Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 29. 7. 2009 18:10

bobess2 píše:nevíte jak otevřít soubory .rar???

Asi amater na PC, co? ^^ Tady na to si vyber nejaky program. RAR je soubor, kde jsou zabaleny soubory, ty je potreba rozbalit a na to je ten program.
Vybirej na http://www.stahuj.centrum.cz/?g[s]=rar
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 29. 7. 2009 18:37

martas555 píše:Jestli si připojil telefon k počítači přez usb kabel a k PC studiu tak to je ten problém, po odpojení ho vždy vypni a zapni a bude baterka držet v pohodě, dělá to to PC studio, taky sem to tu řešil a nikdo mi nechtěl poradit.

Divne, proc bych mel mobil vypinat a zapinat, kdyz jsem ho mel pripojeny k PC - PC studio? Neni to pritazene az moc za vlasy?
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod luhace 29. 7. 2009 18:48

zdravim, prosim vas, pozrite sa niekto na www.opda.net.cn, ja som tam bol zaregistrovany a chcel som si dnes vytvorit certifikat, ale ta kolonka, kde sa dava IMEI tam uz nie je!!! co ted?
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod martas555 29. 7. 2009 19:05

jsmelepsi.cz píše:
martas555 píše:Jestli si připojil telefon k počítači přez usb kabel a k PC studiu tak to je ten problém, po odpojení ho vždy vypni a zapni a bude baterka držet v pohodě, dělá to to PC studio, taky sem to tu řešil a nikdo mi nechtěl poradit.

Divne, proc bych mel mobil vypinat a zapinat, kdyz jsem ho mel pripojeny k PC - PC studio? Neni to pritazene az moc za vlasy?

No tak to nedělej no, jen sem ti radil, měl sem stejný problém jako ty a už nemám, prostě foun po odpojení restartuju a baterka mi vydrží 4 dny, před tím mi nevydržela ani den
martas555
Junior

Odeslat příspěvekod bobess2 29. 7. 2009 19:06

jsmelepsi.cz píše:
bobess2 píše:nevíte jak otevřít soubory .rar???

Asi amater na PC, co? ^^ Tady na to si vyber nejaky program. RAR je soubor, kde jsou zabaleny soubory, ty je potreba rozbalit a na to je ten program.
Vybirej na http://www.stahuj.centrum.cz/?g[s]=rar

já myslel v telefonu... nebo nevim jak nainstalovat vše potřebné pro navigaci sygic... :-l
bobess2
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 29. 7. 2009 19:12

jsmelepsi.cz píše:Divne, proc bych mel mobil vypinat a zapinat, kdyz jsem ho mel pripojeny k PC - PC studio? Neni to pritazene az moc za vlasy?

Po připojení přes USB v režimu PC studio se spustí v telefonu nějaký connect manager ( je to sytémová záležitost a update FW by to měl vyřešit - až bude ) a po odpojení od PC zůstane běžet a žere baterku .
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod Petr1989 29. 7. 2009 20:01

To: Mr.Katana
Nejlepší na poslech písniček po zkušenostech se Samsungem G800 jsou Bluetooth sluchátka Jabra BT3030 cena kolem 950Kč s DPH. Jdou přeskakovat pisničky, volat všechno, akorád mi nefungovaly na G800 u videa, asi nepodporovaly audio kodek. Jinak na pisničkách makaj mrtě dobře a sluchátka supr zvuk.
Nokia 5110, Siemens C35i, Siemens MC60, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K750i, Samsung G800, Samsung i8910HD, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 Edge
Petr1989
Junior

Odeslat příspěvekod robsol 29. 7. 2009 20:52

Nevíte jak tento přístroj řeší synchronizaci s podnikovým Exchange serverem? Nebyli mi to schopni říct na prodejně ani na zákaznické lince Samsungu :-(. Nokia používá k synchronizaci Mail for Exchange, ale nejsem si jist zda toto půjde i na tomto přístroji. Chci synchronizovat maily, kontakty, kalendář, poznámky, úkoly.
Samsung Galaxy S9, S7, Iphone 6, Iphone 5 SE
robsol
Junior

Odeslat příspěvekod michallom 29. 7. 2009 21:19

luhace píše:dal si uz niekto z vas na i8910 ten invisible shield od ZAGG? ak ano, ake su dojmy, co sa tyka hlavne citlivosti displeja cez fóliu, a ci nie je obraz nejak horsie citelny.

su este nejake alternativy k ochrane displeja /pripadne celeho tela/, ktore su dostupne v CR (aby som neobjednaval niekde z USA), dakujem za podnety

Já ji nemám na samsungu, ale na n97. Teď jsem ji lepil a sem z toho dost zděšenej.

Za prvý - hrozně blbě se lepí. I když sem dost dlouho dělal v reklamě a lepení jakejchkoliv folii jak za sucha tak za mokra mi nedělá problém, tak tohle je boj. Záda ještě šly, ale na dislej hrůza. I když sem měl displej i folii morkou jak prase (na mobil až moc vody) okamžitě jak se dotkla displej, tak se chytla a už s ní nešlo nic dělat. Naštěstí mi sedla hned napoprvý, ale jak se přilepila, tak z pod ní ani nešly vytlačit kapičky toho roztoku, který tam zůstaly. Doufám že časem vyschnou...

Za druhý - ta folie je dost tlustá, bojím se že po hranách zadního dílu se bude časem odlepovat v namáhanejch místech, myslím při otěru v kapse a tak. Navíc je taková měkká, takže se na ní prstem na dotykáči moc dobře nedělá.

Mimo předního a zadního dílu sou vyřezaný i díly na boky founu (koupil jsem komplet ochranu), ale je jich asi 15 a tak u dvouch tuším jak tam přijdou přilepit, u zbytku vůbec netuším. Mohli dodat aspoň obrázek kam co patří...

Ale abych to jen nepomlouval - fak vydrží dost hrubý zacházení. Ne že bych byl na foun prase, spíš naopak. Ale když sem se snažil dostat ty kapky na displeji pryž, dřel sem to vším možným, ale na foliii se nic neděje.

No sem zvědavej jak se osvědčí dlouhodobě a co udělaj ty kapky pod fólií....
michallom
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 29. 7. 2009 21:47

No tak co se týče folií a pod , tak já jí rozhodně dávat nebudu . Před rokem sem měl asi 14 dní Iphone a skusil jsem jí tam dát . Rozhodně se hodně zhoršila citlivost displaye ( nehledě na to že právě fólie se časem škrábou a mají tendenci se v rohách odlepovat - MT pak vypadá jak prašivej a to jen díky "ochrané fólii" ) .
Nedávno jsem prodával rok používanou N95 a vypadala jak nová ( nikde nebyl jediný škrábanec ) , nikdy jsem na ní neměl žádnou fólii , nebo něco podobnýho . Prostě jsem používal pouzdro a k telefonu se choval slušně .
i8910 má podstatně kvalitnější ( teď mám namysli odolnost proti poškrábání a poškození vůbec ) display než N95 , tak nevidím jediný důvod telefon prznit nějakou blbou folií . Prostě stačí se k telefonu chovat trochu slušně .
Naposledy upravil danny.88 dne 29. 7. 2009 21:54, celkově upraveno 1
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod Gotch 29. 7. 2009 21:53

Jsi si tím jistý? Já mám HDčko pár dní, ráno jsem ho chvíli používal pohoda, pak jsem ho měl v kapse a asi po dvou hodinách jsem ho vytáhl a hle, škrábanec na displeji. Prej tvrzené sklo, hm tvrzený sklo made in China možná...
Gotch
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 29. 7. 2009 21:54

Hmm , tak to tedy nevím , ale zkoušet to nebudu :D No a když se mi nepovedlo poškrábat plastový display u N95 , tak u i8910 se mi to snad nepodaří taky ;)
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod luhace 29. 7. 2009 22:04

tak ja este na tu foliu cakam z uk, ale dam si ju tam, a ked to nebude ono, tak asi pojde dole. ale mam problem so sparovanim telefonu s pc studio cez bluetooth, nechce mi ho najst program, neviete co s tym?
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 29. 7. 2009 22:06

Btw , ktomu nošení v kapse . Ktaždopádně si objednám tohle pouzdro , je bez klipu a zapínání jen pro nošení v kapse nebo aktovce :

Obrázek

http://www.pdair.com/catalog/product_in ... s_id=21016

Opaskový už od nich mám a je supr , tohle určitě beru taky .
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod Petr1989 29. 7. 2009 22:34

To:luhace
Minimálně na první spojení přes Bluetooth musís připojit přes Bluetooth serial Port pokud to tak děláš tak je bud nastavenej špatnej COM v PC Studiu, nebo v nastavení PC Studia máš v nastavení Bluetooth na výběr budˇ Bluetooth Microšrot nebo tvý ovladače z Bluetooth. Jinak netuším kde by mohla být chyba.
Naposledy upravil Petr1989 dne 29. 7. 2009 22:35, celkově upraveno 1
Nokia 5110, Siemens C35i, Siemens MC60, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K750i, Samsung G800, Samsung i8910HD, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 Edge
Petr1989
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka