Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod webstyl 18. 7. 2009 12:05

Marek Google píše:Kdo si pořád není jistý kvalitou videa ať si koukne sem:
http://samsungi8910omnia.com/hd-720p-sa ... 2-daytime/

Kuuuuurna to je kvalitka :-) takze fotak a kameru co mam doma muzu vyhodit :lol: jo a jeste GPS taky vyhodim. vse je vlastne v tomto mobilu....

Jo a nevite, jake jsou tam nahrane mapy?my jsme takova zaostala zeme, je tam mapa CR? :roll:
webstyl
Junior

Odeslat příspěvekod luhace 18. 7. 2009 12:41

moze niekto poradit kvalitny drzak na sklo do auta na tento mobil? pozeral som na sunnysoft,ale tam maju iba pasivny ale iba do otvorov na ventilaci.

Ide mi hlavne o držiak, ktory ma otocny kloub a udrzi vahu 150g bez toho, aby mi nahodou pri jazde autom nespadol zo skla

pre tych, ktori ma odkazu na strycka googla, tak tam som hladal, nasiel som nejake univerzalne, ale ja sa pytam skor na vase tipy

dakujem
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod karmos 18. 7. 2009 12:51

Zdravím,chci se zeptat jestli video co se nahraje umí slow motion?
Děkuji za odpověd.
karmos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod danny.88 18. 7. 2009 13:37

luhace píše:moze niekto poradit kvalitny drzak na sklo do auta na tento mobil? pozeral som na sunnysoft,ale tam maju iba pasivny ale iba do otvorov na ventilaci.

Ide mi hlavne o držiak, ktory ma otocny kloub a udrzi vahu 150g bez toho, aby mi nahodou pri jazde autom nespadol zo skla

pre tych, ktori ma odkazu na strycka googla, tak tam som hladal, nasiel som nejake univerzalne, ale ja sa pytam skor na vase tipy

dakujem

No já mám každopádně zálusk na tenhle :

Obrázek

http://4ustuff.com/info.php?itno=4660

Lepší jsem nikde zatím neviděl .
Naposledy upravil danny.88 dne 18. 7. 2009 14:00, celkově upraveno 1
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod webstyl 18. 7. 2009 13:38

A jako kde ho koupis?
webstyl
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 18. 7. 2009 13:41

BTW , 7.7.09 jsem si konečně objednal to pouzdro .
10.7.09 mi ho odeslali s tím že doručení je 7-20 pracovních dní .
17.7.09 dorazilo i s dárkem ( přibalily klíčenku ) a je každopádně SUPER po všech stránkách . Kvalitní materiál , dost pevnej klip na opasek a zapínání na magnet drží perfektně .

Obrázek

http://www.pdair.com/catalog/product_in ... 6630#thumb

Edit : Cena byla 538Kč a poštovné zdarma ;)
Naposledy upravil danny.88 dne 18. 7. 2009 13:51, celkově upraveno 1
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 18. 7. 2009 13:43

webstyl píše:A jako kde ho koupis?

To jsem zatím ješte moc nezjišťoval , držák v autě mám , tak že to zas tak nehoním . Ale tenhle je každopádně skvělej a určitě ho časem objednám.
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod webstyl 18. 7. 2009 13:43

RIkas zapinani na magnet. s tim bych byl mozna u dotykoveho displaye opatrny...display a magnety se nemaji radi :-)
webstyl
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 18. 7. 2009 13:47

No a když už jsem v tom tak co se týče autonabíjěčky , tak jsem celkem dlouho hledal . Našel jsem pár celkem slušných univerzálních ( neznačkový jebky kolem 90 kč mě moc nebrali ) , značkové univezální byli kolem 200Kč , ale zas to znamenalo tahat sebou z domova stále kabel , nebo koupit za 100Kč druhej .
Nakonec jsem to pořešil nabíječkou Nokia DC-6 (micro USB)

Obrázek

http://www.bontel.cz/?Mode=Sti&StiId=16635

Za 300 i s kabelem a funguje dobře.
Naposledy upravil danny.88 dne 18. 7. 2009 13:57, celkově upraveno 2
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 18. 7. 2009 13:50

webstyl píše:RIkas zapinani na magnet. s tim bych byl mozna u dotykoveho displaye opatrny...display a magnety se nemaji radi :-)

Telefon vkládám displayem dovniř ( na druhou stranu než je magnet ) a navíc dnes hodně kvalitnějších pouzder má magnetické zapínání a moc nevěřím tomu že kdyby to byl pro MT problém , že by to dělali .
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod jvees69 18. 7. 2009 14:11

Půjdete někdo do téhle fólie ?
(nebo ji už někdo třebas máte? .-) )

http://www.mobilveci.cz/invisible-shiel ... a-hd-telo/
jvees69
Junior

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 18. 7. 2009 14:22

Jedine co me na tom mobilu stve je micro USB. Mam snad 2 autonabijecky na maly USB, ale na ten micro nemam. Budu muset dokupovat safra.
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 18. 7. 2009 14:26

jsmelepsi.cz píše:Jedine co me na tom mobilu stve je micro USB. Mam snad 2 autonabijecky na maly USB, ale na ten micro nemam. Budu muset dokupovat safra.

JJ , ale teď už je microUSB Euro standard a všechny MT se už budou nabíjet přes MicroUSB , tak že to musíš vzít tak , že ji alespoň kupuješ naposled ;)
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod Davemaniac 18. 7. 2009 14:41

Nemuzu mi nekdo hodit sem nebo na PM kompatibilni slovnik EN-CZ s i8910??? Byl bych vdecnej
Davemaniac
Junior

Odeslat příspěvekod McZerro 18. 7. 2009 14:43

a nejsou nahodou vsechny tyhle USB kompatibilni? cili nestaci koupit jen redukci a tu nasadit na miniUSB?
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty ku*vy chovaly k tobě
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka