penize.
Nabidni ho za cenu kolem 15 500kc....a prodas ho lip.

Ofiko o CZ verzi: Samsung i8910 Omnia HD by měl být dostupný na přelomu června a července 2009
Mobil: Nokia 3310 -> Philips Fisio 620 -> Philips BeDJ 530 -> SonyEricsson Z600 -> Nokia 6630 -> Nokia N95 -> Samsung i8910 Omnia HD -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S2 - > Samsung Galaxy S4 -> iPhone 6 -> iPhone X
Sepulnation
Junior

Odeslat příspěvekod pavloz 14. 6. 2009 00:27

To Sepulnation: No ja nejsem Lama, a muzu Ti rict ze telefon si budu vzdycky kupovat pouze takovej, kterej je urcenej pro ceskej trh , protoze je to pouhe technicke zarizeni u ktereho je velka pravdepodobnost ze se vysere. A dohadovat se pak s nejakym dovozcem sedivek me za ty 2-3 tis rozhodne nestoji. A vsadim se ze pri uvedeni na ceskej trh bude ten telefon levnejsi jak tech 17 tis co za nej chces.
pavloz
Junior

Odeslat příspěvekod Sepulnation 14. 6. 2009 07:07

Já za něj nic nechci! Já ho neprodávám! :-) Vím, že jste teď nahlodaný kvůli mazdaf, ale nemusíte hned jebat toho člověka, kterej tu ten telefon nabídl! Ofiko cena samsungu už je daná a s datumem vydání nebude určitě změněná! Je to: 17262 Kč! Koho vlastně berete jako ofiko prodejce, resp. "nešedivého" prodejce?
Mobil: Nokia 3310 -> Philips Fisio 620 -> Philips BeDJ 530 -> SonyEricsson Z600 -> Nokia 6630 -> Nokia N95 -> Samsung i8910 Omnia HD -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S2 - > Samsung Galaxy S4 -> iPhone 6 -> iPhone X
Sepulnation
Junior

Odeslat příspěvekod Emperor.B 14. 6. 2009 07:08

ofigo Mobilpohotovost.cz a sedivej mobilky.cz
Iphone 4S 64GB Black
Iphone 5 64GB White
New Ipad 64GB Wifi White
Emperor.B
Junior

Odeslat příspěvekod Sepulnation 14. 6. 2009 07:29

:-D Nvm no... Nevidím rozdíl! Možný jen, že MP vlastněj ukrajinci, což je určitě výhoda! :-D
Sepulnation
Junior

Odeslat příspěvekod Emperor.B 14. 6. 2009 07:40

MP oficialni distributor pro nokie. at ho vlastni treba čombolici to je jedno
Iphone 4S 64GB Black
Iphone 5 64GB White
New Ipad 64GB Wifi White
Emperor.B
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka