Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jvees69 17. 7. 2009 11:29

aha, takže jde lepit opětovně jo? ten sprej je jako součást balení nebo jak?
jvees69
Junior

Odeslat příspěvekod Landa007 17. 7. 2009 11:33

Jenom jedna rada nebylo by lepsi koupit z jejich stranky je to tam vyhodnejsi, kdyz sem to kupoval ja, tak byla akce postovny zdarma. Nevim, ale jestli to je i nyni. Takze si to jedine zjistit a nechat si to poslat a i na tom vydelate. Pokud ovsem to postovny zdarma neni, tak to mozna vyjde stejne jako na mobilveci.

jvees69: ano sprej je soucasti baleni, nejdrive se to nastrika a muze se s tim hybat, az kdyz to zaschne folie se nalepi. dale k tomu je jeste takova sterka, diky ni se vymacknou bublinky a uhladi se tim ta folie.
Landa007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 17. 7. 2009 11:37

Tak HDcko se bude provadat od 20.7. !!

EDIT: Ted jsem dostal email, ze na sklade v obchodech bude jiz dnes: "Termín dodání na náš sklad je 17.7.2009" -> alza.cz
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod ShadowOfDeath 17. 7. 2009 12:06

ano mam nejake zpravy od dodavatelu do ceska a zkutecne by meli naskladnit dnes 17.7. za cenu kolem 11 tisic bez dane takze pripoctete dan a marzi jednotlivych obchodu a jsme na tech 14 tisicich ;)
ShadowOfDeath
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4D4M 17. 7. 2009 12:09

ta omnia HD asi nebude mat SK jazyk ze? :roll: :-(

EDIT: myslim na alza.cz
4D4M
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 17. 7. 2009 12:29

Tak mobil jsem si uz objednal u alza.cz Jiz me ho expiruji ze skladu a cekam, ze snad i dnes ho i poslou, protoze ho na sklade maji. Cekam ho tedy doma u sebe v pondeli, kdy dam vedet, jestli je vcetne SK jazyka.
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod joysk 17. 7. 2009 12:44

Tak kuci, ja som vcera objednal v Alze v Prahe a teraz mi prisiel email, ze moja objednavka je pripravena k vyzvednuti.. Tak frcim si pon.. :-D :tleskani Dockal som sa.. Dam vediet ako som dopadol.. Snad za hodku som naspat..
joysk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod luhace 17. 7. 2009 12:47

Landa007 píše:Zadnou citlivost to nesnizuje, nic sem tedy nezaznamenal. Ta cena za tech 780 je na celej mobil a za 480 jenom na displej, tak to tedy bylo i u iphonu bud jen displej nebo cely mobil, ale ta cena je moc vysoka. Ja na iphone na cely mobil jsem kupoval asi za 400. Takze asi tak.

mohol by si prosim uviest, kde si kupoval tuto foliu na cely iphone?
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod luhace 17. 7. 2009 12:53

joysk píše:Tak kuci, ja som vcera objednal v Alze v Prahe a teraz mi prisiel email, ze moja objednavka je pripravena k vyzvednuti.. Tak frcim si pon.. :-D :tleskani Dockal som sa.. Dam vediet ako som dopadol.. Snad za hodku som naspat..

jak je toto mozne? ze by ho mali iba v ALZA na sklade? myslim cz distribuci? ja som objednaval pred tyzdnom (nie v alze) a este nic :(, tak potom daj vediet svoje prve dojmy a pocity :-D
Naposledy upravil luhace dne 17. 7. 2009 12:55, celkově upraveno 1
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod Landa007 17. 7. 2009 12:55

Folii sem mel od znameho, ktery folie objednaval hromadne z jejich stranek. Jelikoz jich objednaval nekolik mel je i za vyhodnejsi cenu.
Landa007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 17. 7. 2009 13:08

joysk píše:Tak kuci, ja som vcera objednal v Alze v Prahe a teraz mi prisiel email, ze moja objednavka je pripravena k vyzvednuti.. Tak frcim si pon.. :-D :tleskani Dockal som sa.. Dam vediet ako som dopadol.. Snad za hodku som naspat..

Taky jsem objednal, ale doveze me ho PPL a to az v pondeli.

Budu hrozne moc rad, kdyz tu uvedes cislo wirmware, jestli to ma uz nahravani videa se zvukem v kvalite ACC a jestli je to komplet v CZ atd. Dost me to zajima. Budu ho mit az v pondeli, tak jsem nervozni, aby to nebyl cerveny trpaslik 8-)
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod milennium 17. 7. 2009 13:48

To jsem schválně zvědavý jaká verze firmwaru bude v české i8910 HD...
Osobně nevěřím,že ..G2...
milennium
Junior

Odeslat příspěvekod G2GO 17. 7. 2009 13:53

Odkud taháte ty firmware ? xD
G2GO
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milennium 17. 7. 2009 14:37

Projdi si celou diskusi a tam najdeš i odkazy...
milennium
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr73 17. 7. 2009 14:43

mno jestli nekdo tem sto-osmi stranam povetsinou vselijakych prepubertalnich vylevu rika diskuze, tak budiz...
mohl by ji nejaky mod vycistit od blitek a zustalo by tak 20 stran pouzitelnych informaci.
Kapr73
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka